Avontuur in Spanje 5

Daar aangekomen vroeg ik. “Meester mogen de tepelklemmen er af”?
“o, die zijn we helemaal vergeten, maar kom maar haal ik ze er af, slet. Toen hij ze er afhaalde leek het net of er een schok door me ging. Hij kneedde mijn tepels ook meteen wat. “Zo dat de bloed toevoer weer goed is. En nu weer in de sling we gaan verder Slet. Wat wil je eerst: mijn paal en weer veel zaad je weet ik spuit iedere keer veel want je ziet wel hij is weer op oorlogssterkte of dildo”s”? “Daar kan ik maar een ding op zeggen Meester dat beslist u”.
“Ja, weet ik wel maar geef jou naar alles ook graag de keus slet. Maar goed dan weet ik wat we gaan doen heb je da poppers en je masker?Zo niet eerst pakken voor je de sling in gaat”.
”Het masker zie ik meester, maar de poppers niet”.
“O die heb ik hier nog tussenmijn broek band zitten”. En ik ging weer liggen en hij haalde eerst de plug er uit begon toen eerst met de dildo”s mijn hol te neuken. Dun en die door el kaar en ik genoot er weer van met vollen teugen er van nam tussen door een slok stond namelijk op de tafel bij de dildo’s en snoof flink wat poppers op een gegeven moment wat het zelfs zo ver dat ik 2 dildo”s tegelijk in mijn hol had wat een genot ik lag maar te kreunen van genot op eens liep hij weg zonder iets te zeggen maar kwam snel weer terug met een touwtje en bond die weer om mijn ballen. Daarna stak hij de dikste dildo die op dat momnet op de tafel lag er bij mij in. Wat een genot. Hij kwam weer staan en probeerde zijn paal er bij in te schuiven wat niet lukte deed teveel pijn. Toen pakte hij een dunnere dildo, maar wel een lange en schoof die er helemaal ik dacht dat hij er boven weer uit zou komen zo lang was die. Maar dat gebeurde natuurlijk niet toen die er helemaal in zat, probeerde hij weer zijn lul er bij te stoppen en dit keer ging het wel en hij begon me zo te neuken tot hij me weer vol spoot.
“ik moet plassen mag ik dat hier in doen”?
“Dat hol is van u Meester dus doe maar wat U wilt”. En hij begon meteen te pissen diep in mij. Ik dacht dat ik gek werd wat een geil gevoel. Toen hij klaar was haalde hij zijn paal en de dildo er uit door dat mijn hol helemaal open stond kwam er een mengsel van zaad pis en vet uit lopen. Maar voor ik hele maal leeg kon lopen stak hij nu de dikste butplug er in en zo sloot alles weer mooi af. “Ik wil meer Meester, maar wil graag eerst nog wat drinken als dit mag”?
“Ja, natuurlijk mag jij wat drinken maar je moet het zelf gaan halen met deze butplug in je en daar na gaan we meteen verder”.
“Ja, natuurlijk Meester, ik wil meer Meester”. Hij maakte me los en hielp mij uit de sling. En ik ging het bier halen wat nog niet zo makkelijk was met die grote buttplug in mijn hol moest met me benen een stuk uit elkaar lopen. Maar het lukte. Toen ik weer beneden kwam had hij de grootse troep onder de sling op geruimd en andere en dikkere dildo’s op de tafel er bij gelegd. Ik probeerde weer in de sling te gaan liggen wat niet lukte. Toen hij mij hielp lukte het wel. Hij had nu ook kranten onder de sling gelegd. Ik vroeg hem. “Waar zijn die voor meester”?
“Daar kan dadelijk alles op vallen wat nog uit je hol komt als ik de plug er uit trek slet”.
“Oké Meester”.
“Nu stil want we gaan verder. Heb je alles”?
“Ja Meester”. En ik pakte het masker en deed er weer wat poppers op en snoof er weer flink aan. “Ga nu eerst kijken hoever je echt open staat en probeer je te fisten slet”!
”Oké Meester”. Hij haalde de plug er uit mijn hol stond echt open hij blies er in, man wat een geil gevoel. En begon toen met zijn vingers mijn hol te bewerken. Dit bouwde hij langzaam op ook al stond ik zo ver open, dus ik vroeg het hem waar om hij het nu zo deed. Hij zei hierop. “Is beter zo, je staat zo open dat ik misschien wel in een keer naar binnen kan bij je maar ik wil dat je er van geniet en probeer zo weinig mogelijk poppers te gebruiken, alleen als ik het je zeg”. Ik kon al niet meer antwoorden, het enige wat ik kon was kreunen. Op een zeker moment was hij met 8 vingers in mijn hol alleen zijn duimen waren er nog buiten en ik genoot nog steeds.”Nu wil ik dat je een beetje poppers snuift maar geef mij ook een klein snuifje”.
“Wilt U dat ik een diepe neem of ook een kleintje Meester”? Heb het liefst dat jij een zeer flinke neemt en dadelijk niet in paniek raken”. Intussen tijd bleef hij door gaan met zijn handen in mijn hol. “Hoezo, in paniek raken”?
“Dat merk je wel na dat jij en ik gesnoven hebben”. Dus deed ik weer wat poppers op het masker en hield ik het masker eerst voor zijn neus en nam een snuifje. Toen legde ik het op mijn gezicht en snoof eerst 2 keer diep door mijn neus en daar na nog een door mijn mond en zweefde weer heel ver weg en genoot. “Hier komt hij en nu rustig blijven, rustig blijven”. Terwijl hij dit allemaal zei, trok hij een hand wat terug uit mijn hol en de ander schoof hij er helemaal in toen mijn sluitspier om zijn pols sloot wist wat hij bedoelde met niet in paniek raken, ik deed mijn uiterste best maar het lukte niet en ik raakte toch in paniek en riep. “Er uit. Er uit”.
“ Rustig, rustig “.Maar hij trok toch voorzichtig terug”. Tot hij er helemaal weer uit was. Toen ging hij op me liggen in de sling en begon met me te vrijen. Even later vroeg hij.”Wat wil je nu verder of even rusten en boven weer wat drinken”?”
“ Even rust en boven wat drinken, maar wel met die plug er in die ik er net ook in had toen ik bier ging halen Meester”.
“Dat kan allen als je hem in je laat komen zonder dat je poppers gebruikt, alleen dan weet ik dat je niet verkrampt bent en ik iets daar van binnen kapot maak”.
”Oké”.En hij pakte de dildo weer. Ik had moedwillig het kapje op de tafel gelegd zodat ik zeker er niet aan snoof. Hij zette de dildo tegen mijn ster en duwde die zonder enige moeite naar binnen.”Mag ik even een andere proberen die wat groter is ook zonder poppers schat”?
‘Ja hoor Meester Probeer maar”. Hij liep naar de kast om die te pakken. Toen hij terug kwam liet hij mij die zien en hiel zijn had er naast en zei. “Kijk als je deze in kan houden kan ik dadelijk ook binnen blijven want zo als je ziet is mijn pols iets dunner dan deze rand”.
“Probeer maar meester”.Wat hij ook deed na hem eerst goed te hebben ingevet, haalde hij de andere er uit en zette die er weer voor en schoof die weer naar binnen wat ook makkelijk ging tot mijn verbazing. Hij maakte mijn bent los en zei.“Ga even met je benen bengelen en blijf even liggen help je er zo uit”.
“Is goed Meester”. Hij ging even zijn handen schoon maken en hielp mijn daar na uit de sling. Nu moest ik mijn benen in nog wijdere spreidstand zetten om te lopen. Maar het lukte en we gingen boven weer wat drinken en rusten. Dit keer hoefde ik niet te halen. “ En hoe bevalt alles tot nu toe”?
“Zeer goed, ik geniet er van met volle teugen van alles tot nu toe en wil de komende tijd echt meer bij leren. Ik weet dat we nog niet klaar zijn voor van daag”.
“Nee, dat zeker niet is nu net 10 uur. Werkt de trip nog”?
“Ja, ik zweef nog heerlijk”. Na een half uurtje gingen we weer maar benden. Waar ik dit keer weer in het midden onder de haken moest plaats nemen. Ik werd weer vast gemaakt. “nu krijg je andere tepelklemmen op en die zijn wat gemener dan de eerste die je op had? Als je ze niet kan hebben moet je het zeggen”.
“Doe ik zeker meester”. “Je weet als je poppers wil, ook zegen ik wil nu proberen 100 slagen met de katte staart over heel je lichaam harde en zachte door elkaar“.
“Oké Meester”. En we begonnen weer. Het was voor mijn nu zwaarder door die grote plug in mijn hol. Maar ik telde weer 1.2.3.50 en kronkelde tot de 100. Na dat ik hem bedankt had, liep hij naar de kast en haalde er een parachute te voorschijn [is een lerenband waar aan 3 kettinkjes zitten die samen komen in een ring]. Die deed hij om mijn zak en hing er een gewichtje aan. Zo dat mijn zak uitrekte. Hij hing er steeds een zwaarder gewicht aan. Totdat ik de ketting van de tepelklemmen uit mijn mond liet vallen. Het laatste gewicht haalde hij er weer af en hing er een iets lichtere aan. Gaf mijn een snuif poppers en zei. “Hoe stiller je blijft staan des te minder pijn heb je in je ballen”. En pakte een rietje van de muur en begon me weer te slaan. Op mijn rug kond en benen zacht en soms echt harde slagen. Waar door het moeilijk was om stil te blijven staan dus het gewicht slingerde flink heen en weer bij de 20ste riep ik. “Stop Meester”.
“Je hebt het prima gedaan slet maar zelden iemand gehad die de eerste keer zoveel kan hebben”. En hij haalde het gewicht er af maar liet de paraschut zitten. “Zo nu weer verder met dat geile hol van je Wil je het zo staand of wil je weer in de sling”?
“Als U het niet erg vind meester wil ik eerst even 5 min rustig in de sling liggen en wat drinken”.

4288 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 183)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.