Knie tegen knie

Geplaatst door: oralbottom op 16-09-24

Ken je dat? Dat je regelmatig met het OV naar je werk reist, en dan af en toe dezelfde gezichten ziet in een vaak bomvolle trein? Het was weer zo’n dag dat de NS besloot om in de dinsdagochtendspits een enkel treinstel in te zetten. Dus: staan, de hele rit. Twee stations nadat ik was ingestapt, stapte een hele bups mensen de trein in, waardoor we hutjemutje stonden. Naast me, of beter gezegd half tegen me aan, stond een man die ik wel vaker in de trein had gespot. Jaartje of 10 ouder dan ik, dus rond de zestig, stevig gebouwd, in mijn beleving type biker. Viel wat op tussen de kantoorforensen. We maakten oogcontact en knikten iets van herkenning. Nog wat doorschuiven om plaats te maken voor wat instappers, en zo stond hij met zijn heup tegen mijn kont aan. Ik bewoog niet, want vond het (en hem) eigenlijk wel opwindend. Na een minuut of 20 waren op het eindpunt van de trein, en de mensenmassa stroomde de trein uit. Ik ook, op naar kantoor. Bikerman zag ik al niet meer.
 
De terugweg had ik het beter voor elkaar. Ik vond een leeg tweepersoonszitje, pakte mijn telefoon, en verdiepte me in mijn socials. Net voor het vertrek van de trein, plofte iemand naast me neer. Toeval bestaat niet: het was Bikerman. We keken elkaar aan , en lachten allebei. ‘Zelfde ritme’, zei hij. Ik lachte, en we stelden elkaar voor. Hij heette Gert, en hij reisde inderdaad net als ik regelmatig een groot deel van hetzelfde treintraject. Ik verdiepte me weer in mijn telefoon, hij ook, maar ik keek ook af en toe schuin zijn kant op. Blijkbaar had Gert dat door, want opeens voelde ik zijn knie tegen de mijne. Ik deed alsof ik niets doorhad, maar kreeg het wel wat warm. Toen, zijn hand op mijn knie. Dit kon ik niet negeren, en ik legde ook mijn hand op zijn knie. We keken elkaar aan, en Gert keek me met een brutale glimlach aan. Toen liet hij mij zijn telefoonscherm zien, en typte ‘Je ziet er goed uit’. Ik moest glimlachten, en liet hem mijn scherm zien, waar ik typte ‘En jij ziet er lekker uit..’. Ik kreeg een nieuwe glimlach. ‘Wat wil je met me doen’, typte Gert. Oef, dacht ik, nu ligt het balletje bij mij. Ik aarzelde even, en geilheid overwon het van ratio. ‘Ik wil je lekker pijpen’, type ik. ‘Mmm, dat lijkt me wel wat’, typte Gert weer, ‘en daarna wil ik je wel neuken’. Maar ja, van neuken ben ik niet zo, dus dat moest ik wel even duidelijk maken. ‘Ik ben een bottom-pijper, maar neuken doe ik niet’, antwoordde ik. Gert type: ‘lekker! We zijn bij mijn station. Loop achter me aan, ik woon om de hoek’.
 
En dat deed ik. Met goed geile kriebels in mijn buik. Gert liep stevig door, en ik volgde hem. Hij had niet teveel gezegd, na een paar minuten buiten het station, stopten we bij een huis, waar Gert de sleutel in het slot stak. Hij stapte binnen en ik volgde hem. Deur dicht, en Gert liet er geen gras over groeien, duwde me tegen de muur en zette zijn lippen op de mijne. Geil zoenden we, en kronkelden onze tongen om elkaar heen. Na een tijdje tongen verhuisden we, naar de slaapkamer. Daar zei Gert: ‘kleed je uit, ik wil je naakt zien’. Dat deed ik, snel kleedde ik me uit, en spiernaakt stond ik voor een wildvreemde man die ik net in de trein had ontmoet. Gert grijnsde weer geil, deed zijn eigen broek omlaag en ging op bed zitten. ‘Voor jou’, zei hij, ‘neem maar in je lekker mondje’. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn lekker halfharde pik in mijn mond. Licht ziltig, geil. Zijn pik werd snel steenhard, en ik begon hem in een rustig tempo te zuigen. Na een tijdje zei Gert dat ik op bed moest gaan liggen, en kleedde hij zich ook uit. We tongden opnieuw, ik zoog aan zijn tepels, en ging opnieuw met mijn mond naar zijn lul. ‘Nee’, zei Gert, ‘ga op je rug liggen, dan kom ik 69 op je liggen’. Ik opende mijn mond, en zijn staaf bewoog zich in en uit mijn mond. Afwisselend likte ik aan zijn ballen, en daarna zijn pik in en uit. Na een tijdje werd het Gert langzaam teveel. Hij draaide zich rond, en kwam schrijlings op me zitten, en begon aan zijn pik te trekken. Ik deed mijn hoofd omhoog, en opende mijn mond. Ik kon net niet bij zijn lul. ‘Nee mondje dicht’, hijgde hij. En met een paar halen kwam hij klaar, en spoot hij dikke klodders zaad op mijn gezicht, die ik langzaam omlaag voelde zakken. Ik hield het zelf ook niet meer, en kwam al rukkend aan mijn eigen pik ook klaar over mijn eigen buik. Met een gezicht en buik vol met sperma hijgde ik uit. Gert ook. Jezus, wat is die vent geil, en wat kan hij spuiten. Zo zie je maar, waar een treinritje al niet toe kan leiden.

2124 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.