Vreemd gegaan

Ik ben al jaren uit de kast, en woon al heel lang samen met mijn vriend. Alleen is de seks niet meer spannend. Ik hou nog wel van hem, maar vind seks met hem absoluut niet lekker..
In het begin was het allemaal spannend en geil, maar nu... ik vind het erg als hij mij aanraakt, als hij mij kust (hij ruikt uit zijn mond), als hij in mijn buurt is (ruikt naar rook)
Hij wil vaak seks.. Maar ik heb er geen zin in dan.

Natuurlijk ben ik wel vaak geil, maar ga dan chatten op homo.nl of bullchat. En heel eerlijk ik ben dan een faker. Ik durf niet. Wil wel.. Maar toch.. Je hebt een vriend.. En vreemd gaan doe je niet zomaar.

Heb wel eens voor de cam zitten rukken. Dat was natuurlijk ook erg geil... maar toch mis je iets.

Mijn vriend is bottom, en ik dacht altijd ook top te zijn, maar ik merkte dat ik toch versa was... Mijn vriend kan mij ook niet echt neuken.. Maar ik wilde toch een keer geneukt worden..

Vandaag zat ik weer eens op bullchat, ik was toch vrij, en mijn vriend was werken.

Zag ik op de site de webcam aanstaan van een dikke man (ik ben zelf ook dik, maar niet zo als deze man) Deze man was een bottom, maar op de achtergrond liep nog een man rond. Ik deed mijn stoute schoenen aan en klikte toch.. En melde: jammer dat je geen bottum zoek.. Lijkt mij wel geil met jullie.

Die man reageerde meteen met: nou mijn vriend wil jou wel neuken hoor..

Mijn pik ging meteen overeind staan. Die man zei, als je langs wilt komen, kom gerust, en hij gaf mij zijn adres. Hij zou zelf niet mee doen, maar zijn vriend wilde mij wel neuken... We hadden geen cam aanstaan, dus ik dacht als ik wil kan ik er nog onderuit komen, ze weten toch niet wie ik ben... We spraken af dat ik een paar uur later zou komen.

Ik dacht ik ga lekker douchen, en voor de zekerheid haalde ik de douche kop van de slang, en deed de slang in mijn reet, die vulde zich met water en ik voelde mijn darmen vollopen, en zo kwam alles eruit, en was mijn kont schoon...

Dus ik dacht laat ik mij ook maar alvast wat oprekken, dus met wat badschuim deed ik 1 vinger mijn reet in, en ging langzaam heen en weer, weer even wat badschuim en nu met 2 vingers.. Dat ging iets moeilijker, maar ik dacht ik zet door.. Ondertussen mij al aftrekken. Maar ik wilde NIET klaar komen...
Toen ik gewent was aan de 2de vinder een deerde geprobeerd, en dat ging net...

Ik kwam al bijna klaar.. dus ik stopte..

Deed mijn broek aan (zonder onderbroek), en ging zenuwachtig weg.. Zal ik het durven, kom ik niemand tegen die mij herkend en zich afvraagt wat ik in die buurt kom doen..

Ik reed de straat in, zette mijn fiets voor de deur.. Zal ik wel/niet aanbellen.. En voor ik het wist trok ik aan de bel.

De deur ging open, maar het was een andere vent dan ik op de cam zag... Dus ik schrok mij rot.. ik stamelde dat ik iemand op bull had gesproken, op de achtergrond hoorde ik een stem ohh das een speeltje voor vlad. Dus die man liet mij binnen, Vlad zit op de wc, en komt er zo aan.

Die dikke man die ik op de cam zag lag op de bank, ik stelde mij voor, en even later kwam Vlad er ook aan. Ik kreeg iets te drinken en Vlad zei, zullen we maar naar boven gaan.

Ik liep hem voor, hij masseerde mijn billen en benen, boven gingen we zijn kamer binnen. Vlad was ook wat gezet, maar niet erg dik. We begonnen te tongen, en hij trok snel mijn trui uit, en ik zijn t-shirt. We masseerde elkaars kruis, en ik voelde zijn slappe pik harder worden.. De mijne was al aardig stijf en nat.
Voor ik het eigenlijk echt wist lagen we naakt op bed..

Ok nu gebeurt het echt ik ga voor het eerst in mijn leven vreemd, en dit was de tweede man met wie ik seks had (natuurlijk met mijn vriend, maar dat was dus de eerste). Ik kon nog stoppen als ik wilde, maar dat wilde ik niet. Ik ging hem pijpen.. Tot ik bijna moest kotsen.. Zijn pik was ongeveer 16 cm en lekker dik.. De mijne was iets kleiner en dunner.

Hij draaide zijn kont naar mij toe, en ik rimde hem..(dat deed ik nooit bij mijn vriend..) En mijn god wat werd ik geil... ik likte hem dieper en dieper..
Ik stopte mijn vinger in zijn reet, en hij werd ook geiler en geiler..

Ik ging weer verder met pijpen.. Draaide een beetje, zodat hij mij ook kon pijpen.. Hij lag onder en ik boven.. Jezus wat was ik geil.. Dat was ik in jaren niet meer geweest.

We draaiden om en nu lag ik onder en hij boven.. Hij pijpte mij.. Mijn lul deed een beetje pijn, want mijn voorhuid zit nog over mijn eikel.. Maar hij doet voorzichtig... Hij rimde mij ook heerlijk... en stopte af en toe zijn vinger in mijn reet..

Hij wilde dat ik met zijn tepels ging spelen.. dat deed ik...

Hij legde mij anders op bed, en gooide mijn benen de lucht in, en hij tufte wat op mijn anus... man wat werd ik daar nog geiler van... Zonder dat ik er erg in had.. Neukte hij mij zonder condoom... en ik dacht op een gegeven moment.. Wat kan het mijn schelen.. Neuk mij.. Neuk mij..

En hij neukte mij.. Het deed heel even pijn.. Ik moet eerlijk zijn.. Zoals ik iedereen hoor praten hoe ze geneukt worden (dat ze helemaal gek werden van geilheid) had ik niet echt.. Ik vond het wel lekker.. Maar misschien ik geen g-spot.. of moet ik hem nog ontdekken ahha)

Maar ik werd geneukt.. en het deed geen pijn, en het was lekker...

Ik kneep af en toe in zijn tepels, en ik gaf een snellere ritme aan, en dat deed Vlad ook.. man wat was het lekker...
Ik moest uitkijken dat ik niet al klaar ging komen (want meestal kan ik dat maar 1 keer, en dan is het voor mij voorbij)

Hij neukte mij hard en diep.. Mijn benen deden pijn van het omhoog houden.. Dat was ik niet gewend.. Hij liet mijn benen wat zakken, en zo konden we elkaar heerlijk tongen.

En hop weer mijn benen omhoog en hij ging verder...

Hij neukte mij tot hij klaar kwam, en toen trok ik mij ook klaar...

Jeetje wat een seks beurt.. Dit was waar ik al lang naar verlangde.

Ik lag nog even in Vlad zijn armen, en we kuste elkaar en haalde elkaar aan. Vlad bleef nog even aan zijn heerlijk pik trekken, en ik werd weer geil.. Mijn pik werd weer hard, en ik dacht.. hmm zal het toch lukken... Vlad vroeg.. Wil je nog een keer klaar komen?? En ik zei jaaaa..
Hij kuste mij weer heerlijk en hij pakte mijn pik en die van hem.. En hij trok ons alle twee klaar... Jezus wat heerlijk.. Weer lagen we even, en hij vroeg mij wat, waar ik heel eerlijk op antwoordde.. Dat was eigenlijk niet de bedoeling.. Ik vertelde dat ik een vriend had en dat de seks niet meer lekker was.. Hij zei.. Neem hem een keertje mee.

Ik zei hij weet van niets.. Maar misschien is het wel een keertje een idee om het met hem het erover te hebben.. Misschien een keertje een triootje (of meer) bij Vlad en zijn vriend, om de spanning weer in de relatie te krijgen, of om een open relatie te hebben.

Dat had Vlad ook met zijn vriend

Ohh ja dacht ik.. Die zit beneden.. was ik helemaal vergeten...

We kleedde ons weer aan en gingen naar beneden.. We namen afscheid en gaven elkaars nummer..

Onderweg naar huis dacht ik.. ik ben nu echt vreemd gegaan, en ik voel mij ook niet schuldig...

Thuis ging ik douchen, en trok mij weer af.. Zoo.. Das de deerde keer.. das niets voor mij...

Even later sms-de ik Vlad, dat ik het erg lekker vond, hij sms-de terug dat ik langs kon komen wanneer ik maar wilde.

Jezus.. Wat een geil idee.. Ik dacht dat ga ik zeker doen!

Ik sms-de terug dat ik ook best wel een trio of meer wilde... maar dan wel safe... heb nog geen sms terug, maar die komt vast en zeker wel... ondertussen rukte ik mij alweer af, een 4de keer...

Ik geloofde nooit de verhalen hier op de site dat mensen zo vaak konden klaar komen.. maar nu heb ik het ook gedaan....
Ik heb zelfs zin om mijn vriend weer eens te gaan neuken...

Zal het toch een goed idee zijn om een open relatie te hebben??

Wie weet..

Ik ga zeker nog een keertje langs bij Vlad.....

Groeten...

Geile chub

9405 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 188)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.