Mijn geile trio

Geplaatst door: gerwin86 op 16-09-24

Mijn geile trio

Dit is een waargebeurde ervaring!
Ik ben 38jaar 178cm 68kg 17x4cm met een lekker kontje!

Een paar weken geleden, zat ik zoals vaker op de chat te kijken of er nog wat leuks was. En was voor vandaag vastberaden om een geile date te scoren!!

Zo kwam ik in gesprek met een MM-stel waarvan er een top was en een bottem. Nu ben ik zelf meer een bottem/versa. Dus was iets teleurgesteld dat ze niet beide top/versa waren. Maar de stats van de top klonken zo lekker! (56-188-86-18×5) Dat ik toch bereid was om af te reizen naar hun vakantieadres!

Daar aangekomen werd ik netjes opgehaald van de parkeerplaats en naar hun huisje gebracht door de top. Waar we al gezellig aan het kletsen waren. Daar aangekomen bij binnenkomst zat de bottem al naakt op de bank. En de top ontdeed zich ook al snel van zijn kleding! Mmm wat zag die pik er lekker uit!! Na wat gedronken te hebben en op mijn gemak was, ontdeed ik me ook van mijn kleding en nam plaats op de matras wat in de woonkamer lag. Ik werd door de beide mannen heerlijk gepijpt. En kreeg de vraag of ik op mijn buik plaats wou nemen, dus ik op mijn buik met een kussentje eronder zodat mijn kontje wat omhoog kwam, en mijn sterretje dus wat beter bereikbaar was!

De top begon me heerlijk te rimmen en ik voelde zijn tong plagend mijn kontje in glijden.. mmmm wat heerlijk kreunde ik zachtjes. De top verving zijn tong voor een vinger, en zei dat ik een lekker nauw kontje had.. en vingerde mijn kontje open voor zijn mooie pik!

Na mij een tijdje gevingerd te hebben en ik de pik van de bottem in mijn mondje had. Voelde ik de top op mij kruipen en voelde zijn mooie dikke pik tussen mijn billen glijden, waarbij hij af en toe zijn dikke eikel tegen mijn kleine gaatje duwde! Dit voelde zo lekker dat ik zei van probeer maar of het lukt! Hij spuugde op mijn kontje en duwde zijn dikke eikel bij me naar binnen... oef!! STOP! Een pijnscheut trok door mijn krappe gaatje!! En hij stopte meteen.. ik zei: zachtjes.. en heel langzaam duwde hij door totdat hij helemaal in me zat en wachtte toen even zodat ik er aan kon wennen.. heel zachtjes begon hij in en uit te gaan... en ik kreunde.. mmm ga maar wat sneller... en na een tijdje neukte hij me heerlijk hard met een geil ritme in mijn kontje!!

De bottem had plaatsgenomen op de bank en bewerkte zich met een grote dildo, terwijl ik toekeek en zelf hard geneukt werd!

De top vroeg me om me om te draaien.. en hij pakte mijn benen deed ze omhoog en duwde zijn harde pik weer in me, en trek tegelijker tijd aan mijn pik! Hij wenkte zijn vriend om te komen, en die ging met zijn open kontje op mijn gezicht zitten zodat ik hem rimmen kon, en hij mij pijpen terwijl ik geneukt werd!! Ik vroeg de top of hij lekker klaar wou komen maar helaas was hij al gekomen die avond en kon niet nog eens.. helaas! Maar hij neukte me lekker verder en doordat ik tegelijkertijd gepijpt werd, werd ik zo geil dat ik heerlijk klaarkwam en de bottem zijn mond vol met mijn warme zaad spoot! Hij slikte alles netjes door! En ze maakten mijn pik lekker schoon met hun monden! Geen druppel werd verspild!

Na afloop kon ik me lekker douchen en na een drankje na de tijd heb ik afscheid genomen en op de terug weg na de auto voelde ik mijn kontje nog kloppen, en dacht dit was een geile avond!! Ondanks dat ik niet gevuld met zaad terug kon, ben ik heerlijk geneukt door een fijne dikke pik!!

Denk je na dit verhaal, dat kontje wil ik of willen wij wel eens verwennen.. stuur me maar een PB!

Liefs G

2760 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.