Huishoudelijke hulp

Het was al een tijdje geleden dat ik een advertentie had geplaatst bij de supermarkt en op een aantal websites voor een hulp in de huishouding.
Helaas een lange tijd weinig reactie gehad totdat ik een mail ontving waarin gevraagd werd of ik nog op zoek was.
Gaf een replay aan ene T. ( achternaam zal ik niet noemen) en kreeg vrijwel meteen weer een antwoord.
We spraken voor dezelfde dag nog af om bij me thuis langs te komen en zien of het wat zou worden.
Ik besloot toch even snel wat op te ruimen want ze moeten niet de indruk krijgen dat ze mijn zooi moeten opruimen nee het is meer voor de dingen waar ik niet aan toe kom.
Op de afgesproken tijd ging de deurbel en vol verbazing keek ik in de ogen van een leuke kerel van rond de 35.
Hoi zij hij ik ben Theo en kom vanwege de advertentie.
Hij zag dat ik even was blijven hangen en zei meteen je had zeker een vrouw verwacht waarop ik ja stamelde.
Als het een bezwaar is dan ga ik weer verder zei Theo.
Ik had zeer zeker geen bezwaar het was een leuke vent mooie blauwe ogen en een lekker lichaam dus liet hem binnen.
Met een bak koffie bespraken we de dingen die hij zou moeten gaan doen en we spraken ook het bedrag af wat hij zou krijgen.
Oke zei Theo lijkt me leuk om hier te komen werken ik kan morgen al beginnen.
Voor mij was dat prima en zei oke zie ik je morgen als meid in je rokje grapte ik.
Oh maar dat kan geregeld worden zei Theo maar dan moeten we het wel over een extra vergoeding hebben hoor, Ik zei hoeveel meer had je daarvoor in gedachten.
Theo keek me greinzend aan en zei ik had meer iets in gedachten als een betaling in natura.
Dat leek me een prima regeling en knikte oke.
Theo stond op liep op me af en gaf me een flinke tongzoen waarin onze tongen rollend door mijn mond gingen. En dan wil ik ook wel een voorschot.
Dit alles liet mij niet onberoerd en mijn pik zat strak in me broek en schreeuwde om vrijgelaten te worden.
Heel subtiel en met ervaring werd mijn paal door Theo uit me broek gehaald en langzaam afgetrokken, ik betaste Theo onder zijn sweater kneep in zijn tepels waarop hij kreunde. Ook voelde ik in zijn kruis een heerlijke harde paal. Ik opende zijn rits en haalde zijn paal eruit en zag dat hij al vochtig was ik knielde en nam die paal eens lekker in me mond, ik proefde zijn voorvocht en zoog zijn paal tot aan zijn broek naar binnen. Gelukkig was hij niet mega groot dus kon ik hem lekker diep pijpen.
Theo trok me omhoog en nam eisde zijn deel op door op zijn moment mij even lekker te pijpen. Wat kon hij dat lekker zeg ik was ook al flink nat geworden en voelde hoe zijn tong om me eikel ging zo naar beneden en via de voorkant weer naar boven hierop nam hij mij hele pik in zijn mond en met lange halen neukte ik langzaam in zijn mond.
Ik voelde me zaad al omhoog komen waarop ik Theo omhoog trok hem flink tongde en hem verder ontdeed van zijn kleding. Trok zelf ook alles uit en kon hem een verder goed bekijken. Wat een lekker lijf zeg alles in de juiste proporties en een heerlijk bol kontje.
Ik draaide hem om en gaf een tik op zijn billen en wreef er daarna over waarbij ik richting zijn gaatje ging. Theo vondt dit heerlijk en ging op de grond liggen waarbij ik boven hem kon zitten.
In standje 69 likten we elkaars sterretje en pijpten we elkaar.
Ik voelde ze tong in me gaatje en al gauw duwde hij een vinger naar binnen. Heel snel volgden er meer vingers en werd ik gepijpt en geneukt Ik ging ook door met mijn onderzoek pijpte Theo en vingerde hem duwde tegen zijn prostaat aan en hoorde hem kreunen.
Ik hield het niet meer en kon me zaad niet meer langer tegen houden ik gaf dit aan maar leek wel of een seintje voor hem was om nog harder in me kont te vingeren en me dieper te pijpen. Met een flinke kreun kwam ik in zijn mond klaar 4 stralen met geil zaad spoot ik in zijn mond.
Hij slikte en likte me pik nog verder schoon, ik voelde aan zijn beweging en het kloppen van zijn pik dat het ook niet lang meer zou duren dus vroeg ik om zijn zaad en daar kwam het ik proefde zijn heerlijke geile vocht en likte zijn pik ook nog want ik wilde niets verloren laten gaan.
Voldaan namen we een peuk en een bak koffie en keken elkaar vergenoegd aan.
Mag ik je neuken vroeg Theo nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd en ik zei graag en zag dat zijn pik al weer aan het steigeren was.
Heb je glijmiddel in huis, tuurlijk dus die was zo gepakt.
Op me knieen ging ik voor hem zitten en stak me kont uitdagend naar hem uit.
allereerst kreeg ik zijn vingers weer in me gaatje daarna 2 , 3 , 4 hij vulde me helemaal op. Volgens mij kan me duim er ook nog bij en voorzichtig met nog wat glijmiddel duwde hij zijn vuist tegen me aan.
Het was eerst best wel even pijnlijk maar nadat hij door mijn eerste kringspier was gekomen werd het gevoel langzaam aan minder pijnlijk en meer geiler. Ik voelde hoe strak me sluitspier om zijn pols zat en hij langzaam pomp bewegingen maakte en steeds dieper in me kwam.
Me pik stond van dit alles keihard tegen me buik en druppels vocht kwamen uit me buis.
Langzaam haalde Theo zijn vuist uit me kont en duwde zijn vingers in me mond. Hij vond het geil als een man zijn eigen kutsappen oplikte en ik deed het alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Daarna voelde ik zijn eikel naar binnen glijden en zonder moeite kon hij verder doorstoten. Hard en snel begon hij me te neuken ik voelde zijn ballen tegen me billen slaan en ook zijn handen gaven regelmatig een fikse tik tegen me kont.
MMMM kreunde Theo vandaag ben jij me geile meid morgen ik de jouwe.
En met een enorme diepe stoot voelde ik hoe hij in me klaar kwam.
Met zijn zaad in me kont draaide ik me om en nam zijn pik in me mond en likte deze nog even schoon.
Langzaam voelde ik zijn geil uit me kont lopen en met een hand ving ik dit op om dat ook nog op te likken.
Daarna pijpte Theo me kletsnatte paal en zei morgen kom ik zeker in me korte rokje en dan mag jij me als een geile dienstmeid behandelen
Ik kwam weer klaar en zag hoe mijn zaad op Theo ze tong belandde wat ook een geil gezicht was.
We tongden elkaar nog deelden ook dat lekkers.
Daarna was het tijd om te douchen, onder de douche kwamen we nog een keer in elkaars mond klaar
Theo is een paar weken tot aan me verhuizing me wekelijkse hulp geweest en we wisselden regelmatig onze rollen.
Helaas zie ik hem maar zo af en toe nog als een van ons een dagje vrij kan regelen maar dan genieten we nog steeds van onze rollenspel of gewoon van onze sex

Whiskyjohn

12978 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 342)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.