Reinier

Geplaatst door: lurker op 17-10-24

Ik loop van mijn werk naar de P+R als er een Volvo XC90 naast me komt rijden en het raampje aan de bijrijderskant omlaag gaat. De man achter het stuur vraagt “Kan ik jou een lift geven?”. Ik kijk de man aan en geef aan alleen maar naar de P+R te hoeven, waarop de man zegt “Ik neem je ook eigenlijk liever mee naar mijn huis, om je in je lekkere kont te neuken”. Ik blijf vervolgens verbouwereerd staan en de auto komt ook tot stilstand. Dan vraag ik: “Werkt dat nou wel eens? Iemand met zo’n voorstel benaderen? Ik zou de lat minder hoog leggen om je kansen te vergroten”. Daarop reageert de man meteen met “Oké, dan wil ik kijken naar je kont, ga met me mee naar huis en kleed je uit”.

Mijn maag trekt zich samen omdat ik merk dat ik hier, bij deze man, graag aan toe wil geven, maar ik zeg niks en ik loop ook niet weg, dus zegt de man “En dat je me pijpt, want je hebt mooie ogen.” Ik kijk hem aan terwijl hij dat zegt en ik word rood. Als ik enkele seconden stil blijf, herhaalt hij “Stap bij me in, ga met me mee naar huis, kleed je uit en kijk mij aan met die mooie ogen van je, maar dan met mijn piemel in je mond”. Mijn ratio zegt dat ik nu echt weg moet lopen, maar die maakt geen kans meer aangezien mijn buik zich nog meer samen knijpt dan net en dus open ik het portier en stap in.

De man stelt zich voor als Reinier en ik zeg mijn naam. Reinier laat zien dat hij de verwarming in zijn huis alvast op 23 graden zet, zodat ik over 5 minuten bij hem thuis meteen in de hal uit de kleren kan. Ik reageer daar niet op en dus vraagt Reinier door “Weet je zeker dat je dit wilt doen?” en daarop knijpt mijn maag zich meteen weer samen, dus ik zeg “Ja, maar het is mijn eerste keer. Ik fantaseer al jaren over dit soort dingen, maar heb nog nooit iets op dit vlak met een man gedaan”. Ik pauzeer even en vervolg “Toen jij mij net vroeg met je mee te gaan om voor jou uit de kleren te gaan, voelde ik dat ik dat wilde, ik moest alleen mezelf nog overtuigen om in te stappen”. Dan kijk ik Reinier aan en zie een voldane blik, waarna hij weer op de weg kijkt. Verder zwijgen we totdat de auto op zijn oprit is geparkeerd.

Reinier laat me zijn huis binnen en vraagt me om me in de hal uit te kleden. Een striptease is niet nodig, maar hij wil wel graag dat ik hem aankijk bij alles wat ik uit doe. Dus ik trek mijn jas uit terwijl ik hem aankijk, waarna ik deze aan de kapstok hang. Daarna schop ik mijn schoenen uit en trek mijn broek uit zonder mijn blik van Reinier af te wenden en ook het ophangen van mijn broek aan de kapstok doe ik zonder weg te kijken. Reinier bevalt dit wel en ik merk dat ik het ook leuk vind om zo ‘mee te spelen’. Vervolgens trek ik ook mijn sokken, T-shirt en boxer uit, die wikkel ik in elkaar en stop ik zonder mijn blik nog af te wenden in mijn broek, waarna ik speels: “Klaar!” zeg.

Reinier zegt meteen dat ik nog helemaal niet klaar ben, omdat ik voor hem op de grond moet gaan zitten en ook dat graag zónder mijn blik af te wenden. Terwijl Reinier zijn broek losknoopt, ga ik voor hem zitten, waarna zijn stijve even later voor mijn gezicht hangt. Ik pak deze met mijn rechterhand vast en trek er een paar keer aan, waarna ik hem mijn mond in begeleid. Vervolgens beweeg ik langzaam mijn lippen over zijn piemel heen en weer en dat doe ik, zoals gevraagd terwijl ik hem nog steeds aan kijk. Reinier komt al klaar nadat ik hem net een minuutje of zo gepijpt heb, waarna hij mij vraagt de vangst in mijn mond te bewaren. Zo gewenst, zo gedaan.

Reinier stopt zijn piemel weer in zijn broek en vertelt mij dat ik overeind moet komen en me om moet draaien zodat hij naar mijn kont kan kijken, dus ook dat doe ik. Vrijwel meteen pakt hij met zijn handen mijn billen vast en van schrik kijk ik achterom, maar als Reinier rustig zegt “Voor je blijven kijken”, doe ik wederom zoals gevraagd. Reinier speelt vervolgens een tijdje met mijn billen, wat mij wel een beetje opwindt, maar niet heel veel. Dan gaat hij ineens met mijn tepels spelen, waarna ik sneller ga ademen en een beetje begin te kreunen. Als hij vervolgens van zijn rechterhand een vinger in mijn mond wil duwen laat ik dat toe. Reinier beweegt zijn vinger een paar keer in en uit mijn mond, waarna ik er uit mezelf mee ga spelen met mijn tong. Dan haalt hij zijn vinger weer uit mijn mond en ook zijn linkerhand weer van mijn linkertepel.

Dan worden mijn billen uit elkaar getrokken en verdwijnt er een vinger in mijn gaatje. Ergens wil ik een gilletje mijn mond uit laten, maar ik heb nog steeds Reiniers sperma in mijn mond en dat moest ik bewaren, dus ik hou mijn mond dicht. De vinger wordt een paar keer heen en weer bewogen in mijn gaatje, waarna ie er weer uit wordt gehaald. Daarna beweegt Reinier zijn rechterduim richting mijn mond en ook die laat ik binnen, waarna die een paar keer in en uit mijn mond gaat, en ik er wederom mee ga spelen. Als de duim uit mijn mond gaat, worden mijn billen opnieuw uit elkaar getrokken en nu voel ik dat de duim mijn gaatje in gaat. Wederom smoort het gilletje doordat ik mijn kaken op elkaar houd om geen sperma te verliezen.

Als Reinier zijn duim al een paar keer in mijn kont heen en weer heeft bewogen houdt hij plots stil en zegt “De hoogste tijd dat je mijn cadeautje toont en daarna doorslikt”, waarna hij met zijn linkerhand (de rechterduim zit nog steeds in mijn kont) mijn gezicht naar rechts draait zodat hij mee kan kijken. Ik toon Reinier de vangst, waarna ik deze doorslik en vervolgens toon ik mijn lege mond. Daarop zegt Reinier: “Ik wil je nog steeds in je kont neuken en mijn duim kan je wel hebben, dus wat zeg je ervan?”, waarna hij doodleuk zijn duim weer een paar keer in me heen en weer beweegt. Ik kreun lichtjes en zeg dan “Ik weet niet of dat past”. Reinier kopt de voorzet met gemak binnen, want hij zegt meteen “Tuurlijk wel, ik gebruik glijmiddel en als jij ontspannen op je rug ligt, weet ik zeker dat het past!” en vrijwel meteen daarop neemt hij me mee zijn huis in, nog stééds met zijn rechterduim in mijn kont.

Ik word achterover op de keukentafel gelegd en Reinier haalt zijn stijve weer tevoorschijn. Daarna smeert hij glijmiddel rond mijn gaatje en op zijn piemel, waarna hij mijn enkels vastpakt en ik probeer zoveel mogelijk te ontspannen, maar dat lukt nog niet helemaal. Als Reinier zijn piemel bij me naar binnen duwt kreun ik daar wat van, maar als hij vervolgens even niet beweegt ervaar ik dat ik deze mate van oprekking op zich inderdaad kan hebben, dus dan lukt het me om mijn ogen dicht te doen en me helemaal over te geven, waarna Reinier me zonder al te veel gekreun een paar minuten kan neuken. Als Reinier merkt dat hij bijna gaat komen, trekt hij terug en laat mijn benen zakken. Daardoor open ik mijn ogen en zie ik Reinier naar mijn gezicht lopen. Ik kijk hem daarop aan zonder dat hij daarom hoeft te vragen en laat hem in mijn gezicht spuiten.

Als Reinier nog nageniet vraagt hij of ik nou echt verwacht had met hem mee naar huis te hebben kunnen gaan zonder mijn kont aan hem te geven? Ik vraag “Waarom niet?” en hij antwoordt “Vrijwel iedereen gaat voor de bijl als ik ze aanspreek op hun lekkere kont die ik wel zou willen neuken, waarna er na wat omwegen toch bij me wordt ingestapt. Volgens mij heb ik het idee van het kontneuken als zaadje in je hoofd geplant en omdat je daar niet voor bent weggelopen, maar even later instapt heb je daar dan onbewust haast al mee ingestemd. Dus mijn antwoord op je vraag of dat nou werkt mensen op die manier aanspreken is ja, als er een gesprek volgt stapt degene die ik zo aanspreek meestal in en als degene die ik aanspreek instapt, neuk ik hem meestal dezelfde avond nog in hun kont”.

Als ik daar vervolgens niets op weet te zeggen voegt Reinier toe “Ik kies ze er wel op uit natuurlijk, ik spreek alleen mannen aan waarbij ik het idee heb dat ze al eens in hun kont geneukt zijn of ze er wel voor open zouden kunnen staan”. Daarop vraag ik “Hoe dacht je dat dan bij mij te weten?” en als hij Reinier antwoordt “Door de manier waarop je me aan keek toen je mijn vraag beantwoordde of ik je een lift kon geven. Binnen die ene zin veranderde je blik van ongeïnteresseerd naar geïnteresseerd en ook van afstandig naar onderdanig. Onderdanig is precies het type dat ik zoek”. De woorden van Reinier echoën na in mijn hoofd als hij mijn benen weer vastpakt en zijn stijve opnieuw tegen mijn gaatje zet. Net als ik daarop mijn ogen dicht doe en bedenk dat ik me het beste maar weer kan gaan ontspannen zegt Reinier “Ik wil nu dat je me aankijkt terwijl ik je neem” en dus open ik mijn ogen en kijk hem aan.

Reinier neukt me vervolgens op een veel hoger tempo dan net en ik moet er ook beduidend meer bij kreunen dan voorheen. Zelfs hem aankijken kost me zo nu en dan moeite, maar ik doe het wel uiteraard. Als hij denkt dat hij bijna gaat komen gaat Reinier wat voorover hangen en langzamer en harder stoten. Zijn gezicht vertoont nu een grijns zo groot als ik zelden gezien heb, hij geniet werkelijk van de blik in mijn ogen en mijn gekreun terwijl ik de ene na de andere stoot in me voel binnenkomen.

En ik? Ik merk dat ik het geweldig vind om hem zo te zien genieten. Ik vind het zelfs jammer als Reinier even later zijn derde lading sperma in mijn darmen schiet, omdat daarna ons oogcontact verbroken wordt en ik hem niet meer zie genieten.

Gelukkig komt hij even later naast me staan, vraagt me wederom om hem aan te kijken en als ik dat doe streelt hij vervolgens mijn gezicht. Daardoor voel ik me opeens heel erg gewenst en geliefd, dus als hij vervolgens vraagt of ik nog wat langer blijf is er maar één antwoord mogelijk.

2131 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.