Zomaar

Geplaatst door: rock-roll op 18-10-24

Op een zondagnamiddag was ik met een vriend wat aan het wandelen, zomaar, zonder enig doel. We kwamen bij een oud schoolgebouwtje dat binnenkort zou worden afgebroken.

"Zeg, ik zou je graag neuken op de binnenplaats." zei die vriend plots.
Ik keek hem verbaasd aan, want hij was niet de soort kerel die zoiets zei, maar het wond me wel open ik ging dan ook meteen akkoord.
Eenmaal op de binnenplaats trok hij koortsachtig mijn shirtje uit, wierp dat aan de kant, opende mijn jeans shortje, stroopte dit naar beneden en vervolgens uit. Hij gaf een zoen op mijn lekker harde pik en liet me dan wijdbeens tegen een muur leunen. Ik kreunde vergenoegd toen hij mijn billen uiteen trok en mijn gaatje begon te likken.
Voor ik van huis was vetrokken had ik een grondige anale douche genomen, je wist maar nooit.
Kreunend en zuchtend liet ik hem weten dat ik het erg lekker vond toen hij me begon te vingeren. Hij likte en vingerde me afwisselend en maakte me zo enorm geil. Het likken en vingeren hield op, ik hoorde hoe hij zijn broek omlaag duwde en even later duwde zijn eikel tegen mijn gaatje.
Ik moedigde hem luid aan om me aan zijn harde paal te rijgen en langzaam drong zijn eikel binnen. Eenmaal die binnen zat greep hij me om mijn middel beet en met kleine stootjes duwde hij zijn heerlijk harde lul dieper in me.
Ik voelde zijn kruis tegen mijn billen drukken en hij hield even halt diep in me.
Dan begon hij me te neuken, eerst zachtjes maar dan steeds harder en woester. Ik moest mezelf schrap zetten tegen de muur om aan zijn heerlijke geweld te kunnen weerstaan.
Ik liet hem ook duidelijk merken dat ik er erg van genoot.
Plots hield hij stil, diep in me en vroeg me of hij me mocht nemen meer in het zicht van de openbare weg.

Ik was erg verbaasd. Was dit de ietwat schuchtere jongen die ik kende?
Ik vond zijn voorstel erg opwindend en stemde er meteen mee in.
Het was een ietwat afgelegen wijk met weinig bebouwing en toen we de zijkant, en in het zicht, vroeg ik waar hij me wilde nemen.
Tot mijn grote verbazing nam hij me mee tot vrij dicht bij de openbare weg waar ik weer tegen de muur leunde. Even later voelde ik zijn lekkere paal weer binnendringen.
Weer begon hij me eerst zachtjes maar dan steeds harder en wilder te berijden en ik hou wel van harde, wilde seks.
Hij was lekker in me bezig toen een auto passeerde en dan achteruitrijdend terug keerde totdat de bestuurde goed kon zien wat we aan het doen waren en tot mijn grote vreugde ging mijn berijder lekker door met me te neuken.
Wat later zag ik hoe een kerel uitstapte en, wat overbodig, vroeg wat we aan het doen waren.
"Ik had dringend een grote beurt nodig." bracht ik uit.
Mijn vriend was me nu echt woest aan het neuken. Zijn onderlijf kletste, luid, tegen mijn billen en mijn harde lul slingerde wild mee op het ritme van zijn harde stoten.
Ik hoorde het portier dicht klappen en zag dan de man, een vijftiger en wat mollig, zijn kruis knedend op ons toestappen.
Een extra harde stoot, ik werd krachtig tegen het kruis van mijn vriend getrokken en ik voelde hoe zijn ballen diep in me leegde en daarbij luid kreunde.
Mijn vriend streelde mijn rug alvorens zich uit me terug te trekken.
"Zal ik even nazien of de beurt goed is uitgevoerd?" vroeg de vreemd die inmiddels naast ons stond.
Zonder een antwoord af te wachten, terwijl mijn vriend zich reinigde, voelde ik zijn harde lul binnendringen en meteen begon hij me woest te neuken.
Plots hield hij diep in me stil, bleef een moment zo staan en begon dan opnieuw.
De kerel neukt me nog ruwer dan mijn vriend, hield meermaals diep in me stil om daarna opnieuw van jetje te geven en ik vond het erg lekker om op die manier te worden bereden.
Mijn wild rond slingerende harde lul begon ferme kwakken sperma in het rond te spuiten. Ik kreunde, zuchtte en steunde terwijl ik ongelofelijk hard werd geneukt.
Dan stootte hij hard toe, spoot, stootte opnieuw toe, spoot weer en dat deed hij nog tweekeer. 

Hij trok zich terug, gaf me een klap op mijn kont en ging dan fluitend terug naar zijn auto.
Terwijl ik nog stond na te hijgen begon mijn vriend met te reinigen. Hij draaide me naar zich toe en begon dan mijn pik te reinigen, zeer grondig zodat ik weer een stijve kreeg.
Met mijn paal in zijn hand keek hij me glimlachend aan, trok me tegen zich aan en terwijl we tongzoenden streelde en kneedde hij mijn naakte lijf.
Ik had wel zin in nog een beurt maar hij kleedde met terug aan. Alvorens mijn stijve in mijn shortje te vertstoppen gaf hij nog een zoen op mijn eikel.
Weer aangekleed vervolgden we onze wandeling om dan op een terrasje wat te drinken.

2990 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.