Wim en Casper.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-10-24

 Ik kreeg via pm een reactie vertel het op mijn manier. Hij vond verhaal te kort en veel korte zinnen. Ja dat is een probleem waarover moet nadenken! Vorige keer zat Wim de zorgvrijwilliger op een stoel naast Casper zijn bed. Casper werd wakker en zag Wim was in slaap gevallen wat doet deugniet gaat alleen douchen. Wim hoort hem te helpen maar Casper wil het zelf proberen. Wim schiet wakker ziet naakte Casper en droogt hem af zoals eerder gebeurde. Niet snel rustig cm na cm zelfde de hangende ballen en de harde staaf. Ze genoten zichtbaar er beiden van tijd om er iets aan te doen zou ik zeggen. Wim helpt Casper op bed en kleed zich dan ook uit.


Casper wijst naar bovenste la van nacht kastje daar haalt Wim gekleurde condooms en flesje glijmiddel uit. Condooms met smaken als appel perzik aardbei of banaan welk kiest Casper uit. Een roze met perzik smaak geeft hij aan Wim welk op harde staaf van Casper doet. Natuurlijk overal waar nodig glijmiddel ze hebben er zin in.  Casper had vorige keer wel genoten maar kreeg krampen toen. Nu zou anders zijn en zeker ander tempo.

Nu ging het stuk gemakkelijk ze waren aan elkaar gewent en ze hadden er zeker zin in Casper maakte tempo dat voelde Wim zeker het was oke hoor. Gelukkig deden Casper zijn nieuwe heupen geen zeer hij lag achter Wim eenmaal. Die voelde dat best lekker ging en was al gewent Casper zijn zwiepende ballen. Casper deed zijn best was maar goed hij condoom om had. Wim voelde echt hoe hij genomen werd.

Na de sex toch samen douchen al waren ze eigenlijk te moe. Onder de douche konden ze ook niet van elkaar af blijven. Het tongen was heftig de handen deden knijpen in kont en elkaar lichaam verkennen.  Opeens voelde Wim een natte straal over zijn benen gaan. Casper was opgewonden en pieste tegen Wim zijn benen. Casper zei sorry wel met verdachte glimlach. Even maakte Wim zijn benen schoon plakte nogal en stonk.  Ze waren amper af gedroogd toen een mannelijke verpleegkundige de kamer in kwam. Ja kan zeggen ze werden betrapt want af drogen ging te spannend. Wat nu moet Wim weg krijgt Casper een waarschuwing zou het niet weten. Huub de zwart harige verpleegkundige keek met verdachte glimlach naar het tweetal wil hij mee doen ? Zou het niet weten denk jullie ook niet we zien wel. Begreep de ondeugends wordt op prijs gesteld.

2191 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.