Qrio leert mij de herenliefde...

Geplaatst door: qriobreda op 12-08-24

Al enige tijd vermoedde ik al dat ik meer voelde voor mannen dan voor vrouwen. Ik had een lieve vriendin en we hadden best wel leuke seks, maar het viel mij, en haar, op dat ik meer interesse had in haar kontje dan haar kutje. Gelukkig vond zij anale seks ook heel lekker, maar ik na haar meer daar dan van voren.

Om te onderzoeken of ik bi of homo was, zocht ik wel eens een ontmoetingsplek op. Maar als ik er dan uiteindelijk was durfde ik helemaal niks. Het kwam door de geile van Qrio dat ik hem mailde en vroeg of ik langs mocht komen en mij kon inwijden…
Hij mailde terug met de vraag wat ik wilde doen, ik mocht alles aangeven en zodoende maakte ik een lijstje en daar zou hij dan een hele sessie omheen bouwen.

Breda, maandagochtend 10 uur. Ik stond voor zijn deur. Ik belde aan, wachtte even en toen zwaaide hij open en stond een grote gespierde en goed getatoeëerde man in de deuropening, poedelnaakt (iets waar ik om gevraagd had). “Zin om te douchen?” vroeg Qrio.

“Ja, daar zat ik wel aan te denken” antwoordde ik. “Top, kom maar mee. Dan was ik je rug wel” antwoordde Qrio. Daar had ik niet helemaal op gerekend. Een beetje verdoofd door de vraag / opmerking liep ik achter hem aan naar de badkamer. Ik haalde wat spullen uit m’n toilettas en deed m’n boxer uit. Het waren twee douches naast elkaar. Ook Qrio deed z’n boxer uit en nam de douche naast me. “Geef je zeep maar” zei Qrio. Ik gaf de zeep en hij begon me in te zepen. Van mijn schouders over m’n rug naar m’n billen. Dat laatste was niet verwacht, maar zeker niet onplezierig. “Wil je mij ook doen?” vroeg hij. “Tuurlijk, kom maar met de zeep” antwoordde ik. Ook ik kreeg de zeep en begon hem op dezelfde manier in te zepen. Qrio ging er goed voor staan. “Moet er nog meer gewassen worden?” vroeg Qrio. “Euhm, geen idee” antwoordde ik. “Ik kan ook je voorkant inzepen als je dat wilt” zei hij. Zonder er bij na te denken en de gevolgen te overzien antwoordde ik “Prima”. Qrio nam de zeep en sopte mijn borst in. Hij nam wat extra zeep en sopte daarna mijn benen in. “Bijna klaar” zei hij en pakte een laatste beetje zeep en masseerde die over mijn pik en ballen. Qrio gaf me zijn zeep weer en zei “Nu jij”. Ik nam de zeep aan en deed ook nu weer hetzelfde als hij bij mij had gedaan.


Beide douchte ons helemaal af en daarna afdrogen. “Was het fijn?” vroeg Qrio. “Het was zeker niet onplezierig” antwoordde ik. Qrio moest lachen. “Nee ik vond het ook zeker niet onplezierig” zei hij. “Was het genoeg of wil je wel meer?” vroeg hij. “Wat bedoel je?” vroeg ik. “Wil je dat ik je nog meer aanraak of heb je genoeg gehad?” legde hij uit. “Geen idee eigenlijk” antwoordde ik. “Je vond het toch fijn?” vroeg Qrio. “Dat zeker” antwoordde ik. “Dan wil je vast wel meer toch?” reageerde hij. Ik wist niet helemaal wat ik nu moest. Ja ik wilde absoluut meer aanraking. “Ja Qrio, ik wil zeker meer!” antwoordde ik. “Daar moest je even over denken?” Hij merkte mijn verlegenheid op en zei dat hij het rustig zou opbouwen: “komt goed…”, en daar vertrouwen we dan maar op. 


We gingen naar zijn slaapkamer toe, beide nog steeds naakt. Hij keek me aan en zei “Geef maar aan wat je wilt of neem het voortouw”. Ik trok de figuurlijke stoute schoenen aan en begon hem te zoenen. Mijn handen schoven over zijn rug en billen en zijn handen bij mij. Man, wat was dit al heerlijk. Ik duwde hem op bed en ging naast hem liggen. Het zoenen ging door en mijn handen gingen nu over borst en buik en niet veel later hop z’n kruis in. “Je laat er geen gras over groeien” zei Qrio. “Nee man, als ik er dan voor ga, dan maar meteen” lachte ik. 

Ik nam zijn pik in m’n hand en begon hem af te trekken. “Casper, pijp me alsjeblieft” zei hij. Ik ging met mijn mond naar zijn pik en begon er aan te zuigen. “Jeetje man, je bent helemaal los” riep Qrio. Ik zei niets, maar zoog door. Qrio duwde me van zich af en begon mij te zoenen en af te trekken. Ik genoot daar enorm van. Ne een tijdje stopte hij. “Ik wil je kontje likken” zei hij. Ik ging op m’n handen en knieën op het bed zitten en Qrio trokken m’n billen wat uit elkaar. Met zijn tong ging hij over m’n sterretje. Dat was echt super lekker en ik kreunde er dan ook bij. “Wil je mij ook likken?” vroeg Qrio. “Tuurlijk man!” antwoordde ik. “Het is erg lekker, dus ja dat wil ik best doen” antwoordde ik. 


Nu ging Qrio op handen en knieën en deed ik z’n billen uit elkaar. Zijn sterretje was zeker al eens voor iets anders gebruikt dacht ik. Met mijn tong ging ik over het sterretje en duwde m’n tong er af en toe een beetje in. Nu was het Qrio die kreunde van genot. Hij graaide in een laatje en zei “Doe die om je pik en neuk me”. Ik wist niet wat ik hoorde, maar deed wat er gevraagd werd. Ik scheurde het cellofaantje open en haalde het condoom eruit. Ik rolde die over mijn paal. Vervolgend duwde ik hem tegen het sterretje. “Prima, duw maar door” zei Qrio. 


Zonder enige moeite schoof ik zijn kontje in. “Neuk me mannetje, neuk me!” zei hij. Ik schoof in en uit en vond het heerlijk. Ik kon merken dat ook Qrio het heerlijk vond. We wisselden af en toe van standje, waardoor ik leerde wat er allemaal mogelijk was. Bij het laatste standje zat Qrio op me en kon ik hem aftrekken. “Aaahhh kereltje, ik ga komen” kreunde Qrio. Ik trok gewoon door. Met een diepe kreun spoot hij zijn zaad over m’n buik en borst. De eerste lozing kwam tot in m’n nek. Niet veel later begon ik diep te kreunen. Qrio ging wat rustiger op en neer, maar wel zo, dat mijn pik nog dieper kwam. “Aaah ja man ik kom” kreunde ik. Qrio schoof omhoog en liet m’n pik diep in hem verdwijnen. Met een kreun pompte ik het condoom vol. Qrio ging omhoog en haalde voorzichtig het condoom van mijn paal. “Proeven?” vroeg hij. “Euh ja, is goed” antwoordde ik. Qrio deed het condoom naar mijn mond en liet een beetje zaad in mijn mond lopen. “Alles?” vroeg hij. Ik kinkte. Hij liet alles in mijn mond lopen. “Bijzondere smaak, maar niet verkeerd” zei ik. Qrio deed zijn zaad bij elkaar en beetje bij beetje ging ook dat mijn mond in.


“Nog maar even douchen?” vroeg hij.


2125 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.