Stef en de jongeman in de trein deel 2

Geplaatst door: bootwanker op 15-10-24

Stef had gisteren Tom in de trein ontmoet en dat bleek geen toeval en liep ook uit op een heerlijke date met ook de 2 vrienden van Tom. Hij was die nacht blijven slapen bij de 3 mannen in bed. Nou ja, slapen…. De 3 mannen hadden hem hun enorme herenhuis laten zien. En aangeboden dat Tom een weekje kon blijven logeren om te kijken of hij het wat vond om erbij in te trekken. Eerst een weekje, dan een maandje en dan maar eens kijken wat er van kwam.

Net als Stef werkten de mannen gedeeltelijk thuis en moesten ze regelmatig naar klanten toe. Vandaag was Stef naar huis gegaan en had wat kleren opgehaald. Zijn laptop had hij al bij de mannen laten staan. Hij had een eigen kamer toebedeeld gekregen met een bureau en een groot bed. Daar kon hij werken en zich terugtrekken als hij behoefte aan privacy had. En als het allemaal wat ging worden kon hij wat privé spullen meenemen.

Stef had zijn ogen uitgekeken naar de enorme woonkamer, de enorme keuken, prachtig aangelegde tuin en uiteindelijk de grote slaapkamer waar ze met z’n 4en konden slapen met daarnaast een grote kamer vol met speeltjes en rekken vol kleding voor speelsessies. De pvc pakken, rubber pakken, overalls, regenpakken, motorpakken etc etc. En dan nog de hoeveelheid sneakers, laarzen, werkschoenen en motorlaarzen. Hij had niet geweten wat hij zag. De mannen hadden uitgelegd dat ze meestal met z’n 4en in de grote slaapkamer sliepen, maar soms ook in tweetallen op hun eigen kamer of als ze behoefte hadden aan privacy konden ze natuurlijk ook alleen op hun kamer blijven.

Stef had er de afgelopen nacht over nagedacht en besloten in elk geval te kijken hoe lang hij het leuk zou vinden en misschien wel erbij in zou trekken. Geld hadden ze het niet over gehad, maar daar maakte hij zich geen zorgen over.

Toen hij zich wat gesetteld had in zijn kamer wilde hij nog wat werken, maar daar kwam niks van terecht. Te afgeleid, te opgewonden. Hij zwierf wat door het huis en de tuin en liep in de tuin tegen


Edwin aan. Edwin ging met hem op een bankje zitten en kwam met een glas wijn aanzetten. Hij zei dat hij het leuk vond dat Stef het met hen wilde proberen en kijken of het ging lukken. De drie mannen woonden al een paar jaar samen en voor Stef zou het even wennen worden, maar een nieuweling erbij hadden ze zich alle drie op verheugd. Want het was toch wel bijzonder dat hij ook van het soort seks hield waar zij ook alle drie van hielden. Het had dan ook lang geduurd voor ze hem hadden gevonden. Edwin moest lachen om het idee dat Stef Tom had gevonden. Tom had Stef al heel lang in de gaten gehad en uiteindelijk hem naar binnen gehaald op zijn manier. En nu maar hopen dat Tom het goed had gedaan. Ja…. zei Edwin “Gisteren hebben we heerlijke seks gehad en het klikte geweldig in bed. De vraag is of je nog meer aandurft. Ik hou ook van ruige seks. Dat wil zeggen ik wil graag dat er af een toe een Meester is in leer of rubber. Eentje die ons gebruikt en commandeert en het mag best wat ruig zijn” Stef keek Edwin aan of hij het echt meende. Stef had al wel eens fantasieën gehad, maar het was er nooit van gekomen en hij wist ook niet of het wel geil was. Het was een fantasie geweest en nu kwam deze Edwin met de vraag of hij dat een keer bij hun wilde proberen. Tom en Phil waren ook wel eens Meester geweest, maar dat was niet zo overtuigend geweest. En nee, niet voor elke keer. Gewoon eens uitproberen of Stef er goed in was en kijken of het zou bevallen voor af en toe. Nou, nou, hij was nog niet bekomen van het ene of er kwam nog wat bij. Edwin moest ineens grijnzen. Aan je pik te zien wil die het wel een keer proberen. En Edwin greep Stef zijn pik even door de broek heen. Die stond inderdaad recht overeind. Van werken kwam die dag niet zoveel meer, maar wat kleine dingetjes lukten nog.

Het was ook even wennen om met z’n 4en in zo’n groot bed te slapen, maar het wende al aardig.


Die zaterdag zou Stef Meester zijn over de drie. Hij had lang in de kledingkamer gekeken en voor zichzelf een zwart rubberpak uitgekozen met een zwart masker en handschoenen en zwarte glimmende laarzen. Zijn pik en zak staken door een speciaal daarvoor gemaakt rond gat en stond stijf recht vooruit. Edwin kreeg alleen een leren tuigje aan met rode rubberlaarzen, Phil rubber lieslaarzen en een rubber hemdje en voor Tom had hij een pvc overal in zwart en geel met rode sneakers uitgezocht. Het was nu een geil uitgedoste 4tal geworden. “Alle drie op jullie knieën voor mij en mond open” Stef duwde zijn pik tot aan zijn ballen om de beurt bij alle drie naar binnen en neukte ze een paar keer in de mond. “Zo, nu zijn jullie van mij” Stef had een zweep gepakt en ging op een stoel zitten. “Phil en Edwin voor mij op de grond met gezicht naar elkaar toe en ik wil jullie zien tongen” Stef legde een been op elk van hun ruggen en keek hoe Edwin wn Phil aan het tongen waren” Hij mepte af en toe met zijn zweep op hun billen. Het kletste heerlijk vond hij en zo te zien vonden Phil en Edwin het ook geil. “Tom mijn laarzen likken tot ze nat en glimmend zijn en daarna rij je er met je pik over totdat die begint te lekken” Stef keek verlekkerd toe en zag zijn pik recht overeind staan en beginnen te lekken. Toen Tom een poosje met zijn pik over zijn natte laarzen had gereden commandeerde hij hem om zijn pik schoon te likken en daarna Edwin en Phil hun kontjes diep nat en open te likken. Dit was voor Stef zo geil om te zien dat zijn pik nog harder begon te lekken. Hij commandeerde Edwin en Phil op te staan en Edwin moest toen aan Phil zijn pik en ballen likken totdat er stralen kwijl en voorvocht over zijn lieslaarzen gingen lopen. Tom moest ondertussen doorgaan met de kontjes van Edwin en Phil diep te likken. Ondertussen keek hij geil toe hoe Edwin en Phil er een natte bende van maakten en er druppels en straaltjes kwijl en geil over de lieslaarzen liepen. Tom kreeg af en toe een pets met de zweep om te zorgen dat hij doorging met likken van de kontjes. Edwin kreeg het commando om Phil zijn natte lieslaarzen te neuken en Tom liet hij Phil zijn kontje likken. “Dieper” commandeerde hij terwijl hij toekeek hoe Edwin met zijn pik tussen Phil zijn lieslaarzen doorglibberde en Tom Phil zijn kontje diep likte. Stef zijn pik was harder dan ooit en lekte meer dan ooit. Phil moest tegen de muur aan gaan staan en zich door Edwin laten neuken. Dat duurde maar even, want Edwin was al bijna klaargekomen op Phil zijn lieslaarzen. “Hard en diep neuken en dan volspuiten” was het commando. Edwin deed een paar harde stoten aangemoedigd door een paar zweepslagen op de kont en kwam toen klaar onder het uitstoten van liederlijke taal.


“Nu jij Tom. Spuit je lading erbij” En Tom neukte Phil of zijn leven ervan afhing. “Oh, fuck, fuck, wat een heerlijke natte, warme neukkont” riep Tom en kwam toen ook klaar terwijl inmiddels was opgestaan en tijdens het toekijken met zijn pik had gespeeld. Hij duwde Tom weg en ramde zijn eigen pik in Phil zijn kletsnatte openstaande kont. Phil en Stef maakten samen zoveel herrie alsof het kermis was. Phil spoot tegen de muur en Stef spoot zijn lading bij de andere twee in Phil zijn neukhol. Alle 4 kropen ze samen op bed. Uitgeput. “Straks nog een keer?” vroeg Tom. Maar het bleef stil op bed.


733 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.