Daan en ik (1)

We hadden elkaar al vaker bloot gezien, tijdens het douchen na gym, jongens onder elkaar. Maar dat was gewoon. Dit was anders.

Ook hadden Daan en ik al zo vaak samen huiswerk gemaakt, bij hem thuis.
Nou ja, huiswerk gemaakt: keten en ouwehoeren, dat is wat we voornamelijk deden, zoals alleen pubers dat kunnen.
Daan’s ouders hadden een eigen zaak dus hadden we altijd het rijk alleen.

Tijdens het douchen waren er al steeds toespelingen gemaakt, wie de grootste zou hebben, en hoe stoer en geil we waren. Maar natuurlijk durfde géén van de jongens het aan, zijn pik in stijve toestand te tonen. Het bleef bij bluffen.
Die hele warme lentedag was er al een broeierige sfeer, maar er was niets gebeurd.

Tijdens het huiswerk maken begint Daan er weer over. Ik word kregelig, en zeg dat het wel altijd bij grote woorden zal blijven.

Nog steeds kan ik me alle details voor de geest halen: Daans kamer met de U2-posters, het houten bureau, houten bed met felgekleurde sprei. Overal kleren en stripblaadjes. Daan die één voor één al zijn kleren uittrekt: eerst zijn sweater, dan zijn shirt, dan zijn broekriem losmaakt, zijn broek afstroopt, en dan zijn sokken uittrekt. Ik kijk toe, beweeg me niet. Dan loopt Daan op me toe, sjort mijn trui en shirt omhoog. Ik wordt wakker uit mijn droomtoestand en neem het over, trek trui en shirt over mijn hoofd. Daan probeert intussen mijn broek los te maken, trekt hem dan naar beneden. Ik voel hoe mijn pik hard wordt. Zelf doe ik mijn sokken uit.

Dan staan we tegenover elkaar, met rode wangen. Het lijkt een eeuwigheid te duren. “Durf jij?” Zien we in elkaars ogen.

Dan stap ik op Daan af, grijp de zoom van zijn onderbroekje en trek eraan.
Zijn harde piemel floept eruit. We moeten er beiden om lachen. We kijken elkaar niet aan. Dan trek ik de onderbroek helemaal naar beneden.

Ik sta weer overeind en kijk naar het lichaam van mijn kameraad. Hij is mooi, ook zijn geslacht is mooi, niet zo groot maar welgevormd, de eikel trots vooruit.
Dan trek ik in één snelle beweging mijn onderbroekje naar beneden en stap eruit. Ik voel hoe Daan naar me kijkt, zoals ik net ook hem bekeken heb. Ik wordt verlegen en wild tegelijk. Weer staan we tegenover elkaar. Dan heel langzaam komen we dichterbij elkaar.

Het is Daan die mij het eerst aanraakt. Onwennig gaan zijn handen over mijn borst, over mijn buik en dan nog lager. Voor het eerst is het iemand anders die mijn pik vasthoudt. Het voelt vreemd, warm en wild. Er gaat een schok door mijn piemel. Onwillekeurig kreun ik. Doe ik je pijn? Vraagt Daan.
Nee, lekker, ga door. Zijn warme klamme hand om mijn piemel, ik wil hem helemaal voelen. Mijn handen strelen zijn flanken, billen. Gek, zo vaak gezien, dit lijf, maar nooit gevoeld. Ik trek hem tegen me aan. Hij laat mijn piemel los, legt zijn handen op mijn heupen. Zijn lijf tegen het mijne. Blote huid tegen blote huid. Ik voel hem ademen, zijn harde piemel tegen mijn buik. Ik heb zin om hem te bijten, zachtjes maar, in zijn schouder.
Het samen bloot zijn voelt zo lekker, zo vrij en vertrouwd tegelijk.

Ik bijt hem, zacht. Hé, zegt Daan. Dan bijt ik hem nog eens. Lekker, zegt Daan. Zijn handen dwalen over mijn billen, dan over mijn rug, schouders... We kijken elkaar even aan, beide nog steeds met rode wangen. Een ondeugende, verlegen grijns. Wat we doen kan eigenlijk niet maar is zo lekker!

Daan legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik woel door zijn rommelige haar, bijt hem nogmaals, zachtjes, in zijn nek ditmaal. Dan voel ik hoe hij mij bijt, in mijn nek. Hij stoot zijn heupen naar voren, zijn harde piemel duwt tegen mijn buik. Daan hijgt in mijn oor, ik word ontzettend hitsig, wil meer, meer, meer!
Ik wordt gek van zijn warme adem in mijn oor, zijn neukbewegingen tegen me aan. Vanzelf beweeg ik met hem mee.

Ik laat me op het bed vallen, trek Daan met me mee. Heerlijk om hem zo te voelen, helemaal over me heen.
Even blijft hij stil liggen. Dan grijp ik zijn billen en geef er een ruk aan... dóórgaan met bewegen! Maar nee... Daan heeft een ander plan. Hij richt zich op, zit schrijlings over me heen. Mijn harde piemel tussen zijn billen. We kijken elkaar aan.

Dan begint Daan pesterig langzaam heen en weer te bewegen. Zijn warmte om mijn piemel, de langzame beweging maakt me gek. Ik kan geen kant op, moet het laten gebeuren. Mijn handen om zijn kont, ik hou hem vast. Mijn ademhaling wordt langzamer en dieper. Daan leunt achterover, berijdt me. Ik voel iets diep van binnen, van ergens achter in mijn ruggengraat. Het kronkelt naar beneden, naar diep onder in mijn kruis, baant zich een weg door mijn piemel. Dan spuit ik. Mijn hele lijf schokt. Ik bloos. Daan kijkt me stralend aan.

Als ik tot bedaren ben gekomen gaat Daan op me liggen. Hij legt zijn hoofd weer op mijn schouder, kust me in mijn nek. Ik sla mijn armen om mijn vriendje. Mijn vriendje! Ik streel hem van schouders tot billen, zover mijn handen reiken.

Na een lange tijd is het vreemd om Daans stem weer te horen. Gaan we douchen? Vraagt hij. Ik knik, nog steeds niet tot praten in staat.

Daan staat als eerste op. Het voelt vreemd, ineens zijn gewicht niet meer op mij. Het voelt bloot en kaal. Hij grijpt mijn hand, trekt me overeind.
Ik loop achter hem aan naar de badkamer.

Samen onder het warme water staan we weer dicht tegen elkaar, buik tegen buik. Armen om elkaar heen. Dan pakt Daan een spons en begint me schoon te boenen. Daan zoals ik hem meestal meemaak: een beetje verlegen, onhandig, ruw. Hij schrobt mijn buik bijna hardhandig, om de kledders sperma weg te poetsen, alsof het een aangebakken pan is. Ik trek de spons uit zijn handen en gooi hem in een hoek. Dan neem ik een kleddertje badschuim en ga hem inzepen, met mijn handen. Eerst zijn schouders, dan zijn buik (met mijn sperma er nog aan geplakt) vervolgens zijn billen...
Ik ga verder met zijn voeten, dan omhoog naar zijn benen...

Ik neem zijn piemel in mijn handen en masseer hem zachtjes. Die mooie piemel die al die tijd fier rechtop heeft gestaan. Hij is mooi, lekker hard, ik schat hem op 15cm of zo. Het voelt lekker hitsig om mijn vriendje zo vast te houden. Dat Daan het ook lekker vindt is duidelijk: hij kreunt zacht en duwt zijn heupen naar voren, begint langzaam neukbewegingen te maken. Zijn mond een beetje open, zijn ogen dicht. Geil om hem zo te zien!

Ineens pakt hij mijn schouders, trekt me omhoog, draait me om. Ik voel zijn pik tussen mijn billen, zij handen om mijn heupen, zijn adem in mijn nek. Lekker! Ik voel zijn piemel tussen mijn billen heen en weer bewegen, mijn pik wordt ook weer hard, ik wil hem! Hij duwt zijn knieen tegen de mijne, zijn nagels in mijn heupen.

Daan laat me los, pakt een handdoek en droogt me slordig af. Ik wil hetzelfde bij hem doen maar hij geeft me geen kans, trekt mij nog half nat mee naar zijn kamer. Hij duwt me vooruit, naar het bed toe. Hij zegt niks maar ik begrijp wat hij wil, en dat wil ik ook.

Ik ga op het bed liggen, op mijn buik. Meteen daarna ligt Daan op me, zijn pik tussen mijn nog natte billen, zijn handen op mijn schouders.
Wild stoot hij tegen me aan, ik duw mijn heupen omhoog, ik voel zijn harde pik heen en weer gaan in mijn bilspleet. Het voelt heerlijk, geil, wild. Mijn vriendje!

Daans bewegingen worden schokkerig, ongecontroleerd. Hij schreeuwt en dan voel ik iets warms en plakkerigs tussen mijn billen. Daan laat zich op me vallen, uitgeput.

Als we eindelijk opstaan gaat de zon al onder. Ik moet hoognodig naar huis!
Snel springen we onder de douche, ik droog me snel en slordig af, schiet in mijn her en der rondslingerende kleren.
Terwijl ik me aankleed staat Daan me zwijgend aan te kijken, met natte haren, nog steeds in zn blootje. Hij lijkt verward door wat er gebeurd is.

Bij de deur kijken we elkaar aan. Hé, tot morgen, zeg ik, zo gewoon mogelijk.
Zie je, zegt Daan. Hij probeert stoer en onverschillig te klinken, t lukt maar half. We weten allebei niet zo goed raad met de stormachtige gebeurtenissen, en met het plotselinge afscheid.

16709 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 387)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.