Richard nodigt hem uit !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-09-24

Hi we gaan verder met een wie wil jij zijn verhaal? Daar er mensen zijn die in mij geloven. Richard zal de directeur buiten school zien. Ja heeft hem uit genodigd dus gaan ze beiden in actie zien. Richard de slanke jonge biologie leraar en directeur de stevige oudere man. De school is uit we zijn in het huis van Richard. Richard is onderweg naar de douche heeft nog broek aan. Gelukkig maar de directeur staat voor de deur. Dan maar samen douchen kom mee! Zal het gaan samen onder de douche wacht af.


Nou dat aanbod was niet tegen doveman oren .Richard was naakt directeur ook we zien teddybear ja een flink behaarde vijftiger. Natuurlijk was het passen en meten samen te douchen. Directeur voelt daarom Richard harde staaf tegen zijn billen. Richard weet zelf hoe directeur harde staaf voelt haha. Ze zijn opgewonden vluggertje is de douche beurt. Daarna druipend naar de slaapkamer waar ze elkaar letterlijk af drogen. Het grijze haar is dun op directeur zijn hoofd, maar rest van lichaam is dik haar nog. Richard voelt de haartjes als hij directeur tepels likt. Na even tongen toch actie tijd.

Tijd om intiem te worden hoewel men al elkaar verwent heeft. Na de douche gelijk intiem wilde ze niet. Ze genoten van het verkennen van de grenzen. Even spanning opbouw voor intiem werden. Richard harde staaf schoot zo in de directeur. Directeur geilheid won het van de pijn van Richard harde staaf. Richard had de ervaring bleek wel. Na dat ze klaar kwamen douchen nu lang inzepen en af spoelen met dwalende handen. Directeur kleedde zich aan maakte duidelijk dit is een keer geen vervolg. Ze zullen elkaar op school tegen komen. Geen sex buiten school uren. Mensen is puur fantasie al zou het kunnen wel.

1665 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.