Stef en de jongeman in de trein deel 3

Geplaatst door: bootwanker op 15-10-24

Stef had eerst een poosje op proef gewoond bij Tom, Phil en Edwin nadat Tom hem had binnen gehengeld bij het trio. Ze hadden gewoon gewerkt, dingen samen gedaan en natuurlijk geile seks gehad. Uiteindelijk was Stef bij hen ingetrokken. Er waren allerlei geile seksspelletjes samen gedaan in allerlei outfits en het viertal genoot van alles. En ze konden enorm goed met elkaar opschieten. Tom was meestal de aanstichter van nieuwe spelletjes in bed terwijl de andere twee vaak kwamen met activiteiten en eetvoorstellen. Het ging echt geweldig samen.

Het was al een poosje mooi weer en Tom had voorgesteld een feestje in de tuin te houden. Het stel had diverse vrienden die wel van een gezellig feestje extra hielden. Stef zou dan worden voorgesteld aan die vrienden en gelijk ingewijd worden. Na wat plagerige opmerkingen en wat ontwijkende antwoorden vertelde Edwin dat het een pisparty zou worden en Stef zou in het middelpunt van de belangstelling staan. Nou had Stef wel eens pisspelletjes gedaan, maar nog niet in een groep. Het leek hem best spannend en eerlijk gezegd werd hij er nu al geil van.

Tom had in de tuin tafels en stoelen klaargezet en in het midden stond stond een zwembad. In het zwembad lag een luchtbed en stond een plastic stoel met een tafeltje. “Dat wordt jouw plek voor de avond. Jij zult het middelpunt van de belangstelling zijn. Iedereen komt bij jou” zei Tom. “ En je hoeft alleen lieslaarzen en rubberen handschoenen aan. De anderen hebben ook alleen lieslaarzen en rubberen handschoenen aan en als extra een rubberen masker. Een aantal van onze gasten willen niet herkend worden. We hebben namelijk wat vrienden die bekend zijn. Dat komt door ons werk. Als je wilt mag je ook een masker opdoen hoor” zei Tom. Er zou geen drank worden geschonken. Alleen water en frisdrank en sapjes. En natuurlijk waren er de diverse hapjes. In totaal zouden er een gast of 8 komen zodat ze met z’n twaalven zouden zijn.


Stef zat die avond klaar in het zwembadje. De instructie was natuurlijk om veel te drinken. Edwin, Phil en Tom waren er natuurlijk ook. Gekleed is geile glimmende lieslaarzen, handschoenen en masker. De gasten kwamen in tweetallen of alleen. Ze hadden zich in de kamer omgekleed voordat ze de tuin binnenkwamen en Stef kreeg van ze om de beurt een knuffel en ze stelden zich voor met volgens Stef een verzonnen naam. Het kon hem niks schelen. Hij had alleen aandacht voor hun outfits en hoe hun zak en pik eruit zagen. Er waren ook twee mooie donkere mannen bij. Slank en gespierd. De rest zag er ook prima uit. De een wat steviger dan de ander, de een met een wat grotere pik en zak dan de ander, maar niks schokkends. Niks heel klein of heel groot.

De mannen praatten onderling over ditjes en datjes totdat de eerste bij hem kwam en rechtstreeks vroeg: “wil je het in de mond, kont of in je laarzen?”. Hij kwam bij Stef in het zwembad staan en begon met Stef wat te zoenen. Ondertussen liet hij zijn pis bij Stef in de lieslaarzen lopen. Stef vond het heerlijk. De man vond Stef heerlijk kunnen zoenen en zei dat er vast nog wel meer zou komen. Hij begon Stef zijn pik te zuigen en ondertussen eerst met een en toen met twee vingers Stef zijn sterretje te vingeren. “Hmm, lekker geil sterretje. Die wil ik wel even berijden” En hij trok Stef mee het luchtbed op. Hij likte heerlijk aan Stef zijn sterretje en begon hem daarna te neuken op het luchtbed. Intussen waren de twee donkere mannen links en rechts van het zwembad komen staan. En terwijl de man Stef op zijn hondjes zat te neuken begonnen de twee donkere mannen over hen heen te pissen. Stef en de man gromden van geiligheid en de man begon Stef steeds harder te neuken totdat hij ineens ophield. “Ik wil nog niet klaarkomen” zei hij. De twee donkere mannen waren uitgepist en kropen nu bij Stef in het badje. “Je ziet er heerlijk geil en nat uit. Wij willen je wel even volpompen hoor, schat” zei een van beiden. Hij nam de plek van de vorige neuker in terwijl zijn maatje Stef in de mond ging neuken. Het waren heerlijke pikken en pik liet zich aan beide kanten neuken. Aan zijn kontkant voelde hij hoe de pik er helemaal inging en de zak tegen zijn kont aan werd geplet. Aan de voorkant gebeurde hetzelfde. Stef raakte helemaal in extase van die heerlijke mannen met hun geile pikken en zakken. Ondertussen waren er 4 mannen langs de rand komen staan en pisten waar ze maar konden over het drietal heen. Dat was genoeg en alledrie kwamen ze luid grommend klaar. De man die in zijn mond gespoten had likte nog Stef zijn pik af. “Jammer dat je al gekomen bent. Ik had die pik ook nog wel even willen berijden”.


“Misschien straks nog” zei Stef. Inmiddels lag er al een aardige plas pis in het zwembadje en nadat de twee geile donkere mannen eruit waren gestapt, stapte het viertal erin. De pis spetterde in het rond tegen hun lieslaarzen aan. “Ga maar staan” zei er eentje. En toen Stef stond ging er een aan zijn pik likken en eentje zijn laarzen likken en eentje zijn sterretje schoonlikken terwijl de 4de man met hem begon te vrijen. Het duurde maar even of Stef was al weer helemaal opgewonden en op volle sterkte. Inmiddels stond de rest van de groep om het zwembadje heen en een ieder die nog kon pissen piste tegen en over het vijftal heen. In het zwembad steeg het pisniveau. De man die zijn lieslaarzen had gelikt wilde nu dat Stef hem in de mond piste. Gelukkig was Sef zijn blaas inmiddels zo vol dat hij kon en hij liet alles lopen in de man zijn mond. De andere drie begonnen inmiddels zijn lijf overal te likken en toen Stef klaar was met pissen begonnen ze om de beurt zijn pik, zak en kontje te likken terwijl de rest toekeek en af en toe nog wat over hen heen piste. Twee van de vier waren inmiddels begonnen om aan de voorkant en achterkant tussen zijn lieslaarzen door te rijden en onder aanmoediging van de groep spoten ze dikke stralen zaad over de lieslaarzen. Nu moest Stef weer op zijn knieën en de overige twee neukten hem in de mond en kont. Ook onder aanmoediging van de rest. Hij voelde hoe zijn mond en kont gevuld werden met hete, dikke stralen zaad. Wat een genot was dit. De andere mannen stonden elkaar op te geilen rondom het zwembadje en lieten zich een voor een afzuigen door Stef terwijl het pis om hun heen klotste. Uiteindelijk kwam de donkere man nog zijn belofte na en terwijl midden in de pis op het luchtbed lag bereed hij Stef zijn pik totdat deze voor de 2e keer gillend klaarkwam en voor zijn gevoel nog enorme stralen zaad afspoot in het geile donkere kontje. Stef was helemaal afgeragd en wilde alleen nog maar douchen en op bed. Inmiddels was de rest vertrokken en waren alleen Tom, Edwin en Phil er nog natuurlijk.

Ze dronken samen nog een afzakkertje en zeiden dat Stef wel naar bed kon. Zij zouden alles wel opruimen.


Stef spoelde zijn outfit af onder de douche en douchte zich goed. Daarna viel hij bewusteloos in slaap. Toen hij wilde opstaan om te gaan plassen zag hij dat de zon al scheen, maar hij kon niet opstaan. Hij lag weer in het rubber zwembad en was vastgebonden aan handen en voeten. Hij moest enorm nodig pissen. Hij stond op knappen. Ineens zag hij Phil, Edwin en Tom boven zich staan. Ze hadden hun pvc pakken aan en rubber laarzen. Hij was de enige die bloot was en lag vastgebonden. “Zo, slaapkop, ben je eindelijk wakker en moet je nu pissen?” vroeg Tom. “Wij zagen gisteravond dat je erg in trek was bij de mannen en vonden dat we niet genoeg aan de beurt waren geweest. Wij willen nu nog even met je spelen”. En zonder een reactie af te wachten piste Tom over Stef. Het kletterde met een enorme straal overal over hem heen. Toen hij klaar was kroop hij bij Stef in het zwembad. “Nu jij” zei hij tegen Stef. Stef liet het gaan en Tom ging boven de straal hangen zodat het tegen zijn pak kletterde en weer op Stef viel. Daarna pisten Phil en Edwin over het tweetal zodat ze goed nat waren. Zij kropen ook in het zwembad. Het was even een beetje krap, maar het lukte. Ze glibberden met hun natgepiste pakken en laarzen over Stef en zaten hem weer op te geilen. Om de beurt moest hij met ze vrijen en knuffelen. Ze waren gisteravond een beetje jaloers geweest. Vooral toen ze hadden gezien hoe Stef met die donkere mannen tekeer was gegaan. Nu wilden zij al zijn aandacht. Ze spetterden en glibberden in het zwembad over elkaar heen en Stef moest om de beurt hun pikken zuigen en alle drie reden ze om de beurt op zijn loeiharde pik. Er werd even overlegd, maar Tom mocht Stef klaar rijden. Edwin en Phil stonden boven het tweetal toe te kijken en trokken zich af terwijl Tom steeds sneller en harder Stef zijn pik bereed. Ze kwamen allebei ongeveer tegelijk hard roepend “fuck, fuck, fuck” klaar. Phil en Edwin kwamen ook klaar en het zaad spetterde in het rond over de pvc pakken. Stef werd weer losgemaakt en het viertal glibberde en knuffelde nog even samen. Tijd om te douchen riep Phil. En in tweetallen gingen ze douchen. Er werd die dag niet meer gewerkt. Heerlijk nagenieten was het die dag.

816 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.