De computerleraar

Ik ben een 48 jarige die allang droomt van een heerlijk sexcontact met een oudere man (65+).
Omdat ik een leek ben op de computer heb ik een advertentie geplaatst voor prive-les in computergebruik en internetgebruik. Ome Piet, een 65+ er die wel verstand heeft wil me wel een en ander bij brengen en zodoende belde ik bij hem aan voor mijn prive-les.
Eenmaal binnen zaten we samen achter de computer en liet hij me veel dingen zien mbt Windows en daarna startte hij internet op. Op internet liet hij me een pagina zien van allemaal blote mannen en vroeg Vind je dit ook leuk, zoek je dit ook op internet?? En ik voelde zijn hand op mijn been. Ik trok niet terug en liet hem zijn gang gaan en zei dat ik het wel interessant en lekker vond.
Toen zei hij dat we beter naar de slaapkamer konden gaan, daar had hij nog een snellere PC en zo gezegd zo gedaan. Alleen die PC zat in zijn broek en hij zei dat hij me wel lekker zou masseren met die PC en toen ik op bed laag begon hij met een warme olie mijn billen en mijn gaatje te masseren en al snel zat hij met 1 vinger in mijn gaatje wat hij langzaam opvoer tot 3. Toen vroeg ie of ik hem vertrouwde en natuurlijk zei ik ja. Hij ging voor me zitten en beval zijn pik in de mond te nemen en ik begon hem automatisch te pijpen en al snel had ie een lekker stijve.Toen ging hij achter me zitten en zijn stijve pik gleed in mijn kutje. Heerlijk en hij begon mijn pik te strelen en samen kwamen we heerlijk klaar.

Nadat ik al meer dan 200 teleurstellende mailtjes heb behandeld en al 2x naar een verkeerd adres ben gestuurd hoop ik dat ik eindelijk die lieve man vind uit het bovenstaande verhaal.
Stuur uw reactie maar naar BOERKAN@LIVE>NL

6975 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 200)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.