Lekker geil met 4

Hoi,

Ik lees de verhalen graag op deze site, wordt er geil van vooral ook omdat het allemaal echte ervaringen zijn. Dat kan jij toch ook zoiets vertellen over je ervaringen. Dus na wat wikken en wegen waag ik de stap.

Ik ben een bottom van 45, behaard op buik, borst en billen 186/86 dus normaal figuur. Ik heb een geile man, hij is 58, onbehaard en een echte top met een xl pik, zeker 20 cm, keihard en lekker dik. We zijn al enige jaren samen en hebben bijna dagelijks geile en goede sex.
Voor de spanning en omdat we gewoon veel en vaak geil zijn daten we ook en hebben we triootjes en soms ook met meer dan 3.
De basisafspraak die we samen maakte is dat daten kan en mag maar altijd met elkaar en niet apart en safe. Voor de rest geen beperkingen. Hij neukt mij wel bare en dat mag hij als enige, mmm.

Graag neem ik jullie mee in een geile ervaring die ik had. Zoals gezegd zitten we regelmatig op de chat, homonl, chat4gay en bullchat. Ik moest die dag werken en mijn man was vrij. Ik liet weten s middags vrij te zijn en hij zou in de morgen wat in huis rommelen en boodschapjes doen, jaja.
De ochtend verliep lekker, onderweg naar werk nog wel geil wat ge whatsappt over de sex van afgelopen nacht en het gevoel dat ik nog aan mijn kontje had, ik kwam met harde pik op mijn werk en had ook jeuk aan mijn kontje, ik heb echt nooit genoeg.

Omdat ik s middags vrij zou zijn bleef ik lekker van mijn pik af en stortte me op mijn werk. Rond de klok van 12 ging ik weer naar huis en stuurde een whatsapp dat in onderweg was. Hij vroeg me hoe laat ik er zou zijn, want hij had iemand uitgenodigd voor een date. Wat een geil idee, ik wilde alles weten, hoe oud? is ie top? is het een versa of bottom? En ook wil ik altijd graag weten of hij goed geschapen is, ik ben verwend/verpest en ben gek op grote pikken mmmm. Meteen kwam er een berichtje terug een TOP was het, daar werd ik al geil van, een met veel zin, niet echt groot geschapen maar wel erg geil en 42 jaar.
Heerlijk zeg in gedachten zag ik mezelf als lekker pijpen en likken terwijl de ander me neukt, mmm, geil man.

Het was drukker dan gewoon onderweg en ik kreeg al een berichtje of het al opschoot, want je moet je nog spoelen en straks komt die man al, stond er in mijn bericht. Trouwens kreeg ik ook te horen dat er wellicht nog iemand bij kwam. dat wist ie nog niet zeker. Ik kreeg het heet, mijn pik werd nat en keihard, mmmmm. Mijn eigen geile man, een top erbij en wie weet wat nog meer. Dat is lekker thuiskomen.

Thuisgekomen had mijn mannetje al een dvd opgezet, de gordijnen gesloten en het licht in de slaapkamer gedimd. Condooms, glijmiddel en poppers stonden ook al klaar. Hij wist nog niet of de ander zou komen, hij had wel afgesproken. Ik voelde me hoerig en dook meteen de badkamer in om me te spoelen. Ik friste me op en trok een geile slip aan en ging op bed liggen, het duurde maar kort of de bel ging. Ik speelde al met mijn pik en had al mijn mannenkut een beetje gemasseerd, ik was al zo geil.

De slaapkamerdeur ging open en de date stapte de slaapkamer in met mijn eigen man er vlak achteraan, ik kreeg een vette knipoog van mijn man en werd goedkeurend bekeken door de date. Mijn eigen mannetje was in notime uitgekleed en ik zag al dat zijn pik goed opgezwollen was, die had zich al aardig opgelekkerd met de gedachte los te gaan. Hij kroop naast me op het bed en wij begonnen te vrijen, te zoenen en ik voelde zijn grote harde lat al tegen me aan prikken, ik word daar zo geil van. Hij knijpt dan in mijn tepels en zegt me dat ik geil ben en dat ie me neuken wil. Man ik wordt daar dan echt hoerig van. En dan staat daar terwijl we bezig zijn iemand zich snel uit te kleden en ik voel dan al snel nog een lijf tegen me aan. drie monden en tongen vinden elkaar en alleen ik heb nog een slip aan haha. Ik voel de harde pikken tegen me aan en het maakt me alleen maar geiler.

Ik zoek de pik van mijn man op en begin hem te pijpen, hij heeft zo n heerlijk formaat en is zo lekker hard. Ik merk dat de mannen boven me doorgaan met zoenen en voel ook telkens handen over mijn lijf en kneepjes in mijn tepels. Mijn slip wordt uitgedaan en mijn kont gestreeld, ik voel een natte vinger langs mijn geile ster.
Geil zoek ik de pik van de date en pijp die ook. Hij is minder groot, maar wel een lekkere maat en ook wat vochtig, geil man. Ik merk dat mijn eigen man niet kan wachten en mijn kontje begint te likken. Zo geil is dat, lekker pijpen terwijl je kontje wordt opgegeild en gerekt.

Het duurt niet lang of ik voel dat mijn man zijn lat tegen mijn kutje aandrukt, hij wil nu niet lief zijn en duwt door, ik ben zo geil dat ie in 1 keer volledig naar binnen kan. Kan, maar niet zonder dat ik eerst even een flinke pijnscheut voel, ik herken de pijn en laat het gebeuren, ik weet dat ik het daarna alleen maar geil vind en nooit genoeg heb. Het ideale beeld is er ik op mijn knietjes met pik in kont en ander in mond. De mannen boven me zoenen en als ik omhoog kijk zie ik dat mijn man de date zijn tepels bewerkt, ik proef in mijn mond ook steeds van die kleine golfjes voorvocht, mmmm geil. Echt hoeriger kun je je bijna niet voelen.
Mijn man pompt lekker in me door en laat de date opstaan, hij wordt nu door mijn man gepijpt terwijl ie mij gewoon blijft neuken met die grote pik van hem. Hij pompt echt stevig en hard, hij slaat op mijn kont en zegt dat ik het toch zo lekker vind. Ik word altijd extra geil als er geil tegen me en over me geluld wordt bij de sex.

Voordat ik er erg in heb heeft de date een condoom om en wordt ie naar mijn kont en dus ook kutje gemanoeuvreerd. Ik voel dat mijn man uit mijn kontje gaat en voel ook al snel de ander de plek opvullen. Al snel krijg ik de grote pik van mijn man te verwerken in mijn mond, ik proef de warmte van mijn kontje nog en ook het vocht van mijn geile holletje. De date wordt gestimuleerd stevig te neuken. Dat vindt ie lekker zegt mijn man, pak hem maar lekker.

Hoe geil kan het zijn, ik blijf steeds gevuld met 2 pikken, hoe heerlijk. De date neukt me, mijn man neukt me in mijn mond en knijpt me stevig in mijn tepels. Hij weet uit ervaring dat dit iets met mijn kutspieren doet en ziet aan het gezicht van de date dat het goed voelt. En ik, ik onder ga het en geniet, dit mag nog wel even duren.

Ineens haalt mijn man zijn pik uit mijn bek en staat op, volgens hem ging de bel, hij ging wel even kijken. Hij liep met zijn volle gevaarte in zijn blootje de kamer uit en onze date neukte vrolijk door. Hij pompte lekker door en sloeg ook regelmatig op mijn kont. Hij zei me dat ik me gelukkig moest prijzen met zo n verassing bij thuiskomst uit het werk. Man ik was zo geil, naar mijn gevoel pist ik voorvocht en stond mijn kont in brand.

Ik was inmiddels ook nieuwsgierig naar de bel, was dit de ander die ik intussen al vergeten was, of was er gewoon iemand anders aan de deur die zich rot schrok van zo n blote man met stijve pik aan de deur. Willen jullie het weten geef m n verhaal dan een leuk cijfer en dan vertel ik dat ook nog.

Wie weet tot een volgende keer,
[email protected]

9170 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 503)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.