Militaire Dienst Nijmegen Deel 3

Geplaatst door: cdmichelle op 14-09-24

Een paar dagen later ging ik zoals afgesproken naar de toiletgroep niet ver bij de kazerne vandaan.

Ik had ook mijn pik en ballen geschoren, want dat voelde zo lekker bij Herman en vond het bij mezelf ook heerlijk geil aanvoelen. Mijn pik en ballen leken wel prominenter en groter dan anders. Alleen dit al wond mij enorm op. Voelt zo heerlijk geil in mijn gladde slip. Mijn anus was trouwens wel een deel van de volgende dag gevoelig nadat hij me in die geile bui met 2 vingers onder de sperma en speeksel gevingerd had, maar ik wilde toch meer ervaren dan alleen dat. Ik wilde toch wel een keer lekkere pik in me voelen en deze voelen zwellen en spuiten.

Ik liep naar binnen en ging naar de urinoirs. Door alle gedachten was ik al keihard geworden en had een beetje moeite om mijn pik uit mijn gulp te halen. Terwijl ik dit deed, hoorde ik een stem achter me zeggen, ‘zo, Michel, jij hebt er al aardig zin in zie ik’ ! Kom maar gauw hier binnen. Ik draaide me om en liep met mijn pik fier vooruit naar zijn hokje. Herman kon zijn ogen niet van mijn pik afhouden. Ik deed de deur dicht, draaide me om en hij ging gelijk op zijn knieen en nam mijn harde pik in zijn mond en begon me gulzig te pijpen.


Met een hand maakte hij mijn broeksknoopje los en trok mijn broek en slip samen naar beneden. Naast hem op de wc-deksel lag een tube KY-gel en deed een beetje op zijn wijsvinger en middelvinger en vroeg mij mijn benen te spreiden. Zijn hand gleed onder mijn ballen door naar mijn jongenskutje en wreef mijn gaatje ermee in. Alleen dat gevoel maakte me al gek en ik kreunde zachtjes. Hij pijpte me met lange halen en likte af en toe mijn ballen terwijl hij mijn gaatje voorzichtig met 1 vinger begon te vingeren met lichte naar buiten draaiende bewegingen. Ik probeer je een beetje op te rekken en doe er nu een tweede vinger bij. Ohhhhhhhhhhhhh, ik was al zo geil geworden dat ik meteen tegen zijn vingers aandrukte en ze dieper wilde voelen.


Zo, jij bent geil zeg, zei Herman, hij friemelde wat in een tas die naast de wc-pot stond en ik voelde ineens iets hards en kouds tegen mijn gaatje aankomen. Ik voelde dat dit in me werd gedrukt en ging steeds dieper en dieper en het voelde heerlijk aan. Plots begon het te trillen en realiseerde me dat ik een harde vibrator in me had. Hij begon me te neuken met de vibrator, diep in me en bijna eruit, steeds sneller begon hij me te neuken en ik stond op het punt te spuiten…………….Herman merkte dat mijn ballen zich spanden en ik sneller begon te ademen en in zijn mond stootte.

Kom maar lekker klaar en spuit mijn mond en keel maar vol zei hij. Ik hielde het niet meer en spoot alles wat ik in me had met ferme stralen in zijn mond. Mijn anus spande zich om de vibrator heen en voelde deze goed hard in me zitten. Hierdoor stootte ik nog dieper in zijn keel en hij proestte het uit.

 

Vervolg komt eraan

1850 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.