De keuring

Een verhaal gebaseerd op mijn fantasie, maar wat ik graag zie gebeuren.
Dus degene die uitvoering wil geven aan dit verhaal laat maar horen via [email protected].

Na een tijdje te hebben gemaild met ome Piet besloot ik dan toch om een keer de knoop door te hakken en bij ome Piet op bezoek te gaan. Hij had een speciaal programma voor me samengesteld en ik hoefde me geen zorgen te maken zei hij altijd en dus belde ik op een middag bij hem aan.

In zijn kamerjas deed hij open en nam me gelijk mee naar boven.
Daar nam hij plaats achter een tafel en begon gelijk in zijn rol als dokter allerlei vragen te stellen. Toen zei ontbloot je bovenlijf maar, dan kan ik je longen en je hart en je tepels onderzoeken en zo gezegd zo gedaan en hij luisterde naar mijn iets wat versnelde hart en begon langzaam mijn tepels te masseren die al snel stijf werden.
Toen moest ook mijn broek uit en werd mijn lichaam opgemeten waarbij, per ongeluk, contact werd gemaakt met mijn ballen en mijn pik.
Daarna moest ik op bed gaan liggen en werden mijn benen onderzocht en toen begon mijn hart nog sneller te kloppen want toen hij mijn buik betastte gleed die in mijn onderbroek en begon langzaam mijn pik te masseren en hij zei dat die nader onderzoek behoefde en trok mijn onderbroek naar beneden en speelde wat met mijn pik. Hij draaide me om en begon mijn billen te kneden en uit elkaar te doen en ik voelde en koude gel aan mijn kutje en langzaam begon hij het te masseren en gleed met een vinger naar binnen. Dit werden er al snel twee en toen drie.
Hij kwam voor me staan en zei dat ie eerst de temperatuur moest opnemen en duwde zijn slappe pik in mijn mond en automatisch begon ik te likken en te zuigen. Zijn pik werd al snel stijf en hij zei dat ie de temperatuur niet goed kon opnemen zo en kwam op me liggen en ik voelde zijn stijve pik tegen mijn kutje duwen en hij voerde de druk op en zijn pik schoot in een keer naar binnen. Hij neukte me tot ik zijn warme zaad in me voelde en toen met zijn pik nog in me rolde we op de zei en begon hij mijn pik langzaam af te trekken en toen die goed stijf was trok hij zijn pik uit mijn kontje en pijpte me lekke tot het eind en zei dat ik zeker vaker moest komen voor een controle.

Nou ben jij die dokter, mail me dan op boerkan @live.nl

6494 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 150)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.