Offerblok voor het grotere goed

Geplaatst door: jhn-jck-1973 op 12-08-24

Daar zit ik dan. Naakt. Op handen en knieën op een soort stenen tafel. Altaar werd het genoemd. Kont naar achteren. Mond open in afwachting wat komen gaat. De ruimte slechts verlicht met een paar fakkels die hangen aan de pilaren waar deze tempel op rust. En bij iedere van de 7 pilaren staan 2 priesters. Ook naakt. Althans met een rode kap op met uitsparingen voor hun ogen en mond. Stuk voor stuk mooie gasten. Goed lijf voorzien van afbeeldingen van sterren en andere symbolen. Getatoeëerd of daar voor deze sessie op geschilderd. Hun stijve pikken en de kromming doet vermoeden dat ze de 30 nog niet gepasseerd zijn. De tempel gonst van een zacht doordringend geluid. Het geluid van een soort trommels die bonzend en diep een cadans aangeeft. Het monotone ritme en de geur van iets wat op kruiden lijkt brengen me in een lichte trance. Of misschien wel een roes die me doet verlangen naar wat komen gaat. 


Maar wat gaat er komen. Een paar dagen gelenden ontmoette ik Ulrin. Een mooie vent. Goed lijf. Na een paar drankjes ging ik mee naar zijn hotelkamer. Gewoon voor 1 hete nacht om daarna weer verder te gaan. Maar we hadden een sessie waarin ik lust beleefde zoals niet eerder tevoren. Na uren van genot met verschillende hoogtepunten nodigde hij me uit voor deze sessie. In een cultus waar hij een jaar hogepriester was geweest en nu als een soort recruiter mannen zoals ik zocht om op het altaar te dienen als offer blok. Ik zou mij zelf offerten en gewillig al het zaad ontvangen die tijdens deze nacht uitgevloeid zou worden. De sessie zou in het teken staan voor tolerantie van vrije seksualiteit te bevorderen. Dat ik niet zo spiritueel ben en eigenlijk niet zo veel van dit alles geloofde, maakte niet uit. Ik hoefde alleen beschikbaar te zijn voor het zaad. Na wat ik die nacht beleefd had stond ik er wel voor open. En nog een nacht met Ulrin, daar had ik wel zin in. Maar hij zou er zelf niet bij zijn. Zijn taak als hogepriester zat erop en hij zou niet meer deelnemen aan de sessies. Hij zou verbonden zijn met alle priesters en hogepriesters die ooit in de tempel gediend hadden en op hun eigen plek in de wereld op hetzelfde moment hun zaad offeren aan een gewillige man.


De dagen die volgden was ik alleen op een luxe hotelkamer. Volledig betaald door Ulrin. Ik mocht geen seks hebben, niet klaarkomen maar verder mocht ik genieten van heerlijk eten en de enorme luxe van dit hotel. 


Het volume van de trommels zwol aan. En dat bracht met terug uit mijn gedachten en in deze plek. En terwijl de trommels steviger aangezet worden en de cadans meer intens de ruimte vult beginnen de priesters met een een diep soort neuriënd geluid dat heel diep uit hun onderbuik leek te komen. Het was niet hard maar intens doordringend. Het maakte dat mijn trance zich verdiepte.


Voor mij kwamen tussen twee pilaren 4 priesters met rode kappen. Ze droegen allemaal een fakkel. In het midden liep de hogepriester in een soort wit doorschijnend gewaad, die niets verbloemde. Een gast van een jaar of 21 die zo uit de sportschool vandaan geplukt leek. Een lul van zeker 25 cm en zeker 7 cm dik. Ik moest even denken aan de lul van Ulrim die ook al zo’n joekel was. 


De 4 priesters zetten hun fakkels om mij heen zodat ik en het altaar verlicht waren. De in wit geklede priester liet zijn gewaad van zich afvallen en stond voor mij. Zijn lul drukt tegen mijn lippen van mijn openstaande mond. En terwijl ik deze gast begin te pijpen komen alle priesters in beweging. In mijn ooghoeken zie ik hoe zij elkaar opzoeken en met elkaar beginnen te spelen in een spel van lust en seks. Ik wordt geil en begin harder te zuigen. De hogepriester duwt zijn lul diep in mijn mond. Ik wordt in mijn mond geneukt. Zijn handen gaan over mijn lijf. Hij buigt zich over mijn heen en vinden mijn kut. Ik voel hoe zijn vinger mijn kut raakt terwijl zijn eikel diep in mijn strot verdwijnt. Is het zijn voorvocht, is het de cadans van de trommels, de aanblik van 18 priesters die om me heen hoorbaar elkaar aan het verwennen zijn of is het de lucht van de kruiden die daar hangen. In ieder geval beleef ik weer wat ik met Ulrim beleefd heb alleen intenser. Enorm geil pijp ik die hogepriester. En als ik even stop om een hap adem te happen wordt ik diep in mijn bek geneukt. Ik wordt heerlijk gebruikt. 


Dan trekt de hogepriester zijn lul uit mijn bek. Een van de priesters is zo ver om zijn zaad te offeren. Blijkbaar bepaald de hogepriester waar dat gebeurd. Een grote lul wordt in mijn bek geduwd en ik ontvang mijn eerste zaad. Die priester leegt in een orgasme die minuten lang duurt zijn zaad in mijn bek. Gulzig slik ik zijn zaad door nadat ik het eerst goed door mijn mond laat rollen. Als de priester weer verdwijnt naar een van de andere priesters hoor ik de hogepriester nog zeggen, maak je maar klaar, de volgende keer is in zijn kut. Even krijg ik weer de lul van de hogepriester in mijn bek maar al snel komt een andere priester zijn zaad in mijn bek spuiten. Ik weet niet hoe het kan maar ook deze gast heeft een orgasme die heel lang duurt. Zijn ze daarop getraind of zo. Ik zie al een andere priester staan te wachten. En de hogepriester neemt achter mij plaats. Zijn enorme eikel drukt hij tegen mijn kut die zich gewillig opent. Terwijl hij mij penetreert en mij stevig neukt, komt de volgende priester in mij klaar. Deze lijkt iets sneller zijn zaad in me te lozen, maar wel een enorme hoeveelheid. Het lukt me niet om alles te slikken en er druipt zaad langs mijn mond. Dat is blijkbaar niet de bedoeling en deze priester likt het van mijn mond af om het vervolgens in mijn bek te spugen. Ik moet slikken. De hogepriester complimenteert de priester voor zijn zorgvuldigheid. Niets verloren laten gaan, hoe vollediger het offer hoe effectiever we dit in de wereld zullen merken.


En zo gaat het maar door. Priester na priester komt zijn zaad in me lozen. En ook komen de eerste priesters nu voor de tweede keer en wordt mijn kut gevuld. En om me heen zie ik in het licht van de fakkels de priesters met elkaar bezig. Standjes zie ik die ik nog niet eerder gezien heb. Priester met z’n 2 of in groepjes. En van de een naar de ander. Inmiddels wordt mijn mond en kut steeds gevuld en heeft de hogepriester mij laten gaan. Ik zie hem tussen de groepjes priesters bezig zijn. Blijkbaar is hij nog niet gekomen. Ongelofelijk hoe hij zijn zaad binnen weet te houden. 


Ik weet niet hoe lang het duurt. Maar in ieder geval vliegt de tijd. Inmiddels zijn er ook verschillende gasten die voor een derde of vierde keer hun zaad over mij heen spuiten. Blijkbaar mogen ze nadat ze eerst mijn mond en kut hebben gevuld nu hun zaad over mijn lijf spuiten. Het zaad van talloze zaadlozingen voel ik in mijn kut. Ik heb zo veel zaad geslikt dat ik er een soort van vol van zit. En mijn lijf druipt van het sperma. Ik denk dat we zeker een uur of 3 verder zijn als ik merk dat er minder zaad geofferd wordt. De seks is nog onverminderd intens maar na 4 of zelfs 5 lozingen zijn ook bij deze gasten hun ballen wel leeg. 


De trommels zwellen nu aan. De cadans wordt dieper. Ik voel het door mijn hele lijf. De priesters vormen een cirkel rond mij en maken een zoemend geluid om wat steeds intenser aanzwelt. Nu komt de hogepriester opnieuw op mij toelopen. Hij heeft opnieuw zijn witte transparante gewaad aan. En door het gewaad zie ik zijn lul die nog steeds op oorlogsterkte staat. Zijn volle ballen hangen daaronder. Nog niet gekomen blijkbaar. Hij komt op me af en begint mij op de cadans van de trommels en in tranche van het gezoem van de priesters enorm te neuken. Ik voel zijn lul groot, dik en kloppend diep in mijn keel. Ook nu nog houd hij het lang vol voordat hij zijn lading diep in mijn keel spuit. Lading na lading en een enorme hoeveelheid wordt in mij geloosd. En hij stopt pas met stoten tot iedere druppel van zijn zaad door mij geslikt is.


En opeens wordt het stil. De trommels verstommen. Het gezoem van de priesters staakt. 


De hogepriester gaat achter me staan. Blijkbaar verslapt hij niet en stoot zijn lul in mijn kut. Door de stilte hoor je zijn lul nu soppen in mij met zaad gevulde kut. Het blijft stil. Alleen het geile gegrom en gehijg van de hogepriester en het soppen van mijn kut is hoorbaar. Dit gaat door, en door, zeker 20 minuten lang. En opnieuw spuit de hogepriester zijn zaad, nu in mijn kut. 


De priesters verdwijnen met de hogepriester. En ik lig daar. Mijn maag vol van zaad. Mijn kut vol en toegedekt met een dildo zodat er geen zaad verloren gaat uit mijn kut. En het zaad van al die kerels over mij uitgegoten. Ik voel me niet vies, het tegenovergestelde zelfs. Ik voel dat ik gediend heb. Niet voor deze priesters hun lusten. Maar voor een veel groter doel met een uitwerking die ver strekt tot over de hele wereld.


Nadat ik nog zeker een uur daar gelegen heb komt er een gast naar me toe. Een mooie gast. Ik herken hem als de hogepriester. Nu heeft hij alleen kleren aan. Hij reikt mij een gewaad aan. En helpt mij overeind en brengt mij terug naar de hotelkamer vol luxe. We gaan samen op bed liggen en ik slaap heerlijk in zijn armen. 


De volgende ochtend is hij weg en ben ik alleen. Ik loop naar de douche want de resten van zaad zitten nog op mijn lijf. Ook de dildo zit nog in mijn kut. Als ik de dildo uit mijn kut haal blijkt deze van goud en een glimmende steen op de knop buiten mijn kut. Ik douch me en als ik de kamer in kom is er een uitgebreid ontbijt op de kamer gezet. Er zit een kaartje bij. 


“Je hebt ons aandenken inmiddels wel uit je kut gehaald. Koester dit, het is je gegund. Als je de QR code op dit kaartje scant zie je de profielen van de priesters die je gediend hebt. Deze kamer en de priesters staan de komende week tot je beschikking. Zij mogen niet meer hun zaad aan je geven. Maar jij mag oproepen wie je wilt en met hen doen wat je wilt. Ze mogen wel jouw zaad ontvangen op iedere manier waar jij het kwijt wilt. Ze zijn er om je te dienen.”


Ik scan de QR code en ik zie 18 profielen van mannen met foto’s en zonder kap. Ik neem het er lekker van die week.

1925 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.