Avontuur in Spanje 8

Na nog wat gedronken te hebben, zei Gossé:
“Ik moet plassen. Wil je het eens proeven of weer achter in je hebben”.
“Proeven”?
“Ja, dat ik in je mond plas en jij het op drinkt zo veel mogelijk”.
“Oké, wil het wel proberen”.
“Dan gaan we weer naar beneden”. Voor we dit deden snoven we wat en de rest namen we mee naar beneden. Beneden moest ik in de hoek in een douchebak plaats nemen en hij stak zijn paal in mijn mond en begon te pissen en ik te drinken. Man, wat was dat heerlijk. Wat ik niet doorgeslikt kreeg liep uit mijn mond en over me heen. Toen hij klaar was met pissen, duwde hij zijn paal dieper in mijn mond. Waar ik flink van moest kokhalzen, want ik had hem namelijk nog nooit zo diep in mijn keel gehad.
“Door je neus ademhalen slaaf, dan gaat het beter”!
Wat ik ook deed en inderdaad het ging beter en zo begon hij in mijn strot te neuken en duwde zijn paal steeds dieper naar binnen. In de tijd dat hij hier mee bezig was, hield hij ook weer de poppers onder mijn neus. Toen ik daar flink van had gesnoven duwde hij zijn hele paal bij mijn naar binnen en ik voelde zijn ballen tegen mijn kin. Ik dacht dat ik stikte en sloeg hem en probeerde weg te komen. Wat me ook lukte en ik op adem probeerde te komen.
“Goed gedaan slaaf, het komt nog wel dat je hem er helemaal in kan hebben. Nu weer de sling in”! Waar ik weer helemaal werd vast gemaakt en de tepelklemmen met gewichten op kreeg en ook dit keer een gasmasker op kreeg. Ter hoogte van mijn mond zat een gat waar ik door kon ademen en drinken maar waar hij ook een filter op kon draaien, wat hij ook deed en meteen rook. [normaal zit hier een filter in waar door de lucht word gefilterd maar nu dus poppers] Ik weer poppers en raakte weer in een roes. En hij draaide hem er weer af en begon weer te fisten terwijl de dildo er nog in zat. Ik liet het allemaal gebeuren opeens draaide hij de filter weer in het gat en haalde de opgeblazen dildo uit mijn hol en liet hem zien. Ik kon niet geloven dat dit uit me kwam; hij was niets groter maar wel 20cm in omvang. Meteen begon hij mij weer te fisten, een hand er in andere hand er uit en steeds sneller wisselde zij handen na een poosje ramde hij zijn paal er weer in en begon me weer te neuken. Dit keer er helemaal in en er weer helemaal uit nadat hij me weer had volgespoten ging hij weer fisten. Dit keer wat rustiger en probeerde weer zijn 2 handen bij mij naar binnen te krijgen. Wat ook lukte. Ik zat nu echt helemaal vol en was in de zevende hemel. Ik bleef maar poppers snuiven want de filter zat er nog op en kon het niet zelf er af halen omdat ik helemaal vast lag. Maar gaf er ook niets om, ik genoot gewoon. Toen hij zijn vuisten weer uit me haalde voelde mijn hol helemaal leeg. Hij draaide de filter er af en gaf me wat te drinken en stopte eerst een opblaas dildo in me. Niet zo’n grote maar wel een dikke en duwde daarna weer een buttplug erbij en pompte de dildo op. Ik werd weer losgemaakt en uit de sling gehaald en aan het plafond vast gemaakt. De paal werd ook weer tussen mijn benen vast gemaakt en ik werd helemaal opgetakeld. Ik hing nu helemaal los van de vloer. Terwijl hij dit deed, vielen de tepelklemmen er af die hij op raapte en door andere verving en aandraaide en daar ook weer gewichten aan hing. En aan mijn ballen werden nu ook weer gewichten gehangen. Hij haalde het masker even af en liet me weer wat coke nemen en nam zelf ook weer wat, gaf me wat te drinken en deed het masker weer op. Ik was nu zover heen dat ik alle besef van tijd kwijt was maar genoot. Hij begon nu mijn helemaal voltezetten met knijpers. Toen hij hier mee klaar was, draaide hij de filter er weer even op. Nadat hij hem er af had gehaald verliet hij de ruimte en kwam later terug met een fotocamera en nam foto’s van mij.
“Hoe voel jij je slaaf, kan ik door gaan”?
“Heerlijk meester ja ga maar door met wat u wilt, ik ben van u Meester”. Hij pakte weer een zweep. “Mooi dan ga ik nu al die knijpers er afslaan met deze zweep. Hier, snuif nog maar flink wat poppers”! En hij draaide meteen het filter er weer op en liep weer naar de kast toen hij terug kwam haalde hij het masker van me af. Moest mijn mond openen en kreeg daar een bal in die hij aan de achter kant vast maakte.
“Zo kan ik je niet horen gillen en jammeren want je bent mijn eigen dom of niet”. Ik kon alleen maar knikken van ja. Hij begon te slaan net zo lang tot al de knijpers er afwaren. Ik gilde het uit maar dat hoorde hij niet door die knevel in mijn mond de tranen liepen weer over mijn wangen. Toen hij klaar was met slaan smeerde hij mij van top tot teen in. Dit deed hij met zeer veel liefde. Toen hij hier mee klaar was haalde hij de knevel uit mijn mond en vroeg.
“Zeg het maar slaaf, kan je nog meer of heb je genoeg voor vandaag”?
“Heb genoeg slaag gehad Meester maar”....
Voor ik mijn zin kon afmaken nam hij weer het woord. “Maar dat geil en hoerig hol van je wil meer”. Meteen trok hij de buttplug eruit, maar liet de dildo e in en ramde zijn paal er weer in.
“Dus deze kut wil meer, slet”.
“Ja meester”.
“Dat kan, maar dan wel hier zo hangend en niet in de sling. Denk je dat je dit vol kan houden”?
“Ja meester”.
Straks krijg je dan weer mijn zaad maar nu eerst iets anders”. En hij begon me weer vol te pissen. Toen hij uitgepist was, haalde hij zijn paal er uit en stak de plug terug en deed mijn het masker weer op en draaide de filter er op en ging achter me staan. Haalde de plug en dildo er uit en begon weer met fisten. Ik genood weer vol op. Na een poos kreeg ik teveel last van mijn armen en zei dit. Hij haalde zijn vuist eruit die nu tot aan de elleboog in me zat en liet me zakken tot ik weer op de grond stonden mijn armen langs me kon houden en haalde de stang ook weg.
“Ik ben nog niet klaar met je en wil nog wat proberen, mag dit”.
“Ja Meester”.
Ik moest met mijn benen wijd over hem gaan staan met mijn voeten onder zijn schouders
.” Draai de filter er weer op slaaf en houd dit er op”. Wat ik meteen deed terwijl ik zei. “Ja Meester”.
Hij zette zijn beide handen tegen mijn hol.
“Nu langzaam naar beneden zakken”. Wat ik ook deed en hij hield zijn handen omhoog en zo moest ik er op gaan zitten. Kreeg ze weer beide maar nu tegelijk naar binnen. Toen ze beide binnen waren trok hij er een uit en zij kom lager en lager. Hij hield zijn arm zo recht als hij kon en ik zakte erover heen tot aan zijn elleboog.
“Ga nu met je handen naar beneden op de grond”! Terwijl ik deed, kwam hij omhoog en stond zo in eens achter me en stak nu ook zijn paal weer in me. Dacht nu gaat hij mijn me weer neuken maar nee hoor hij begon zich in me af te trekken tot hij klaar kwam en piste me ook nog maar eens vol. Daarna gingen we ons wassen en naar bed. Het was al weer 6 uur in de ochtend.

4585 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 347)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.