Mijn lekkere lieve buurjongen

Geplaatst door: bibredanrd op 10-08-24

Pakweg een jaar geleden kreeg ik nieuwe buren en bij de eerste kennismaking met hen en hun enige zoon (Dylan) was het mij al gelijk duidelijk dat hij niet alleen erg knap en lekker was maar ook dat ik bijna 100% zeker wist dat hij ook op mannen viel. Omdat ik zelf gay ben (wat mijn buren wel wisten vermoed ik) let je altijd op die gay factor bij andere mannen hoewel ik toen ten onrechte dacht dat hij zijn gevoelens voor mannen nog moest gaan ontdekken.
Begin Juli was ik er getuige van dat ik mijn buren met diverse koffers en al zag vertrekken met de taxi en het viel me gelijk op dat Dylan niet meeging maar zijn ouders uitzwaaide en dus blijkbaar alleen thuis zou blijven deze vakantie. 
in de week daarna stond ik op een middag in de tuin te werken en voelde ik dat er iemand naar me keek en toen ik opkeek richting de buren zag ik Dylan voor het raam staan op de eerste verdieping en hij keek me lichtjes uitdagend aan en onze blikken hielden elkaar vast en ik realiseerde me gelijk dat dit niet zomaar een vriendelijke uitwisseling van blikken was.
Dit was duidelijk het voor mij zo bekende signaal van homo mannen die elkaar begrijpen en begeren en mijn hart ging harder kloppen en de paal in mijn broek werd al snel keihard en terwijl we elkaar bleven aankijken streelde ik met 1 hand zachtjes over mijn kruis waar de bobbel nu goed zichtbaar was en ik zag aan de beweging van zijn arm dat hij hetzelfde deed bij zichzelf hoewel ik helaas enkel maar zijn bovenlijf kon zien.

Hij was al vaker de hoofdrolspeler geweest in mijn sex fantasieën maar nu sloeg mijn hoofd helemaal op hol en spontaan trok ik mijn shirt uit om mijn naakte bovenlijf aan hem te tonen en hij begreep het spel en trok ook gelijk zijn shirt uit en hmmm wat een heerlijk lijf had hij.
Nu werd het alleen lastig om nog verder te gaan met deze striptease vanwege de andere buren die dit tafereel misschien ook konden zien en ik besloot ons onderonsje af te breken en naar binnen te gaan. 
Nog in verwarring over dit gebeuren en nadenkend over mijn vervolg stappen hoe hem in mijn bed te krijgen want dat wilde ik nu vast en zeker, ging de bel en stond hij brutaal aan de deur met een nog steeds ontbloot bovenlijf. 
Ik was blij verrast en trok hem snel naar binnen, sloot de deur en zonder een woord te wisselen omhelsden we elkaar innig en vonden onze monden elkaar in hartstochtelijke tongzoenen en onze bekkens schurend tegen elkaar met 2 harde pikken slechts gescheiden door lapjes stof tegen elkaar.
Ik verbrak de omhelzing, pakte zijn hand en nam hem mee de trap op naar mijn slaapkamer waar we ons snel uitkleden om elkaars lijven te gaan ontdekken, oh wat had ik lang naar een moment als dit gesmacht; een heerlijk gespierd onbehaard slank jongens lichaam met zachte billen maar een harde pik en die bleek zelfs nog iets groter als de mijne en schatte ik op zeker 20 cm en we verloren ons in lange tongzoenen, droogneuken, strelen, likken en al snel begon hij zonder terughoudendheid en met veel verlangen mijn pik gulzig te zuigen.
Ik was verbaasd over zijn ongeremdheid in ons liefdesspel en het was wel duidelijk dat ik zeker niet zijn eerste minnaar was dus vroeg ik Dylan hoe lang hij al de geneugten van de mannenliefde kende want je bent zo lekker ongeremd en hij vertelde me dat hij via homochats, in de bios en cruising areas al sinds zijn 16e diverse vluchtige sex dates had gehad (zo herkenbaar) maar hij zocht naar meer vastigheid en liefst met een oudere man en zijn verlangen naar een pik in zijn kontje was nog steeds niet uitgekomen hoewel hij thuis al vaak met dildo's had geëxperimenteerd. En het bleek ook dat zijn ouders het er al over gehad hadden dat de buurman homo was wat voor Dylan de prikkel was om ook over mij te fantaseren !

Ik wilde natuurlijk niks liever als hem ontmaagden en ik stelde voor om in de badkamer zijn intieme grotje eerst goed schoon te spoelen met de doucheslang zodat ik daarna in de slaapkamer uitgebreid zijn schone mannelijke kutje kon gaan verkennen en verwennen. 
Na dit samen gedaan te hebben (deze spoel procedure was nieuw voor hem maar erg bekend voor mij) gingen we terug naar de slaapkamer.
Ik zei hem op zijn rug te gaan liggen met een kussen onder zijn billen waarna ik startte met zijn sterretje uitgebreid te zoenen en te likken en mijn grote harde tong diep naar binnen te duwen waar hij al enorm van ging kreunen, hierna begon ik zijn natte neukgaatje te masseren met olie en glijmiddel en na een eerste vinger naar binnen te hebben gebracht volgden vrij makkelijk steeds meer vingers en voor ik het wist zaten alle vier mijn vingers van mijn rechterhand samen gebald in zijn kontje te stoten schuin omhoog tegen zijn G spot aan.
Hij kreunde het uit en smeekte me om door te gaan. Dat deed ik zeker nog een tijdje zo lekker als het was maar de prostaat dildo waar ik zelf al zo veel genot mee had beleefd heb ik standaard op mijn nachtkastje liggen en na mijn vingers terug getrokken te hebben ging dit heerlijke speelgoed gelijk naar binnen. 
De frequente trillingen op zijn sluitspier en tegen zijn G-spot hadden het gewenste effect en hij begon nog harder te kreunen en te hijgen en zijn harde pik begon nog meer voorvocht te lekken en zelfs de eerste slierten van vers jongenszaad zag ik uit zijn glimmende eikel stromen wat heerlijk zoet smaakte toen ik het oplikte en doorslikte. 

Door dit enorme geile schouwspel hield ik het ook niet lang meer, zijn grotje was zo nat en gewillig geworden en mijn pik stond zo hard dat ik zachtjes in zijn oor fluisterde dat ik hem nu zou gaan ontmaagden en Dylan beantwoorde dit met een liefdevolle tongzoen en een hijgend "jaaaahhhhh" en nog steeds liggend op zijn rug en zijn benen opgetrokken zo zijn sterretje uitnodigend voor me op een presenteerblaadje gleed mijn pik soepeltjes naar binnen.
Dylan keek me gelukzalig aan en sloeg snel zijn benen om mijn middel en zijn armen liefdevol om mijn nek en passievol tongzoenend begon ik hem met grote diepe halen te neuken en het volume van ons beider gehijg en gekreun steeg nog verder en het was maar goed dat de buren er niet waren en met zoveel passie en genot moest ik uitkijken dat ik niet te snel tot een orgasme zou komen maar hemel wat een genot was dit.
Ik voelde dat hij zijn bekken ritmisch begon terug te stoten om mijn pik maar zo diep mogelijk in zich te voelen en het was duidelijk dat Dylan hier al zo lang naar verlangd had dat hij nu helemaal los wilde gaan met mij en ik was verrukt dat ik diegene was die hem zo gelukkig mocht maken met deze eerste ervaring. 
De samensmelting van onze lijven voelde zo natuurlijk aan en mijn pik in lange diepe halen in hem stotend zorgde tot een organische eenheid van intense mannelijke lust en liefde dat het niet lang meer duurde tot ik het lekkerste orgasme van mijn leven voelde ontploffen en ik mijn liefdessappen in golven diep in Dylan begon te spuiten, hij reageerde ook gelijk door zijn sluitspier nog verder aan te spannen om zo elke laatste druppel zaad uit mijn pik te persen. 
Na deze hemelse vrijpartij gingen onze liefkozingen nog lang door maar voelde ik mijn pik ontspannen uit zijn kontje floepen waarna ik op mijn rug rolde en we onze bezwete lichamen tegen elkaar aan nestelden, elkaar liefdevol en voldaan aankijkend en zoenend en strelend met onze armen in elkaar verstrengeld was het voor ons beiden duidelijk dat dit niet zomaar een vluchtige one night stand zou zijn maar dat Cupido bij ons raak geschoten had. 
Alleen wilde ik toen nog niet gaan nadenken hoe we dat zijn ouders moesten gaan vertellen bij terugkomst maar dat was een zorg voor later, de komende dagen hadden we nog zo veel om te ontdekken en te genieten samen.    

5055 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 41)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.