Avontuur in Spanje 2

Nadat we bij zijn huis aankwamen, bleek het aan de boulevard te liggen in Blanes. Na binnenkomst liet hij mij eerst bijna het hele huis zien. Hij wees mij daarna de badkamer waar ik me kon opfrissen en als ik wilde een lekker bad kon nemen. Ik besloot een bad te nemen lekker even relaxen in een lekker warm bad met veel schuim.
Terwijl ik daar lekker in het bad lag, kwam hij ook weer binnen en vroeg of ik iets wilde drinken. “Doe maar een bier als je dat hebt” zei ik, die hij mij even later ook bracht.
“Ik neem de douche “zei hij “En als jij klaar bent kunnen we gaan eten. Ik weet wel een gezellig en zeer goed restaurant hier in de buurt. Je bent mijn gast dus ik betaal “, zei hij er nog bij. Na ongeveer een half uur in het bad te hebben gelegen heb ik me ook verder klaar gemaakt om te gaan eten.

Het restaurant waar we heen gingen was een echt Spaans restaurant. “Je mag kiezen wat je wilt” wat ik dus ook deed. Lekker wat verschillende trapas. Na het eten zijn we nog in een café wat gaan drinken. Op een gegeven moment vroeg hij aan mij ”Waar slaap je vannacht? Bij mij of moet ik je terug naar je hotel brengen?” Ik vertelde hem: “als het jou niets uitmaakt slaap ik graag naast jou deze nacht. Maar wel slapen hoor, niets anders “.

We zijn toen weer naar zijn huis gegaan en zijn naar bed gegaan. Toen we beide daar naakt in lagen, kon ik het niet laten en begon weer met hem te vrijen. Ik zakte langzaam via zijn tepels die ik beide heerlijk uitgebreid zoog, naar beneden naar zijn paal. “Ho ho” zei hij ”dacht dat we alleen maar gingen slapen”. Maar ik ging gewoon door en nam voor het eerst in mijn leven een lul in mijn mond.

Ik deed het eerst verkeerd, maar hij leerde mij snel hoe het wel moest. Na hem zo een poos zo goed en kwaad mogelijk te hebben gepijpt trok hij mij weer naar boven en begon weer met me te vrijen. Hij zorgde dat ik onderop kwam te liggen en hij zakte ook net als ik bij hem had gedaan via mijn tepels naar beneden naar mijn lul en pijpte mij ook een poosje. Likte ook mijn ballen. Wat een geil gevoel was dat! Na mijn ballen zakte hij nog iets dieper en begon mijn ster te likken. Ik dacht dat ik het bestierf; wat een geil gevoel was dat, en hij stak zijn tong zo diep als hij kon naar binnen. Op een geven moment lichtte hij mijn bennen omhoog zodat hij nog dieper mijn hol kon likken.

Toen hij even omhoog kwam voor adem, zei hij “Lekkere zaadkut heb je”. Ik zei: “Is jouw zaad hoor wat er nog in zit. Niet alles is er uit gelopen ook al druip ik al de hele tijd sinds hedenmiddag.” “ Wil je meer zaad hebben daarin “.”Ja, neem me zonder pardon”. Wat hij zich geen 2e keer liet zeggen en kwam omhoog en zette zijn paal weer voor mijn ster. Gossé drukte zijn paal er meteen helemaal weer in en begon meteen te neuken. Met harde diepe stoten en pompte me weer vol voor de 3de keer met zijn zaad vandaag. Dit keer was ik zelf nog niet klaargekomen dus nadat hij mij weer vol had gespoten begon hij mij weer te pijpen en pijpte me klaar en slikte al mij zaad door. Hij kwam weer op me liggen en we vreeën nog wat en vielen toen in elkaars armen in slaap.

De volgende ochtend werd ik door een kus op mijn mond door hem gewekt. Hij had het ontbijt al klaar en bracht me dat op bed. “ Moge, lekker ding. Goed geslapen?” “Heerlijk”. Ik ging rechtop zitten maar dat deed zeer. Dat vertelde ik hem ook. “Dit had ik wel verwacht na wat je gisteren allemaal te verwerken hebt gehad daar achter. Ga maar even liggen zal ik er wat op smeren zodat het minder wordt”. Inderdaad, die crème gaf snel verlichting.

“Die heeft vandaag rust nodig “zei hij. “Ik moet zo gaan werken heb jij nog plannen vandaag?” “Nee ik niet “.”Nou ik breng je dan zo naar je hotel en kun je lekker naar het strand toe als je wilt. Maar wat je ook kan doen is je spullen daar pakken en de rest van je vakantie hier in mijn huis bij mij doorbrengen. Je kunt op het dakterras lekker naakt zonnen of op het strand. Als je dat niet wilt, kunnen we ook afspreken dat ik je vanavond weer ophaal en dan wat samen gaan doen hoor”.”Laten we mijn spullen maar halen”. Wat we ook deden meteen na het ontbijt.

“Waar wil je gaan zonnen hier bovenop het terras of op het strand?” “Op het strand”. “Oké, ik weet een goed plekje ik breng je. Erheen is wel een klein stukje lopen van hier. Daar is een café en restaurant bij dus kun je meteen als je honger en of dorst hebt daar wat drinken en eten”.
”Haal liever wat bij de supermarkt is goedkoper “.
”Kan niet, die tent is namelijk van mij en mijn broer daar moet ik namelijk gaan werken dus het eten en drinken is voor jou gratis”.

Toen we aan kwamen bij het gebouw waar hij werkte liet hij mij eerst weer alles daar zien. Hij vertelde ook wat hij er precies deed hij was namelijk de kok daar en zijn broer die de bediening deed zou later weer terug komen. Die had namelijk de ligstoelen uitgezet die ze dus ook nog verhuurden. Na een goede bak koffie ging ik lekker het strand op en zocht een ligstoel uit. Lekker dicht aan de vloedlijn. Na een poos lekker daar gelegen te hebben kwam Gossé aanlopen met nog 2 andere mensen, een man en een vrouw. Dat bleken de zijn broer en de vrouw van zijn broer te zijn en hij stelde ze voor aan me. Nadat ik weer een poos daar gelegen had kreeg ik het te warm in de zon en ging wat zwemmen en daarna wat drinken op het terras van het café. Toen ik daar zo zat kwam Hellena even bij me zitten en maakte een praatje met me. Het was namelijk nog niet erg druk op dat moment. Ze vroeg hoe Gossé en ik elkaar ontmoet hadden en dat vertelde ik haar. Waar ze met verbazing naar luisterde. “Wat ga je verder doen vandaag? Ga je de hele dag hier blijven zonnen en zwemen of ook wat anders “.”Ik heb voor vandaag wel genoeg gezond. Ik ga nog een duik nemen en dan laat ik me nog even drogen door de zon en dan denk ik dat ik wat ga rondkijken hier in de stad”.

Wat ik ook ging doen. Nadat ik weer was opgedroogd, ging ik naar het café en vroeg aan Gossé de sleutels van zijn huis omdat ik mijn spullen weg wilde brengen. Hij zei. “Die kun je ook hier laten hoor”. Wat ik dus ook maar deed en vertrok de stad in. Na daar de rest van de ochtend door te hebben gebracht ging ik rond 2 uur terug naar het café. Waar het nu zeer druk was op het terras, Hellena en Alberto waren druk bezig. Ik liep naar binnen want buiten was geen plaats meer en ging aan de bar zitten waar een andere medeweker bezig was. Die vroeg mij wat ik wilde drinken. Ik bestelde een koffie en toen hij die net neerzette kwam Hellena net binnen en die vertelde tegen de medeweker dat alles wat ik dronk of at van de zaak was en dat ik een gast van Gossé was. Na een poosje merkte ik dat ik eigenlijk dat ik eigenlijk wel moe was en wel wat wilde gaan rusten, dus vroeg ik. “Waar kan ik Gossé vinden?” “Achter in de keuken”, zei Marchel. Zoo heette de barman namelijk. Dus ging ik naar de keuken en vroeg nu weer de sleutels aan Gossé en vertelde waarom en kreeg ze nu ook. Ik gaf hem een kus op de mond en ging naar het huis waar ik eerst nog wat verder rondkeek en toen ik op het dakterras aan kwam, bleek dat daar een grote overkapping was waar je in de schaduw kon liggen. Dat deed ik ook nadat ik iets te lezen had gehaald.

Na wat gelezen te hebben en ook een dut gedaan te hebben ben ik me gaan wassen en weer terug gegaan naar het café waar ik de rest van de dag en avond door heb gebracht, Toen Gossé klaar was met zijn werk zijn we naar huis gegaan waar we nog wat dronken en hij mij zei. ”Morgen moet ik er zeer vroeg uit. Want ik moet naar de vismarkt om inkopen voor de zaak te doen. Dus als jij wakker wordt zal ik wel weg zijn want ik moet morgen ook weer de strandbedden uit zetten. Dat is namelijk ook mijn taak dat hadden vandaag Hellena en Alberto gedaan voor mij”. ”Kan ik niet mee naar de markt en inkopen doen lijkt me leuk dat eens mee te maken”, vroeg ik hem. ”Ja, natuurlijk mag je dat maar omdat je vakantie hebt, wilde ik je niet zo vroeg op laten staan we moeten namelijk om 4 uur op”.
”Geeft niets kan later altijd weer wat bij slapen als ik te moe word”.
”Afgesproken dan gaan we nu slapen en morgen weer vroeg dag”.

6683 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 401)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.