Stalknecht 10 : Gladiator

Geplaatst door: ries79 op 16-09-24

Wat voorafging:

Hannes had Joris meegenomen naar een sexwinkel (XL) en nadien zijn ze bij de Mac wat gaan eten. Daarna volgde een spontane neuksessie op een parkeerplaats bij een bos. Hier werd Joris door Hannes én een onbekende man diep geneukt, wat ie heerlijk vond. Daarna gingen ze weer op weg terug naar huis...

===================

Toen de bus het terrein van de boerderij op reed zag ik dat de meeste lichten gedempt waren. Het huis lag er bijna verlaten bij, en het was stil. Ook buiten, toen we uitstapten. Het was ook al vrij laat.

Hannes haalde de tassen uit de achterklep en gaf er één aan mij: die zat vol met de aankopen waar ik zelf bij was geweest. De rest was nog een mysterie. Ik was wel nieuwsgierig maar ik kon me bedwingen. Er zou vanzelf een moment komen dat Hannes het duidelijk zou maken.

Hannes opende de deur en we schuifelden naar binnen, waarbij we probeerden zo zachtjes mogelijk te doen. Het huis was donker, alleen in de keuken brandde nog licht.

"Ga maar naar boven, knul. Volgens mij kan je amper nog op je benen staan."

Ik wilde al een stap zetten, maar toen keerde ik me terug naar Hannes. "Mag... mag ik bij jou slapen vannacht?"

Hannes lachte, zijn tanden wit in het donker. "Natuurlijk mag dat knul. Heerlijk lijkt dat me. Dank je wel. Nou, hop naar boven jij!"

Ik kuste hem en begon naar boven te lopen. Dat viel niet mee - blijkbaar had Hannes gelijk. Ik kon inderdaad amper op m'n benen staan. Ik leek wel een ouwe vent toen ik me omhoog hees de trap op. Uit de keuken hoorde ik zijn stem. Hij praatte tegen iemand. Ik vroeg me even af wie er nog op was rond dit uur, toen herkende ik de stem van Tinus. Ik besloot dit keer niet te luistervinken maar ploeterde verder omhoog en liep daarna richting mijn kamer om mijn tas neer te pletteren op mn bed. Ik herinnerde me ineens dat morgen het uitje was, en besloot om alvast wat kleding klaar te leggen. Ik kon later Hannes altijd nog even om een second opinion vragen.
Ik pakte een klein sportbroekje en kleedde me uit, om vervolgens met broek en al, poedelnaakt naar Hannes' kamer te lopen. Onderweg zag ik ineens licht uit Ben's kamer. De deur stond op een lichte kier...en mijn nieuwsgierigheid nam bezit van me.

Ik liep naar de deur en keek door de kier: Daar stond Ben, helemaal naakt, in het licht van een lamp naast zijn bed. Op zijn bed (een tweepersoonsbed) lag Sven, ook volledig naakt, naar Ben op te kijken met een uiterst geile blik. Blijkbaar was ik niet de enige die botergeil was vandaag. Ben maakte zijn handen nat met , naar ik vermoedde, glijmiddel en vervolgens schoof hij op het bed. Hij trok een van Sven's benen omhoog en maakte met de vingers van zijn andere hand het strakke gaatje van Sven nat, voordat hij met zijn vochtige handen zichzelf natmaakte ... door de beweging die Ben maakte wist ik dat hij aan z'n pik zat.
Ik hoorde gehijg vanuit de kamer, en merkte dat mijn ademhaling ook sneller was geworden. Ik voelde trillingen in mijn lijf, daar beneden.

Toen pakte Ben allebei de benen van Sven en hield ze omhoog. Sven's gezicht werd verborgen door Ben's lichaam, dat prachtig was in dit licht, maar ik hoorde de eerste kreun van de jonge gozer. Ik herinnerde me het gevoel van Ben's pik, en rilde van opwinding. Ik likte m'n lippen en merkte dat mijn pik harder werd toen Sven nog meer kreunde. Ik liep naar achteren en vervolgde mijn weg naar Hannes' kamer... als ik was blijven staan was ik geheid geluiden gaan maken. Al was ik geil, ik wilde hun feestje nog even niet bederven. Misschien kwam er later wel een kans. Het leek me uitermate geil. Zowel Sven áls Ben hielden er wel van, en het maakte ze ook niet uit met wie. Toch knaagde er iets aan me, iets dat Ben had gezegd. Dat ik beter was dan Sven in het nemen van zijn pik. Ik kon me zo vermoeden dat Sven misschien wel jaloers zou kunnen zijn als die daarachter kwam. Niet dat ie er veel aan zou kunnen doen. Ben leek me niet het type die zich iets liet vertellen, maar eerder de dienst uit maakte.

ik hijgde van opwinding toen ik bij de deur van Hannes' kamer aankwam. Ik moest me inspannen om ervoor te zorgen dat het voorvocht niet uit m'n keiharde pik liep. Ik twijfelde even of ik naar binnen zou gaan of terug naar beneden te lopen, en mezelf in Hannes' armen te gooien, klaar om hard genomen te worden. Maar het vooruitzicht dat Tinus ook mee zou doen weerhield me ervan. Het schoot me ineens te binnen dat ik Tinus nog nooit volledig naakt had gezien. Het vooruitzicht deed me ook niks.
Ik besloot de kamer van Hannes binnen te gaan en probeerde de deurknop. Een draai en hij klikte open. Ik was blij dat ie niet op slot zat. Ik keek nog eenmaal achterom, de donkere overloop in, maar het enige geluid kwam uit Sven's kamer. En een zacht geroezemoes van beneden, waarvan ik aannam dat het Hannes en Tinus waren die een gesprek voerden.
Ik liep naar binnen en sloot de deur achter me. De klik ervan klonk hard in de stilte van Hannes' kamer. Ik bleef even hijgend tegen de deur leunen. Mijn pik was nog hard, en mijn hand sloot zich er langzaam omheen. Nee, niet doen, zei ik tegen mezelf. Bewaar het voor Hannes.

De vermoeidheid kwam in een klap drie keer zo hard terug. Het was even verdwenen toen ik bij Sven's kamer stond te gluren, maar nu de adrenaline begon weg te ebben voelde ik pas hoe vermoeid ik eigenlijk was. Ik besloot geen licht te maken en liep op de tast richting het heerlijke twee-persoons bed, voorzichtig lopend zodat ik niks omgooide. Ik plofte neer, en liet het broekje dat ik al die tijd vast had, naast het bed vallen. Morgen... ja, morgen... de gedachte ontsnapte mij, en hoewel ik enigszins probeerde te vechten tegen de slaap, kreeg deze me steeds meer in zijn greep. Ik wilde dolgraag nog door Hannes geneukt worden, maar...ik hield het niet meer vol, en zakte weg in een diepe, diepe slaap....

...
"Sta op, soldaat!" schreeuwde een luide stem. Ik reageerde niet.
"Ik zei: Sta! Op!" er knalde iets tegen mijn rug en een golf pijn trok door me heen. Ik was in een klap wakker!

Ik lag naakt op de grond van een stoffige, donkere kelder. Boven me hangend, stond een generaal met een Romeinse helm op... maar het gezicht en stem waren van Ben. Ik krabbelde overeind. Ik snapte er niks van. Toen viel het me op dat Ben de Romeinse generaal (of hoe dat dan ook heette), ook naakt was behalve de helm. Ben's pik stond fier overeind, maar zijn ogen sperden vuur.
"Godverdomme soldaat, wat ben jij voor lapzwans? Als je generaal je een bevel geeft, dan doe je het!"

Ik had het mis. Ben de Romein was niet helemaal naakt. Hij had ook nog laarzen aan. Hij dreigde me er weer mee te schoppen, maar snel probeerde ik zo goed en zo kwaad mogelijk te gaan staan. Ik was alleen, met Ben, in een viezige kelder. Of, ik dacht dat het een kelder was. Ik zag ijzeren hekken tussen de muren, waar ook een gat in was. Dit leek meer op een kerker cq. gevangenis. Maar nee, ik was een soldaat. Al was ik dan blijkbaar spiernaakt.

"Dat zou tijd worden. Kom op, meekomen. HIJ wil je zien."

Toen ik niet adekwaat genoeg reageerde, pakte Ben me bij m'n nekvel en sleepte me mee, door een stelsel van gangen naar een rijk aangeklede kamer. Een ietwat voluptueuze man, gekleed in een witte, enigszins loszittende toga, zat op een versierde stoel op een verhoogd podium. Hij werd bediend door een oudere man, gekleed in niets meer dan een lendedoek. Ik herkende ze allebei meteen: Hannes, de man op de stoel, en Tinus de bediende. Maar wat was er toch met dat Romeinse gedoe? Ik lag in bed in de kamer van Hannes...zou dit een droom zijn?

Ik keek om me heen en merkte silhouetten op, personen die nog gehuld in schaduwen waren. Ze stonden ergens aan de zijkanten van de ruimte, die vrij groot was. Er waren geen ramen. Toch voelde ik, al was het een droom, dat het dag was. Maar deze ruimte werd alleen verlicht door vuurbakens.

Hannes klapte van blijdschap. Ben had me nog steeds bij m'n nek vast.  
"Daar is hij! Je mag hem nu loslaten, Centurion. Hij kan geen kant op. Tirenus, lieverd, sluit alle deuren, wil je? Goed zo. Ga nu, dank je.
 Kom wat dichterbij, knul, ik bijt niet."

Ben (Centurion, dat was het) liet me los en ik vloog een paar meter vooruit. Ik keek om me heen en om de een of andere reden probeerde ik mijn naaktheid te bedekken.

"Wat is er, jongen? Je hoeft je niet te verbergen. We zijn hier allen eender. En sta rechtop, als een goed soldaat." Hannes stapte van zijn stoel en begon mijn richting op te komen.
Hij pakte me bij m'n schouders en trok ze recht, duwde me enigszins achterover, zodat ik inderdaad rechtop kwam te staan. Hij klapte nog even op mijn zijdes om ervoor te zorgen dat mijn benen ook recht kwamen. Ik sprong nog net niet in de soldatenhouding.
"Je moet trots zijn op wie en wat je bent, knul. Je mag het prachtige, machtige Rome vertegenwoordigen! En mij, Pontifex Hanus de Vierde, zoon van Glorianus, zoon van Comendus, die ooit dienstbaar was onder Caesar. Kijk me eens aan, jongen."

Ik deed wat hij vroeg, en zag dat ondanks dat hij op Hannes leek, het niet echt Hannes was. Zijn ogen waren anders. Warm, maar met een overduidelijke zweem van arrogantie en macht.

"Hmm... niet slecht. Zéker niet slecht. Draai je eens om."

Ook dat deed ik zonder morren. Hoe langer ik in de droom was, hoe meer ik acteerde alsof ik erin thuis hoorde. Alsof ik niet Joris was, maar... Georgios. Uit de zuidelijke provinciën van het oude Rome. Niet meer dan een boerenjongen die zijn geluk wilde beproeven in Rome en ergens... ergens ... hier terecht was gekomen. Waar hier ook was.
Ik wist dat Hanus mij inspecteerde. Niet alleen met zijn ogen. Ik voelde hier en daar een vinger, dan weer een hand, over mijn lichaam glijden. Het was vernederend, en tegelijkertijd enorm erotisch.

"Hij heeft een prachtige kont, Centurion. Maar die kan nog wel wat steviger. Verder zijn zijn spieren goed ontwikkeld maar ook die kunnen krachtiger. Als hij Rome wil vertegenwoordigen moet hij veel meer kracht uitstralen. En nu... hmm... Centurion! Laat me zien hoe goed hij kan...incasseren."

Ben kwam naar voren. Ik stond daar aan de grond genageld. Nu ging Ben me bont en blauw slaan, ik wist het zeker. Maar dat was niet wat gebeurde.
Ben pakte me bij m'n kin en keek me strak aan. Zijn ogen, ijzig blauw, knetterden zijn helm uit en boorden zich in de mijne. Zijn hand sloot zich om mijn pik, die maar half hard was. Hij kneep hard, waardoor ik kreunde. Ben kneep harder in mijn kin, de kreun verstorend. Toen begon Ben de Centurion mijn pik en ballen te masseren. Zachte kneepjes, gevolgd door zachte streling. Terwijl ik oppervlakkig ademhaalde voelde ik mijn pik steeds harder worden. Toen Ben vond dat mijn pik hard genoeg was sloot hij zijn hand om de basis en kneep erin, zodat er een hijgerige kreun uit mijn mond ontsnapte.

Hij liet me los, maar draaide me tegelijkertijd om en trok me dicht tegen zich aan. Vervolgens sloot zijn hand weer om mijn pik, en de andere om mijn nek. Dit bemoeilijkte mijn ademhaling meer, maar ik voelde Ben's adem in mijn nek en ik werd geiler en geiler. Nu ik zo dicht tegen Ben aanstond voelde ik ook de hardheid van zijn Generaalspik tegen mijn kont aanduwen. Dat wond me zelfs nóg meer op, waardoor ik sneller ging ademhalen. Ik klonk als een of ander hijgerige zombie. Ik kon nu wel Hanus ook zien, en van deze afstand zag ik de honger in zijn ogen. De pure lust die hij uitstraalde, de opwinding van het dominante spel van Centurion...het was zelfs voelbaar op deze afstand. Hanus likte zijn lippen en wenkte met zijn rechterhand. Niet naar ons, maar naar een bediende - ik kon niet zien of het Tirenus was - die een soort van tafel naar voren bracht en deze in de ruimte tussen mij en Hanus neerzette.
Centurion duwde me naar voren. totdat ik tegen de tafel aan stond. Zijn pik ging op en neer tussen mijn billen...maar het woord was aan Hanus. HIJ moest toestaan dat Centurion mij te grazen zou nemen. En ik kon niet wachten. Ik was inmiddels zo geil dat mijn pik vocht lekte, wat op de tafel drupte en op Centurion's vingers. Het leek eindeloos te duren, tot Hanus knikte. Centurion duwde me naar voren zodat ik over de tafel heen gebogen stond. Inmiddels was zijn pik ook vochtig genoeg en veegde hij dat vocht geil langs m'n gaatje, maar veel aanmoediging had ik niet nodig. Ik ging wijdbeens staan en opende me. De golf van pijn die Centurion mij had bezorgd deed hij dunnetjes over met z'n superharde pik, die elke vezel van mijn innerlijk beroerde. Ik kon geen kant op door zijn stevige hand op mijn nek en ik joelde het uit van plezier. God wat was dit geil! De silhouetten, de schaduwen aan de rand van mijn zichtveld waren verdwenen. Tirenus was ook foetsie.
Ik was me vaag bewust van Hanus, maar de ruimte draaide alleen nog om Centurion en mijzelf, mijzelf en Centurion. Waar de een begon eindigde de ander, en... tot Hanus ineens voor mij stond. Zijn toga lag op de grond. Maar dat was sowieso niet het toonbeeld van zijn macht. Nee, dat bood hij mij nu aan: zijn stevige, keiharde, vochtige pik. Ik voelde dat de hand van Centurion losser werd. In plaats daarvan kwamen de zachtere handen van Hanus ervoor in de plaats, die mijn hoofd zo draaiden dat mijn mond hem makkelijker kon ontvangen. Centurions ritme was langzaam genoeg om mij in staat te stellen om de pik rustig te nemen.

Ik kwam er snel achter dat Hanus zijn handen niet voor niets aan weerszijden van mijn hoofd geplaatst waren. Centurion begon mij uit het niets keihard te neuken, met diepe harde stoten. Ik kon niet kreunen, maar het geluid vond zijn weg ondanks de pik die diep in mijn mond zat. De pijn was terug, samen met het plezier. De extase werd groter en groter, en Hanus pik ging dieper en dieper. Ik hoorde het gekreun van beide mannen, totdat Centurion diep in me stootte en ik zijn warmte naar binnen voelde sijpelen. Hanus kwam niet veel later ook klaar en vulde mijn keel, terwijl ook ik inmiddels klaargekomen was.

Ik lag daar, hijgend, kuchend en huilend op de tafel. Centurion was achter mij, maar ik voelde zijn hand op m'n bil. Zijn vingers werkten mijn gaatje open zodat zijn sperma er bubbelend uitliep. Hanus stond voor mij, terwijl zijn pik naast me op de tafel lag te druipen. Het hout nam het sperma nog amper op, zoveel lag er inmiddels.

Toen ze begonnen te praten, leek het alsof hun stemmen ver weg klonken, of onder water.

"Je hebt hem goed getraind, Centurion. Hij kan heel veel hebben. Hij zal het goed doen in de arena."

Centurion was inmiddels naar voren gelopen en knielde voor Hanus.
"Dank u, Pontifex. Maar hij heeft nog veel te leren."

Hanus begon zijn toga weer aan te trekken.
"Dat klopt. En je moet hem aan het werk zetten, zodat hij meer spierkracht krijgt. Er is veel potentie, en die moet ten volle benut worden, wil hij uiteindelijk mijn favoriet worden."

Centurion lachte.
"Dat komt goed, Pontifex."

"Ga nu, Centurion. En geef die knul straks nog een goeie beurt, zodat ie het niet verleerd. Hoe heet hij, trouwens?"

"Georgios, heer, uit het zuiden."

"Hmm...nee, dat is geen naam voor een kampioen. Hij zal Leos worden, de leeuw uit het zuiden. De andere gladiatoren zullen als schapen door hem worden verslonden!"

Gelach...en gejuich... een vervormd geluid in mijn oren...vervolgens....niets....


==========
Wordt vervolgd...
=========

1170 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.