Wie maakt mijn fantasie waar

Ik ben 48 en toe aan iets nieuws in mijn leven.
Vaak heb ik erover gefantaseerd en nu zet ik mijn fantasie een sop papier. Kijk maar of je het leuk vindt.

Via internet had ik de oude man ontmoet, ik noem hem ome Piet want dat vinden we allebei leuk en we hadden al verschillende weken gemaild om elkaar wat beter te leren kennen.
Toen kwam de grote dag en ik zou hem gaan opzoeken en mijn fantasieën tot leven brengen.

Zenuwachtig belde ik bij hem aan en hij zou van boven deur openen want zijn knieën gingen niet meer zo goed. Binnen lag de blinddoek voor me klaar en ik zou met de blinddoek voor naar boven komen. Daar aangekomen kreeg ik de opdracht op de knieën ver te komen en linksaf te gaan tot ik tegen het bed botste. Dan moest ik opstaan en mijn uitkleden en op bed gaan liggen op mijn buik
Ome Piet, al ruim 65 geweest begon me langzaam te strelen met zijn zachte handen en streek zacht over mijn billen. Toen moest ik me omdraaien en streelde hij mijn voorkant. Opeens voelde ik iets kouds op mijn buik en hij begon me zachtjes te masseren, mijn borst, mijn buik, toen vanuit mijn onderbenen en mijn boven benen. Speels raakte hij af en toe mijn ballen en mijn pik aan. Ik moest me omdraaien en omwille van de tijd werd alleen mijn onderrug en billen onderhanden genomen en langzaam schoof hij mijn billen van elkaar en begon mijn kutje lekker te masseren.
Voorzichtig 1 vinger en toen 2. Opeens voelde ik iets tegen mijn lippen en ik moest mijn mond openen en zijn pik gleed in mijn mond. Automatisch begon ik hem te pijpen en hij bleef me vingeren en ik werd steeds geiler.
Toen ging hij op me liggen en voelde ik zijn pik tegen mijn kutje aanrijden en langzaam schoof hij hem er in en begon me te neuken.

Wat een genot, ik wou dat het een keer echt gebeurde

Voor iedereen een voorspoedig 2012 en laat maar horen wie vandaag of morgen nog zin en tijd heeft

gr

Johan ( [email protected])

4845 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 121)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.