Avontuur in Spanje 3

Om 4 uur ging inderdaad de wekker. ”Snel op en wassen in tussentijd maak ik koffie en wat te eten”. Heb me snel gewassen, en toen ik beneden kwam stond daar mijn koffie en ontbijtje klaar.”Nu ga ik en als ik klaar ben gaan we”.
”Oké”. Toen hij weer beneden kwam stond ik al klaar bij de deur. Dus we vertrokken meteen naar de vismarkt. Nadat hij daar wat rond had gekeken en dingen besteld had gingen we naar het café om de strandstoelen uit te zetten. Na dit werkje gingen we eerst wat drinken in het café. Daarna weer verder met de inkopen. Daarvoor moesten we wat verder weg. Toen we daar van terug kwamen hebben we alles uitgeladen en op zijn plek gezet inde keuken en café en restaurant. “Dat is lekker snel gegaan we hebben nu nog 1 uur voor we open moeten en 2 uur voor de andere komen. Wat wil je doen”, vroeg hij.
”Maakt mijn niets uit, zeg jij het maar”.
”Echt meen je dat “.
”Ja, dat meen ik”.
”Dan kleed je maar uit, ik wil wel weer seks met je”. Wat ik ook deed en hij ook. We begonnen weer te vrijen en even later legde hij mij op mijn rug op een tafel. Nam mijn tepel lekker onderhanden door er zachtjes en steeds iets harder in te bijten. Toen hij dat even gedaan had zakte hij meteen tussen mijn benen en naar mijn ster die hij weer begon te likken en weer steeds diepen met zijn tong naar binnen werkte na wat verdere oprekken met tong en vingers ging hij staan en keek me aan. Ik knikte van ja. Dus zette hij zijn paal tegen mijn ster, maar die bleek nog wat te droog te zijn, dus pakte hij een flesje olie dat op tafel stond en goot die op zijn paal en op mijn ster nu was het vet genoeg en hij schoof hem weer naar binnen en begon me te neuken. Terwijl hij dit deed, vreeën we nog meer.
“Wat ben jij toch een geile slet”.
”Ja, jouw slet”. Hij keek op en zei: “Meen je dat. Wil je mijn slet zijn?”. ”Jouw slet, je geliefde, want ik ben in deze korte tijd al van je gaan houden en wil dit zeker zolang als mijn vakantie duurt dat het zo blijft en misschien ook wel langer. Als jij dat tenminste ook wilt zeker tot einde van mijn vakantie ”.”Niets liever lieveling en ik hoop zelf voor langer maar dat zien we wel nu ga ik je weer vol pompen. Hier komt het”. En hij spoot weer lekker veel zaad diep in mijn hol daar na begon hij mijn weer te pijpen en pijpte mij ook tot een hoogtepunt. Maar dit keer slikte hij het niet door maar kuste mij met het zaad nog in zijn mond.

Na een poos zo samen gevreeën te hebben, slikten we beiden wat van mijn zaad wat intussen was vermengd met ons speeksel.
”Zo, nu snel opruimen zodat we open kunnen”.
Wat we ook deden, en ook snel met een dweil over de vloer waar we bezig waren geweest zodat de olie ook weg was en we wasten ons wat in de keuken en kleedden ons weer aan. Ik trok mijn zwembroek aan die hier nog lag en toen Gossé ook weer toonbaar was, opende het café en ging ik even snel zwemmen. Daarna liet ik me op het terras in de zon weer drogen en genoot nog na van alles met een kop koffie. Gossé kwam bij me zitten en vroeg. ”Wat ga je verder doen vandaag? En kijk uit dat je niet op de stoelen lekt, dat is niet een mooi voor de andere gasten als die in mijn zaad gaan zitten. Ga anders even naar de wc en laat het er uit lopen”.
“Weet ik nog niet maar zal nu eerst wel naar het wc gaan”.
Wat ik ook deed en ik liet het zaad wat ik in me had in de wc lopen voor zo goed als het ging. Toen ik weer terug kwam, zaten Alberto en Hellena ook op het terras. “Jij bent er ook vroeg bij”, zeiden ze.”Ja klopt, ik ben mee geweest met inkopen en hier alles mee klaar gezet”.
”En hij heeft tegen mij gezegd dat hij van mij houdt en dat hij zeker bij mij wil blijven tijdens zijn vakantie”.
“Echt waar? “. Vroeg Alberto.
“Wanneer? Tijdens het shoppen of zo als ik jou ken Gossé tijdens het berijden hier binnen” zei Hellena. “Voor ons een weet en jou een vraag”. Zei Gossé er meteen bovenop.

Na een poosje kwamen er gasten en moesten zij gaan werken. Ik zocht weer een strandstoel op en ging lekker zonnen. Waar ik in slaap viel en later door Hellena werd gewekt met de woorden, “Kijk je uit want je verbrandt zo helemaal”. Toen ik echt weer wakker was ben ik nog wat gaan zwemmen en daarna weer op het terras wat gaan drinken. Om ongeveer 4 uur kwam Gossé naar me toe en zei: ”Ik heb geregeld dat een vriend van mij nu komt werken voor mij zodat wij samen wat kunnen ondernemen. Wat wil je gaan doen”? ”Ik wil meer bijleren”, zei ik. “Dat kan gebeuren. Als je dat echt wilt, weet ik wel iets hoor. Maar dan moet je me wel helemaal vertrouwen hoor”.
“Dat doe ik toch al. Ben toch al bij je in getrokken en niemand weet waar ik ben”.
“Ja, dat klopt wel, maar wat ik vanavond wil proberen is iets heel anders dan wat we tot nu toe gedaan hebben. Maar ik beloof je als je zegt dat je niet meer verder wilt we zullen stoppen”.”Wat wil je dan vanavond proberen”?

Hij vertelde mij wat hij wilde doen en proberen. Hij wilde S & M op mij uit proberen en dat in zeer brede zin. Ik zou dan de slaaf zijn en hij de Meester. Kon het niet geloven dat zo iets bestond. Ik Had er zelfs nog helemaal nooit van gehoord. Was maar een dom ding van een provincie stad in Nederland. Maar stemde er mee in en zei: “Wat we tot nu toe allemaal gedaan hadden vond ik zeer geil en wie weet dit ook wel”. “Oké, dan gaan we nu naar huis en gaan het lekker proberen. Eerst zal ik je de speelruimte laten zien waar we het doen”. Ik keek hem aan met een vragende blik in mijn ogen. Je zult het zo wel zien wat ik er mee bedoel”. En hij gaf me een kus en zei: “Ik hou van je en hoop echt dat je dit lekker zult vinden”. ”Ik hou ook van jou en vertrouw je echt”. En we gingen naar huis.

Daar aangekomen gaf hij mij een zeer klein stukje papier zei. “Is zo dat je dadelijk meer relaxt bent. Maar voor je hem neemt moeten we je eerst schoonmaken”.
”Schoonmaken”?
”Ja van onderen daar”. En hij gaf een tik tegen mijn kont. “Om dat te versnellen, spuit ik dit daar in”. En hij liet me een tube zien.
“Wat is dat”?
“Dit is een laxeermiddel, daarmee krijgen we je goed schoon en leeg. Dit moet je zo lang mogelijk binnen houden hoor”. “Maar nu eerst laat ik je de speelruimte zien waar we vanavond spelen en de liefde bedrijven”. We liepen naar beneden de kelder in waarvan ik voorheen dacht dat het maar een opslag plaats was, maar bleek niet zo te zijn. De kelder was net zo groot als de verdiepingen daarboven. Daar waren allerlei dingen die ik helemaal nog niet kende en nog nooit had van gehoord. ”Kijk maar even rond en als je vragen hebt stel je ze maar”. Die had ik zeker want ik kende bijna niets van de dingen die ik zag. Ja, zwepen en zweepjes kende ik wel, maar alleen voor gebruik van training van dieren. Hij zag dat ik er naar keek met een vragende blik.
“Die zijn er voor om te straffen maar ook om de liefde mee te bedrijven”.
“Hoezo dat”?
“Dat zul je wel merken als we ermee bezig zijn. Maar een ding moet je echt onthouden als jij niet meer wilt moet je het zeggen, dat geldt voor nu! Maar zeker straks als we bezig zijn en jij teveel pijn of dat je bang of angstig word moet je dat meteen zeggen. Want anders kan je verkrampen en gaat het echt zeer doen en dat wil ik jou niet aandoen “.
Ik zag hier ook voor het eerst dildo’s en tepelklemmen.

“Nu is het aan jou wat jij wilt slaaf”?
”Wil het proberen Gossé”ei ik.”Je eerste fout. Hier beneden, ben jij slaaf en ik Meester. Maar omdat het je eerste keer is vergeef ik het je slaaf”.
”Maar hoe zit dat precies Meester”?
”Dat klinkt al beter. Het zit zo je: spreekt hier beneden altijd met 2 worden tegen mij bv Ja Meester of Nee Meester. En stop is stop”
.”Oké Meester. Maar stel nu dat u met iets met mij bezig bent en het moet wat rustiger aan zoals bv met die dingen “.Ik wees naar de dildo’s.”Weet namelijk niet of ik die kan hebben en hoe dat voelt, is allemaal nieuw voor mijn Meester”.
“Je leert snel “.
”Hoe bedoelt U Meester”?
” Door als je iets zegt altijd ergens het woord Meester te gebruiken. Laten we nu maar naar boven gaan of heb je nog vragen”.
“Ja, Meester wat voor dingen zijn dat “? En wees op een ding dat aan kettingen aan het plafond hing en een kruis dat als een X tegen de muur zat.
”Dat is een sling. Daar kan jij straks in liggen en dat ding aan de muur is een andreaskruis misschien gebruiken we die later op de vanavond ook. Verder nog iets?”
“Nee, Meester tot nu toe lijkt het mijn zeer spannend dit allemaal ook geil op een manier”.
“Oké, dat is al een goed teken. Maar als je straks nog vragen hebt gewoon stellen hoor, En nu gaan we naar boven en jou schoon maken of wil je eerst iets drinken”?
“Eerst wat drinken als U het niet erg vindt Meester”. ”Kom op gaan we naar boven wat drinken en dan jou kut schoon maken “.

We gingen naar boven om wat te drinken. Toen we boven waren zei hij.”Terwijl we wat drinken zal ik een video op zetten”. [Er was toen nog geen DVD zo als nu.] ”Zodat je wat meer weet over wat er straks gaat gebeuren maar hier op is het wel het gevorderde werk”.
‘Oké. Dan weet ik wat meer wat me te wachten staat”. Zo gezegd zo gedaan. Terwijl we wat dronken keken we naar de video. En ik keek mijn ogen uit maar werd er ook geil van. Wat me een beetje verbaasde, dus zei ik dit.
Zijn antwoord hier op was.”Dat is een goed teken dat je geil word “’
‘. Hoezo?”
“Je had er nog nooit van gehoord en nog nooit iets van gezien tot vandaag hè ”?
”Klopt, nog nooit“.
”Dat wil zeggen dat je onbewust er wel van houdt”.
“Oké”.

Na het drinken gingen we naar de badkamer en moest ik me uitkleden, op mijn knieën met mijn hol omhoog en hij spoot dat spul bij mij naar binnen. Na een zeer korte tijd begon het inderdaad flink te rommelen in mijn darmen en dit zei ik ook.”Zo lang mogelijk binnen houden. Maar ga voor de zekerheid ga maar op de wc zitten en als je het echt niet meer houdt laat je het lopen”. Wat ik ook deed toen ik het echt niet meer hield liet ik het lopen. In de tussentijd had hij een slang met een aparte spoelkop op de douche gemaakt. Nadat ik helemaal leeg gelopen was zei hij ”Nu wil ik je daar onder helemaal scheren”.
”Wat precies?”
“De binnenkant van je spleet zeker rond je ster en je schaamhaar alles lekker kaal”.
”Klinkt geil doe maar U bent de baas er over” zei ik op een grappige manier.
Hij pakte eerst de tondeuse en schoor alle lange haren weg toen deed hij er scheerschuim op en scheerde de rest weg. Toen de schaamstreek klaar was moest ik krom gaan staan en mijn billen open trekken zodat hij mijn ster kon scheren naar gedaan te hebben zei hij. “Zo nu even naspoelen. Maar voor je dit doet neem je eerst dat papiertje in wat ik je gegeven heb”.
“Heb ik in de woonkamer laten liggen”.
”Ga ik wel even halen, wil je meteen ook nog wat drinken?”
”Doe nog maar een bier”.
Dus weg was hij om het te halen. Toen hij met alles terug kwam en ik het stukje papier had in mijn mond nam zei hij ”Hier moet je goed op kauwen en zo lang mogelijk volhouden”. Dus deed ik dat, hij had ook in tussentijd spoelde ik mijn hol verder met die slang. Bij de 3de keer kwam er alleen nog helder water uit me. “Zo nu ben je goed schoon nu snel de rest wassen en dan ga ik me wassen in tussen ga jij nog maar even in de woonkamer zitten en relaxen kom ik je zo ophalen”.

5586 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 402)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.