Seksshop in Den Haag 001

Geplaatst door: cdmichelle op 17-09-24

Na mijn Militaire Opleiding in Nijmegen en de verdere tijd daarna was ik echt weer toe aan een lekker contact. Na de opleiding was er niets meer van gekomen, maar nu had ik een baantje in Den Haag en elke keer wanneer ik vanaf Centraal Station de stad in liep kwam ik langs een seksshop op de Herengracht. Elke keer weer zei ik tegen mezelf dat ik hier eens in de avond naar binnen moest gaan.

Zo gezegd, een paar dagen later, het werk was wat uitgelopen en ik had even een broodje gescoord onderweg naar Centraal toe. Ik liep langs de seksshop en stopte meteen en draaide me om, om er naar binnen te gaan. Ik liep naar binnen en rechts van de deur was een soort toonbank met een ietwat oudere man erachter in een luie stoel. Op het bureau allerlei seksboekjes en flesjes Spaanse Vlieg etc. etc.

In het midden van de winkel allerlei boekjes uitgestald op tafels en langs de wanden ook van alles en nog wat qua boekjes, lingerie voor vrouwen en mannen, toys, S&M attributen, lerenkleding etc. je kon ’t zo gek niet bedenken. Links achteraan was een gordijn en daar achter had je 6 Filmkasten naast elkaar staan. Hier moest je een muntje (gulden geloof ik) in doen en dan kon je een aantal minuten filmpjes bekijken. De eerste 4 kasten waren allerlei genres met hetero porno, de 5e had Transseksuele filmpjes en de laatste kast had Gay filmpjes. Ik liep naar de man om geld te wisselen en ging weer terug naar de kasten. Ik deed het gordijn dicht en ging naar de 5e kast toe.


Er ging een wereld voor me open, wat zag dat er lekker en supergeil uit. Mooie lingerie met heerlijke bobbels in hun slipje waar je niet omheen kon. Mooie gladde pikken en geschoren ballen. Ook super gladde billen en anus. Wat moet dat heerlijk aanvoelen allemaal.  Ik kon mijn ogen er niet van afhouden.  Ik was zo gefocust aan het kijken, dat ik niet eens in de gaten had dat ik mijn gulp geopend had en mijn pik fier vooruit stond en ik er rustig mee speelde. Mijn pik was keihard geworden door dit filmpje. Sterker nog, ik was zo gefascineerd, dat ik niet eens in de gaten had, dat er naast mij, op nr.6, iemand stond. Ik schrok toen ik plots een stem hoorde die zei, maar dit filmpje is ook lekker hoor. Ik keek verschrikt opzij en er stond een hele leuke vriendelijke man die naar mij knipoogde. Ik knipoogde terug en mijn ogen gleden langs zijn lichaam naar beneden en zag dat hij zijn pik al uit zijn broek had en hier mee speelde en behoorlijk groot, en geschoren was. Kijk maar even waar ik nu naar kijk. Ik keek opzij naar zijn beeldscherm en zag 2 mooie gays elkaar pijpend in standje 69 op de bank. Wat een bloedgeil gezicht was dat. Ik streelde mijn pik even en toen zei de man je mag mijn pik wel even vasthouden hoor. Ik heet trouwens M. zei hij en ik stelde mijzelf ook voor, maar als Michel.


Ik reikte naar zijn pik en hij naar de mijne, hij kwam dichter tegen mij aan staan en drukte zijn lippen op de mijne en begon me diep te tongen. Onze lippen en tongen smakten en we waren allebei keihard. M. zei dat ik maar even naar het filmpje moest kijken en knielde voor me. Hij sloot zijn lippen om mijn eikel en begon me heerlijk met lange halen te pijpen. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik het niet meer kon houden. Ik pakte zijn hoofd vast en begon zijn mond te neuken en steeds dieper te stoten terwijl M. mijn billen vastpakte en mij dieper in zijn mond trok. Ik kreunde het uit en spoot 3-4 keer min sperma in zijn mond en keel. Hij slikte alles door en bleef tot de laatste druppel aan mijn pik zuigen. Hij ademde ook diep en snoof diep aan mijn pik en likte mijn eikel en ballen. Hij stond op en begon me weer te tongen en ik proefde mijn eigen dikke sperma weer.  Wat heb jij lekker dik zaad zei hij…………..daar wil ik wel meer van. Hij stapte iets naar achteren en ik zag mijn kans schoon om voor hem te knielen en nam zijn pik in mijn mond. Ik proefde zijn voorvocht en wilde doorgaan met pijpen. Wacht maar even schatje, zei M. , zullen we naar mijn huis gaan ? Ik keek omhoog en knikte. Wij stopten onze pikken weer weg en deden onze broeken weer goed.

Hij pakte een tasje die op de grond lag en we verlieten de ruimte met filmkasten en liepen richting de deur om vervolgens naar buiten te gaan. 

Vervolg komt………..

1681 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.