Lekker geil met 4 (slot)

Vervolg op eerder geplaatste ervaring van 23122012

In 7 dagen tijd ruim 200 lezers die mijn verhaal op gemiddeld een 9,1 scoren zegt me genoeg om onze ervaring verder af te vertellen. Ook mijn man vindt het geil om terug te lezen hoe ik deze date ervaren heb. Vlak nadat het geplaatst was heeft hij het gelezen en werd er erg geil van, hij heeft me daarna flink en heerlijk te grazen genomen, ik houd ervan als hij zo tekeer kan gaan in en op me. Mmmmm

Maar goed, ik was gebleven bij een date die me neukt en mijn man die de slaapkamer in zijn blootje met pik op volle sterkte verlaat omdat hij dacht dat de bel ging. Ik hoorde dat de voordeur beneden dichtging, dus hij was open geweest, was er nog iemand, of kwam mijn mannetje weer alleen naar boven. Van de spanning scheen ik de spieren in mijn mannenkut aan te spannen, want die geile top die me zo lekker aan het neuken zei me dat ik maar lekker door moest knijpen met die geile kut. Hij vond het wel lekker als ik nog strakker werd.

En toen ging de deur open, ik lag in een onmogelijke houding om goed te kunnen kijken naar wat er binnen kwam, maar merkt wel meteen dat mijn man niet alleen was. Zo, zei hij, heb je hem een beetje geil gehouden, want hij moet nog meer verwerken. We hebben er nog een top bij die zich in de auto al heeft zitten verheugen op die harige kont van hem. De grote lat van mijn man was iets afgezwakt maar hij wist precies hoe die weer hard worden moest. Voor ik het wist zat zijn pik achter in mijn keel en voelde ik hem groeien. Het leek of mijn eigen man een stukje ruiger was dan dat hij daarvoor al was, alsof hij wilde laten blijken dat hij wel de regie had. De regie over wat er met zijn bottom gebeurde ondanks dat de aanwezige dates ook geile toppers waren. Toppers die gewoon zijn om het heft in handen te nemen. En dat is iets wat mijn man niet toestaat, hij laat me graag, veel en stevig doorneuken door de meest verschillende maten pikken, maar hij is en blijft mijn baasje en hij bepaald. En eerlijk gezegd, ik word daar alleen maar geiler van.

De laatste top was in no time uitgekleed en schoof aan, ik nog steeds op mijn knietjes met een pik in mijn kont en die grote lat van mijn eigen man achter in mijn keel. Ik had er deze keer best moeite mee om niet te kokhalzen van de hoeveelheid hard vlees zo diep in mijn mond. Grappig detail is dat deze top zich aan mijn man voorstelde, hij zei, ziet er geil uit, ik ben Jan trouwens en wat lekker dat ik mee mag doen.

Mijn man pakte Jan vol op zijn bek en terwijl ik pijpte en schuin omhoog keek zag ik ook de harde pik van Jan al naar me kijken, er glinsterde een druppel op de grote eikel. Ik wisselde van pik en begon de pik van Jan te pijpen. Minder groot als die van mijn eigen man, maar een hele dikken eikel zat erop en hij was keihard. De neukende top boog voorover, hierdoor zat hij even minder diep, wat even niet erg was. Hij zei, gaan we ons voorstellen, ik ben Sjoerd en ik kan je zeggen dat het een geile slet is die bottom. Hij stak zijn tong uit en de anderen hapten gretig toe. Zo zat ik op mijn knietjes nog met een harde pik half in mijn kutje een grote natte eikel in mijn mond en drie geile tops die met elkaar aan het tongen waren waar ik schuin omhoog naar kijken kon. Kun je nog iets geiler bedenken, mmmmmm. Nou het maakt dat ik me hoerig voel en alleen maar meer en meer wil. Mijn pik blijft knalhard en er is niemand die daar mee bezig is. Jammer, maar ook dat maakt me dan weer geil. Ik ben eigenlijk best een normale kerel in het dagelijkse leven, maar met seks……….. Dan laat ik me heeeeeel graag gebruiken als lustobject, ik zou zo de prostitutie in kunnen als ik wat jonger zou zijn.

Mijn man zei, Jan doe een condoom aan en pak jij hem ook even lekker. De grote eikel verliet mijn mond vrij abrupt en net zo abrupt schoot de warme pik van Sjoerd in mijn mond. Hij had snel het condoom af gedaan en ik voelde de warmte van mijn eigen holletje van zijn harde pik af gloeien.
Jan had zijn condoom om en mijn man smeerde nog even snel wat extra glijmiddel bij mijn kutje. Echt nodig was het niet, het voelde soepel en open, maar ik merkte dat mijn eigen geile top even lekker wilde voelen en meteen drie vingers naar binnen duwde. Zo Sjoerd je hebt hem lekker opengezet, Jan kan er zo in. En voor ik het wist schoof Jan in 1 keer die grote dop van hem langs mijn sluitspier en zat hij diep in me. Ik voelde zijn buik tegen mijn billen aan. Ondanks dat ik al lekker geneukt was kwam deze weer onverwacht en ik neigde naar hevig kreunen, maar Sjoerd hield mijn hoof vast en zorgde daarmee dat zijn pik achter in mijn bek bleef zitten. Als aan een spit van voor en achter gevuld.

Neuk hem stevig Jan, hoorde ik mijn man zeggen, ik wil dat hij vanavond nog voelt dat jullie er vanmiddag waren. Het is zo geil om te zien dat jullie hem stevig pakken. Mijn man ging op bed staan over me heen en liet zich door de tops om beurten geil pijpen, gretig genoten ze van zijn harde lat en ik van hen. Geil om zo te genieten van seks en dat met anderen te doen.
Mijn man duwde Jan weg en schoof zijn hardgezogen natte pik zo bare in me. Wat is mijn man toch groot, ik was inmiddels gewend aan die pikken van de andere heren en voelde nu ineens weer die hele grote van mijn eigen man. Hij staat lekker open jongens, dat kan nog wat strakker hoor.

Ik weet precies wat die slet nodig heeft om nog strakker te worden. Jan, duik er eens onder neem zuig eens stevig aan die natte pik van hem, maar denk er aan dat ie nog niet komt hoor. Alleen de gedachte al deed mijn kutje knijpen. Goed zo, geile teef van me, knijp maar lekker met dat kutje, dit voelt al goed. Ik kreeg een paar flinke tikken op mijn reet en het voelde alsof mijn billen daarvan gloeide. Mijn kut stond al in brand, maar nu ook mijn billen.
Jan zoog heerlijk aan mijn pik, mijn man neukte me stevig en bleef maar slaan op mijn kont, terwijl hij zei, knijp dan hoer van me, knijpen met die kont. Het zweet begon van mijn hoofd af te lopen. Jan zoog als mijn voorvocht weg, mijn man neukte me als een wilt en die harde pik van Sjoerd zat diep in mijn keel, terwijl hij ook nog eens stevig in mijn tepels kneep. Ik was vlees, neukvlees en overgeleverd aan de lusten van deze drie mannen en ik vond het geweldig, wat wil je als echte bottom nog meer.

De tops genoten van mijn lijf en van elkaar. Van al dat topgeweld voelde ik dat het niet lang zou duren en ik kwam klaar. Dat voelde ook mijn man en hij gebood Jan te stoppen en Sjoerd moest mijn tepels met rust laten. Zijn megapik bleef wel in mij, maar hij stopte met pompen. Het leek even alsof het spel even stilstond. Het borrelde in mijn zak en ik was bijna zover dat ik hevig klaar zou komen, maar dat kon ik nu niet.

Hij mag pas als laatste als ie ons eerst heeft laten komen, zei mijn man. Zijn hete, dikke grote pik stak nog diep in me en mijn hele lijf tintelde. Ik werd zo strak dat ik de hartslag van zijn pik in me voelde kloppen. Ik wil in zijn bek spuiten zei Sjoerd. Mijn man haalde zijn lat uit me en draaide me om, ik werd op mijn rug gelegd en keek naar het plafond. Jan deed snel weer een condoom om en gooide mijn benen omhoog. Zo schoof die grote eikel weer naar binnen en hij leek volledig los te gaan, hij pompte en pompte diep in mijn hete mannenkut. Sjoerd neukte ook, maar diep in mijn keel, mijn ogen puilde uit alsof ze de druk niet aankonden.

De heren leken volledig te gaan voor een mega ontlading en ik zou het moeten verwerken. En mijn man, die keek naar het gebeuren knipoogde naar me en spoorde de anderen aan me vol te storten, volt te spuiten en zijn hoer te laten merken waar deze tops goed in waren. Jan versnelde en begon in zijn gezicht te zweten, mijn man kneep nog wat in mijn tepels waardoor ik wat extra kneep met mijn kutje en Jan kwam en spoot zijn condoom vol, terwijl hij diep in mijn kontje zat. Die laatste kneepjes die mijn kutje gaven waren de druppel waardoor hij zich volledig leegde in mijn geile darmen. Sjoerd zag de ontlading in het gezicht van Jan en liet zichzelf ook toe om te komen. Ik ga je volspuiten geile slet, slikken zul je, de hele lading. Hij kwam en spoot me vol, ik deed mijn best alles weg te slikken. Hij haalde zijn lul uit mijn bek en er spoten nog een paar flarden van zijn hete zaad over mijn gezicht. Zo geil, zo geil, ik was zo geil en dat ik zo verwend werd, mmmmmm

Mijn man had de plek van Jan ingenomen en nam me terwijl hij mijn benen over zijn schouders had liggen. Hij pompte harde en nam me als een geile stier. Zijn handen leunde op mijn borst en zijn vingers trokken en draaide aan mijn tepels. Trek aan die lul van je en maak je klaar geile hoer, ik voelen dat je komt en je volspuiten. Hij pompte en beukte als een bezetene terwijl de andere tops voldaan om me heen en tegen me aan lagen, geil en voldaan. En ik was nog niet klaar, mijn man ging los alsof ie de anderen wilde laten zien hoe je moest neuken en een bottom te grazen nam.

Zo heb je nu wel even genoeg, is dit wat je wilt, geile slet! Zo je laten gebruiken, je laten volspuiten als een hoer! Je weet dat je van mij bent en ik bepaal wie je neuken mag. Ik wil dat je knijpt met je kut, knijp me klaar geile teef!! En trek aan die lul van je, ik wil je zien spuiten en voelen dat je spuit, kom maar lekker en maak me gek! Zo hield ik het niet meer en spoot het geil over mijn buik en zelfs tegen mijn hals. En toen mijn man, hij brieste gewoon, als een wilde tijger, als een beest beukte hij nog een paar slagen en spoot me vol, al zijn geil in mijn geile kont. Drie vier slagen nog en telkens met een golf zaad, althans zo voelde het. Wat een orgasme! Ik maak zijn orgasmes vaker mee, maar deze was wel erg heftig. Hij haalde zijn nog altijd harde pik uit me en ik voelde zaad uit mijn kontje lopen.

Hoezo bevredigd? Mmmm dit lust ik wel alle dagen, nou ja, ik weet niet of ik het aankan, maar lusten? JA, dat wel.

Ik vond het geil om mijn ervaring met jullie te delen, ik hoop dat jullie het leuk vonden het te lezen. Als jullie het leuk vinden deel ik nog eens een ervaring van onze dates. Ik zie het wel aan de scores of het ook voor jullie leuk was.

Mailtje sturen mag natuurlijk ook, [email protected]. Wist je trouwens dat we ook een profiel op homo.nl hebben, we heten daar “duo58en45”. Ik zie graag scores, mailtjes of reacties tegemoet.

Hewi.

8759 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 405)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.