Betrapt

Ik ben Ruud, 49 jaar, een momenteel alleenstaande bi-sexueel. Hij is Ronald, 24 jaar, wasbordje en ook bi-sexueel. Gewoon een heerlijk joch. Via een gemeenschappelijke vriend op een gay-chatbox hebben we elkaar leren kennen en na een paar keer gechat en gecammed te hebben was het zover, een fysieke date. Beiden geilen we op lingerie, ik om het bij mannen te zien en hij om het te dragen.

Afgelopen woensdagmiddag ben ik daarom vol geile verwachtingen vanuit Bloemendaal naar Baarn afgereisd, naar wat een mooi gelegen vrijstaand huis bleek te zijn waar Ronald bij zijn moeder woonde. Ronald zou alleen thuis zijn en het huis zou ons genoeg ruimte bieden voor een heerlijke middag.

Bij de afrit Baarn belde ik hem nog even op om te vragen of de kust vrij was. \\\'Geen probleem, we hebben het rijk alleen\\\', hoorde ik door de telefoon.

Vijf minuten later reed ik de tuin in en bijna gelijk werd door Ronald de deur open gedaan. Schaamteloos geil stond hij daar in de deuropening in een korte kamerjas en daaronder zichtbaar een paar rode, door jarretelles opgehouden, kousen. Ik bleef even in de auto zitten om te genieten van het uitzicht op deze mooie jongen en zijn outfit.

Heel rustig en met een geile glimlach liep hij naar mijn auto toe en deed de deur open, hij boog zich naar binnen en kuste me op de mond. Hij deed zijn kamerjas los en ik zag hem in zijn mooie lingerie en met een keiharde piemel. Hij kwam overeind, deed zijn kamerjas weer dicht en hielp me uit de auto.

\'Nergens aankomen\', fluisterde hij zacht, \'strakjes is alles voor jou. We hebben alle tijd, eerst een glas wijn.\'

Binnen liepen we door de salon naar de tuin waarop de tuintafel op het terras een fles gekoelde witte wijn stond. Ronald schonk twee glazen in maar na de eerste slok konden we onze handen al niet meer van elkaar af houden. Ronald kleedde me in noodtempo uit, kuste en likte me overal, en kreunde van verlangen toen hij mijn naakte stijve pik vastpakte. Mijn handen streelden over zijn lingerie, ik voelde zijn heerlijk billen door het slipje, kneep in zijn harde tepels onder zijn bh, likte zijn mooie strakke buik en als laatste haalde ik zijn heerlijk harde pik uit het veel te kleine en heerlijk hoerige slipje. Ik kwam omhoog, kuste Ronald op zijn mond naar hij duwde me zachtjes weer naar beneden, de bedoeling was duidelijk.

Op mijn knieën voor hem likte ik het voorvocht van zijn grote natte eikel. Langzaam liet ik zijn heerlijk stijve in mijn mond glijden. Ik genoot intens van mijn naaktheid in deze mooie tuin, van de mooie geile jongen in die geile kleding en vooral van zijn harde pik in mijn mond. Hij legde zijn handen op mijn hoofd en bepaalde het tempo waarin hij langzaam en ervaren mijn mond neukte. Zijn kreunen van genot maakte mij nog geiler en met mijn rechterhand speelde ik met mijn eigen stijve.

Beiden genoten we tot een zacht vermanende stem zei \\\' ik zie dat jullie genieten maar ik prefereer dat jullie dit in de slaapkamer doen\\\'. De moeder van Ronald, een knappe en chique Gooische verschijning stond in de deuropening. Wat ze dacht zei ze ook meteen.

- Ik zie dat de lingerie je precies past. En dat je smaak in mannen uitstekend is. Tijd en plaats zijn echter slecht gekozen.

Al zat er een compliment in, ik geneerde me behoorlijk. Ronald niet. Hij stapte met zijn stijve recht vooruit, in zijn lingerie, op zijn moeder af en kuste haar op de wang, zei sorry en nodigde me uit mee naar boven te gaan. Hij bleef een stijve houden terwijl de mijne verslapte.

- We zullen later kennismaken, het is hier de gewoonte afscheid te nemen voor iemand vertrekt.

Na dat gezegd te hebben liep ze ons voorbij naar het terras. Dat was dus duidelijk. Ik moest nablijven om kennis te maken.

Op de kamer van Ronald was ik nogal van slag. Dit verwacht je nu ook weer niet. Ronald vertelde me nu ineens zijn verhaal: zijn moeder had hem vorig jaar betrapt bij het kijken naar een homo film terwijl hij lingerie droeg. Hij had haar verteld bi-sexueel te zijn, een extra kick te krijgen van lingerie en dat hij af en toe in lingerie gekleed met mannen sex had. Hij was heel trots op zijn moeder omdat ze dat probleemloos accepteerde. En omdat ze het niet prettig vond haar lingerie aan hem uit te lenen of dat hij de lingerie van zijn vriendin (!) Droeg had ze aangeboden voor hem lingerie aan te schaffen. Ze begreep dat hij experimenteerde maar hij moest wel eerlijk naar zijn vriendin worden.

Op de een of andere manier was het toch enorm opwindend te weten dat zijn moeder op het terras op ons wachtte totdat we naar beneden kwamen. Langzaam werden we alle twee wederom meegesleept door onze lusten en begon ons sexspel opnieuw.

We hebben een geweldig lekkere en heel ontspannen vrijpartij gehad. Ik heb hem heerlijk gepijpt en genoten van een heerlijk grote lading van zijn sperma in mijn mond en gezicht. Met zijn tong likte hij elke druppel van zijn sperma van mijn gezicht en bracht dat heerlijk in mijn mond.

Daarna heeft hij mij heerlijk gepijpt, gerimt en heb ik hem heerlijk geneukt. De laatste paar minuten heb ik zijn mond geneukt en ben ik daar ook klaargekomen en ook die lading sperma hebben we heerlijk samen gedeeld.

We hebben daarna samen een douche genomen, nog even nagenietend en daarna konden we niet anders dan naar het terras. Omdat mijn kleren nog beneden lagen zijn we beiden in kamerjas naar beneden gegaan. Na een nogal moeizaam begin werd het een bijzonder gezellige avond en was het laat voor ik afscheid nam.

Er is nog veel meer gebeurd maar dat kan een andere keer.

11537 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 297)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.