Avontuur in Spanje 6

Dus werd ik weer in de sling gelegd en hij haalde wat te drinken. “Alles oké met je slaaf”?
“Ja, Meester geniet nog zeer en tot nu toe is alles heerlijk en zweef ook nog zo lekker”.
”Mooi pak even een ander masker en kunnen we dan verder”?
“Ja Meester”. Wat hij ook deed en deed er ook meteen een flinke scheut poppers op en nam zelf ook weer een snuifje en legde het masker weer op mijn gezicht. Toen begon hij tegen de buttplug te tikken. Wat zeer geil aan voelde toen hij hem weer had verwijderd, begon hij weer met zijn handen. Ik genoot hier zeer van en kreunde er flink op los. Op een gegeven moment keek hij mij recht in mijn ogen en vroeg? “Hoe voelt dit”?
“Heerlijk meester, ik wil meer ga vooral door”. En op dat moment schoof hij zijn hand weer bij mijn maar binnen, en dit keer raakte ik niet in paniek maar genoot er van. Toen hij er in was kwam hij weer over me heen hangen en gaf me een zoen. Even liet hij mijn zo wenen en ging toen weer verder. Met mijn te fisten, met een er in en de ander er uit steeds sneller tot ik weer een anaal orgasme kreeg en het dus uit gilde van genot en riep. ‘Meer, Meer, Meer”! Toen haalde hij zijn hand er uit en ramde zijn paal weer diep in me en begon me als bezetenen te palen en zo hard als hij maar kom. Ik maar kreunen kon echt niets anders en hij spoot me weer vol dit keer gilde hij het ook uit en viel op me en begon weer met me te vrijen. Terwijl we zo lagen te vrijen piste hij me weer vol. “Zo nu gaan we naar boven even rusten en dan naar bed is genoeg geweest voor nu slaaf”.
“Is goed meester”. Toen hij zijn lul uit me haalde, liep ik meteen weer bijna helemaal leeg. Ik probeerde het tegen te houden maar dat lukte niet. “Geeft niets ruimen het morgen wel op”.
“Kan ik ook doen als U aan het werk bent Meester”?
“Nee, samen vuil gemaakt dus ruimen het samen op we nemen alleen nu de dildo’s mee, die moeten wel meteen schoon maar dat kan in het bad boven”. Dus gingen we met de dildo”s en al naar boven. Toen we ons aan het wassen waren zie hij. “Hoe voel jij je nu”?
“Zeer moe maar ook zeer voldaan en lijkt als of mijn hol helemaal open staat en heeft een zeer leeg gevoel”. “Kan kloppen naar wat je allemaal hebt gehad hoop alleen dat ik niet te hard heb geslagen maar het lijkt er niet op”.
“Nee hoor dat niet”.
“Maar het meeste merk en zien we morgen pas hoor”. Na dat we ons gewassen hadden liet hij het bad vol lopen deed er ontsmetting spul in en gooide daar de dildo”s in. “Die laten we even liggen en dan gaan we ze afspoelen en leggen ze te drogen. Wij gaan nu iets drinken wat wil jij een Spaanse apfelkorn of iets anders”. “Ja doe mijn er ook maar een en een groot glas cola”. We gingen weer naar de woonkamer en dronken wat. Daarna de dildo’s verder schoonmaken en slapen. Het was inmiddels 4 uur. Na een korte maar diepe slaap werd ik wakker door dat ik Gossé zijn paal tegen mijn ster voelde duwen ik hield me slapende, maar drukte mijn hol wel wat meer tegen zijn lul aan. Daar had hij op gewacht en duwde zijn paal meteen hele maal naar binnen en begon te neuken. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Hij merkte dat ik wakker was en fluisterde. “Morgen schat van me doe ik je geen pijn”? Ik kon allen maar antwoorden met een kreun van genot en draaide mijn hoofd wat bij en kuste hem. “Ik wil dat je op je rug gaat liggen zodat ik lekker met je kan vrijen terwijl ik je paal”? Toen ik op mijn rug lag, legde hij mijn benen op zijn schouders en schoof zijn paal weer naar binnen en al vrijend neukte hij zich naar een hoogtepunt en spoot me weer vol. Na dat hij klaar was gekomen zij hij. “Zo te zien ben jij ook weer geil “en wees op mijn paal”?
“Ja, je hebt gelijk schat”
.”Ik wil hem in me voelen wil dat je mijn neukt schat”.”Dat heb ik nog nooit gedaan dat weet je”. “Ja, weet ik maar ik leer je het wel. Zo als ik je alles tot nu toe heb geleerd”. Hij haalde zijn paal uit me en ging op zijn knieën zitten en vertelde me dat ik eerst zijn ster moest likken. Wat ik ook deed en dat ik het goed deed merkte ik snel hij kreunde flink en zijn ster ging open staan. Ik trok zijn billen zo ver uit elkaar en duwde mijn tong zo ver als ik kon er in na een poosje zei hij. “Neem me schat ik wil je in me voelen”. Wil dat je dan wel op je rug gaat liggen Schat”. Wat hij meteen deed en ik plaats nam tussen zijn benen en ze op mijn schouders legde en wat spuug op mijn pik deed en hem voor zijn ster zetten en meteen naar binnen duwde. En hem meteen begon te neuken wat was dit heerlijk zeg, en hij genoot er ook van want hij kreunde flink. Ik begon met hem te vrijen en steeds harder te palen tot ik me leeg in zijn darmen spoot. Het leek er op dat ik niet meer kom op houden met spuiten uitgeput maar voldaan viel ik op hem en zei. “Dat was heerlijk schat dit wil ik wel vaker”.
“Dit kan maar je moet het verdienen”.
“Verdienen”?
“Ja, met een sessie beneden, daarna mag jij mijn neuken en anders nooit. Na gisteren had je dit zeker verdiend dus. Maar hoe voelt jouw hol nu, doet hij geen pijn”?
“Nee geen pijn maar eerder nog steeds dat leeg gevoel”. “Daar kan ik je nu nog wel even mee helpen zo als je ziet”.
“Inderdaad hij staat weer goed hard die wil ik weer in me voelen”.
“Ga er maar op zitten en berijd hem maar”.
“Hoe moet dat”? Hij legde mij het uit en ik volgde zijn uitleg meteen door het om te zetten in daden en zat zo even later op zijn paal te rijden. Net zo lang tot hij weer klaar kwam en me vol weer pompte. “Zo nu gaan we beneden op ruimen en dan ontbijten en dan moet ik weer gaan werken. Wat ga jij doen vandaag”?
“Ik ga heerlijk zonnen en zwemmen en niets meer”. Nadat we alles opgeruimd en schoon gemaakt hadden, gingen we ontbijten en wassen naar zijn werk waar ik lekker ging zonnebaden en zwemen en hij werken. Toen hij klaar was met werken gingen we weer naar huis en bedreven nog een paar keer seks en gingen op tijd slapen zo ging het een paar dagen tot dat hij op een avond zei. “Morgen laatste werkdag ben dan een dag vrij en dus morgen avond wil ik je weer lang ik de kelder hebben schat als jij het ook weer wilt? Maar ik heb dan wel een opdracht voor je ”?
“Ik zal weer graag langdurig jouw slaaf en slet willen zijn schat”. Hij gaf mij de opdracht.

3949 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 315)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.