Avontuur in Spanje 7

Op de avond dat we weer naar de speelruimte gingen, moest ik zorgen dat ik klaar zat en al goed zweefde. Zodat als hij thuis kwam om ongeveer 10 uur. Hij kon nu nog zo vroeg thuis komen omdat het voorseizoen was. Dus nog niet erg druk. Toen hij thuis kwam zat ik op mijn knieën in de speel ruimte zo als hij mijn had opgedragen. Ik hoorde hem binnenkomen en naar boven gaan. Ik deed de pols boeien vast achter mijn rug vast. Ongeveer 20 min later kwam hij ook de speel kamer binnen. “Zo zie ik het graag dat mijn slaaf zit te wachten op wat komen gaat. Nu met je hoofd naar de grond zo dat ik je hol kan zien”. Dit deed ik meteen en meteen ramde hij zijn paal in mijn ingevette hol en neukte me vol. Toen hij klaar was kreeg ik meteen een flinke buttplug er in die ik naast me had moeten klaar zette. “Op staan slet”! Wat moeilijk ging doordat mijn polsen vast zaten op mijn rug. Het ging niet snel genoeg naar zijn zin dus kreeg en een paar tikken met zijn handen op me lijf. Moest weer onder de haken plaats nemen. Hier werd ik weer vast gemaakt de stang tussen mijn benen gezet en opgetakeld dit keer zo hoog dat ik allen nog maar op mijn tenen kon staan. Hij maakte ook weer het parachuutje aan mijn ballen en hing er weer gewicht aan. “Ik pak nu 10 verschillende zwepen en met elke zweep krijg je 20 slagen”.
”oké Meester”. Toen hij ze gepakt had zag hij dat hij nog iets vergeten was: De tepelklemmen. Dus die kreeg ik ook weer op en de ketting in mijn mond. En hij begon te slaan en ik te tellen. Nadat hij door de helft van de zwepen was, verwisselde de buttplug voor een dikkere. Maar die wilde er niet in dus kreeg ik poppers te snuiven en door dat ik nu meer ontspande zat hij er wel zo in. Ik kreeg wat te drinken. Ik dankte hem iedere keer. De laatste 20 slagen waren zeer gemeen met het Spaanse rietje. “MMMMMMM je bent heerlijk rood nu en niet van de zon”. En dit gevoel had ik ook; ik gloeide helemaal. “Dank u Meester”.En hij haalde het gewicht en de klemmen er af en maakte me los. “Nu de sling in slet nu wil ik die kut weer bewerken”! Wat ik meteen ook deed daar kreeg ik weer een masker en de poppers. Hij verving de buttplug voor een op blaas dildo die hij eerst helemaal in me schoof en toen op pompte en liep weg even later kwam hij terug met drinken en zette dat naast me neer. Hij nam weer tussen mijn benen plaats en pakte een andere dildo die hij nu tegen de andere duwde die daar door verder naar binnen schoof. Ik genoot hier weer intens van. Op eens werd het me een beetje teveel en vroeg hen het wat rustiger aan te doen, wat hij ook meteen deed. Door de dildo’s er uit te halen. Daar na ging hij weer met zijn vinger verder. Ik genoot er intens van, wat ik ook uitte door flink te kreunen en te zuchten van genot. “Je geniet er echt van hè slet”?
“Ja, meester het is echt heerlijk ga voor al zo door kom maar binnen”.
“dat ben ik allang slet. Ik zit er tot halverwege mijn onderarm in bij je”.
”Echt waar zo ver al “?

“JA, hier voel maar”! Meteen bewoog hij zijn vingers en voelde het halfweg mijn buik. Na zo nog een half uur bezig te zijn met fisten probeerde hij zijn andere hand er bij te krijgen, wat net niet lukte doordat het zeer deed. Dus hij stopte en we namen een pauze van het fisten. Ik kreeg weer een flinke buttplug in mijn hol en moest in de sling blijven liggen>hij haalde weer tepelklemmen uit de kast, maar hier zat geen ketting tussen, maar aan elk een ring die hij zo op mijn tepels zette dat ze naar de zijkanten lagen. Aan die ringen maakte hij gewichten vast zodat mijn tepels uitrekten. Hij hing ook weer gewichten aan mijn ballen en maakte mijn armen nu ook vast aan de sling. Ik kon nu dus geen kant meer op. Hij hield de poppers onder mijn neus zodat ik weer in en geile en hoerige roes raakte. Toen begon hij eerst wat aan de gewichten te trekken. “Daar kan meer aan en ook aan die ballen”. Wat hij ook deed en hij bracht ook weer de kattenstaart mee en begon mijn er mee te slaan. Ik te tellen 1.2.3.60. “AU! STOP MEESTER”! “Goed gedaan slaaf je leert snel. Wil je helemaal stoppen of alleen wat rusten”? “U slagen op het laatst waren te hard voor mijn meester zeker de laatste 5 daar voor hield ik het goed uit en was het zeer geil”. “Dus als ik zachter sla mag ik door gaan”? “Ja Meester. Ik ben toch Uw bezit Meester dus u beslist”. Hij liep weer naar de wand en de kast en kwam terug met nog zwaardere gewichten en een andere zweep de gewichten hing hij weer aan mijn ballen en tepels na eerst de andere er afgehaald te hebben natuurlijk. Liet mijn weer aan de poppers snuiven en zei. “Nu hoe je niet te tellen maar probeer zo lang mogelijk vol te houden slaaf”! Meteen begon hij te slaan kon niet eens antwoorden met de zweep. [Deze zweep was een breed stuk leer aan een hand vat] hij sloeg er flink me op los. Ik hield het 20 slagen vol toen vroeg ik hem te stoppen en dat ik echt even rust nodig had. Hij hield meteen op en haalde de gewichten er af en vroeg. “Moet de kutvulling er ook uit of kan die blijven zitten”?
“Dat is aan u Meester”.
“Dan gaat deze er uit en stop er een andere opblaasbare in. Zodat ik die ik tijdens de pauze me en dan op kan blazen”. Dus verving hij hem voor een opblaas dildo. Deze was tenminste 40cm lang. Voor ik uit de sling mocht pompte hij hem al wat op zodat ik al goed gevuld voelde. Daarna gingen we naar boven om even echt rust te nemen. We dronken en praatten wat, en tussendoor pompte hij de dildo ook steeds verder op. Totdat het niet verder ging en ik het gevoel had dat ik zou klappen. Daarom liet hij hem weer wat leger lopen. Ik kreeg ook weer een stukje van een tripje. Voor hij mij dit gaf, vroeg hij mij? “Wil je nog lang door gaan schat”?
“Ja, ik geniet nog ieder moment van alles wat we doen schat. Maar het ligt aan jou; ik heb de hele dag rustig aan gedaan en jij hebt gewerkt”.
“Dan spelen we nog door maar dan pakken we ook dit”. Hij haalde een pakje te voorschijn, wat coke bleek te zijn en vertelde mij ook hoe ik het moest gebruiken [weet je nog, een dom ding uit een klein plaatsje]
“Wat doet het”?
“Je krijgt er een lekker gevoel van en energie om nog uren door te gaan. Maar dit nemen we pas als we weer naar beneden gaan en nemen we ook mee daar naar toe.

4064 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 160)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.