Avontuur in Spanje 8

Toen ik wakker werd, lag Gossé nog in een diepe slaap. Ik kroop uit bed en zag in de spiegel dat ik helemaal onder de rode striemen stond. Vreemd genoeg deed het geen pijn. Ik ging koffie maken en toen ik met 2 koppen boven kwam, lag hij nog steeds te slapen. Ik zag wel een tent ter hoogte van zijn kruis. Wand hij lag op zijn rug te slapen. Ik zette de koffie neer en trok het laken weg maakte mijn hol nat en nam plaats op zijn paal en begon te rijden. Hierdoor werd hij wakker, keek me aan en zei. “Zo wil ik wel iedere morgen wakker worden”. Ik bukte naar voren en kuste hem. Terwijl we zo vreeën, pakte Gossé me stevig vast en draaide ons zo dat ik weer onderop lag en begon me weer heerlijk te palen en spoot me weer vol.
We vreeën nog wat en toen zei hij. “NU wil ik die van jou weer voelen en vandaag mag je later nog een keer want dat heb je echt verdiend”. Hij ging van me af en op zijn knieën zitten. Ik likte zijn ster goed nat en maakte mijn paal nat en schoof hem bij hem naar binnen en begon te stoten als een gek tot na zeker 20min pompte ik mijn zaad weer in hem en viel op zijn rug en kuste zijn nek.
“Dat was weer geil schat.”, fluisterde ik in zijn oor. En ging naast hem liggen en gaf hem een van de koppen koffie die niet echt heet meer waren, maar ja. “Wat was geil dit of gisteren”?
“Beide, en wil zeker nog voor ik weer naar Nederland ga het nog eens mee maken”.
“wat zal je doen als ik je vroeg om hier te blijven ga je dan toch naar Nederland”?
“Ja, zal wel moeten”.
”Waarom”?
“Moet mijn werk op zeggen en me spullen halen en dan ik weer terug komen”.
“Meen je dat echt schat”?
“Ja, ik zou hier graag een nieuw leven op bouwen samen met jou als jij dat tenminste ook wilt”.
Hij zei niets maar kuste me eerst vol op mijn mond en toen zei hij. “ja, ik wil, als je nu een vrouw was konden we trouwen. Ik ben echt van je gaan houden in deze week en niet alleen doordat je ook een goede slaaf bent beneden, maar je bent ook een echte schat en slet hier in bed”. En hij legde mij ook uit dat ik die 2 eigenlijk los van elkaar moest zien: in de kelder was ik zijn eigendom en als hij bijv. Wilde dat ik daar seks met hem en andere had ik het maar goed te vinden had, maar daar buiten zijn geliefde en we alleen maar samen seks zouden hebben
“Maar het is nog lang niet zover, ik heb nu net 8 dagen van mijn vakantie erop zitten. Dit is de 9de en heb 28 dagen hier in Spanje en ik hoop hier bij jou”.
“Zeker schat ik laat je niet eerder meer weg hier ik breng jou naar het vliegveld op de dag dat je vertrekt. Maar je hebt gelijk dat ligt nog ver in de toekomst. Wat wil je doen vandaag: ik ben vrij en het is net 11uur”.
“Ik wil eerst nog koffie en dan zie ik wel verder”. Ik sprong meteen uit bed en ging in de keuken weer koffie halen voor ons 2 die we lekker in bed opdronken.
“Zou jij ook niet wat leren kleding willen hebben schat”? Vroeg hij mijn ineens.
“ja, maar dat is toch zeer duur en zeker voor mij”?
“Klopt maar voor mijn is het net zo hoor. Maar ik heb een vriend die het maakt en daar kan ik het voor inkoop krijgen. Maar ik weet zeker als ik met jou bij hem kom dat als jij het goed speelt we het nog goedkoper kunnen krijgen”.
“Hoezo dat schat”?
“je weet dat ik je wilde en wil omdat je zo lekker dik bent”.
“Ja, dat weet ik schat”.
“Om die reden dus hij zal jou ook een lekker ding vinden en jou willen bezitten”. “Maar ik houd van jou en in de speelruimte ben ik jouw eigendom”.
“Ja, weet ik schat, ik houd ook van jou en inderdaad beneden ben jij mijn eigendom. Zullen we dat op papier zetten dat jij mijn vaste slaaf wordt”.
”Hoe bedoel je dat”?
“Ik bedoel een slavencontract is eigen lijk net als een werkcontract”.
“Ik snap echt niet wat je bedoelt”. Hij legde mij het toen prima uit en Ik ging akkoord de volgende keer als we gingen spelen zou ik hem tekenen spraken we af.
“Weet je wat, we gaan vandaag lang die vriend van mij en kijken of hij wat wil maken voor jou. Wat zou je willen hebben”?
“Zo een chaps als die jij hebt, Zou ik wel willen hebben”.
Wat nog meer”?
“Is er nog meer dan? Je weet toch dat ik helemaal niets weet op dat gebied en dat tot ongeveer een week geleden nog nooit seks had gehad”.
“Is dat echt waar? Dat zou je echt niet zeggen zoals jij je gedraagt”, zei hij lachend.
“Weet je wat, ik zal je mijn collectie leer laten zien en zo kan je zien wat er allemaal is blijf jij maar hier. Ik ben zo terug ”.

Hij sprong uit bed en verliet de kamer. Toen hij terug kwam was hij gekleed in zijn chaps, had een harnas aan en een jockstrap en rechts een bicepsband. Draaide een keer rond zodat ik alles goed kon zien en liep weer weg. Nu duurde het langer voordat hij terug kwam maar toen hij er was hij geheel gekleed in een lange broek blouse jack en een pet op.
“Zo. Wat zou jij allemaal willen hebben”?
“Alles als ik heel eerlijk ben schat”.
“Dat kan, maar daarvoor moet je wel een tegenprestatie doen als slaaf, maar buiten de speelkamer beneden”.
“wat en wanneer dan”?
“ Wat kan ik je niet zeggen, maar ik zal er bij zijn en het is dan vanmiddag en je mag mij vandaag niet meer neuken”.
“Maar stel nu dat hij dingen wil doen die ik niet wil”?
“Daar kan ik je al gerust stellen die zijn er niet”.”Dan ga ik er mee akkoord”.
“Mooi dan ga ik hem bellen en vertel dat ik met iemand langs kom voor kleding maar zeg verder niets”.

Meteen liep hij weg en belde hem op en maakte voor later een afspraak. Toen hij terug kwam, zei hij. “Dat is geregeld en nu uit bed we moeten beneden nog op ruimen en hebben de dildo’s gister ook niet gedaan dus kom op”. Ik kwam nu ook uit bed en we gingen naar beneden en weer opruimen.Toen we daar klaar waren, gingen we ons wassen en namen meteen de dildo’s mee om schoon te maken. Terwijl ik de dildo’s deed, waste Gossé zich en ik er na. In de slaap kamer had Gossé wat voor me klaar gelegd wat ik aan moest trekken, wat ik ook deed. Toen ik dit aan had en beneden kwam zei hij. “Nu zijn we weer in de kelder dus ben ik jouw meester en jij mijn slaaf”.
“Ja Meester”.
“Mooi, draai je eens om slaaf, even kijken of alles goed zit. Dadelijk ongeveer 5 minuten voordat we bij hem zijn, neuk ik je weer vol, dan weet ik zeker, dat houd je binnen. Je laat pas wat uit je hol lopen als we daar zijn en hij achter jou loopt”.
“Ja meester”. We stapten in de auto en reden weg. Na ongeveer 20min rijden, reed hij een stille weg in.
“Klaar of niet het gaat zo gebeuren”.Hij zette zijn auto aan de kant en stapte uit ik wilde dit ook doen maar hoorde ineens. “heb ik dat gezegd slaaf”!
“Nee Meester”.
“Dacht ik al”
“GA met je hoofd op mijn stoel en met je knieën op die van jou”. Wat ik meteen deed, en hij ramde zijn paal meteen zonder mijn hol nat te maken.”Dit is je straf dus niet zeuren, ik wil je niet horen, ook niet als je geniet”. Wat moeilijk was, wand eerst deed het een klein beetje pijn, maar ik was blijkbaar al zo een slet dat het snel lekker werd zo neukte hij mee zeker een half uur voor hij me weer vol spoot en steeds als ik maar kreunde van genot kreeg ik een harde klap op mijn kont. “Nu dat hol al dicht knijpen terwijl ik er in zit”! Dat deed ik ook en ging weer zitten en hij nam ook weer plaats. Hij zag dat ik iets wilde vragen maar voor ik het kon gaf hij al het antwoord. “Dan sluit je beter en loopt er echt niet mee naar buiten, daarom moest je al knijpen met mijn paal in je kut”. Wat verder kwamen we bij een mooie villa”. “Ja, slaaf mijn vriend is zeer vermogend hoor”. Ik keek mijn ogen uit toen we naar het huis reden.

Bij de voordeur stond een man en hij zwaaide naar ons. “Dat is Werner hij is net als ik 30 jaar en ook top”.
“Oké meester”.
Werner was gekleed in een strakke korte broek en een zeerstrak zittend T-shirt waar door je goed kon zien dat hij zeer zwaar gespierd was. Voor we uit stapten, zei hij“Je weet wat je moet doen slaaf”!
“Ja meester”.
“Mooi “. We stapten uit en toen ik Werner van dichterbij zag, schrok ik een beetje van wat er zich in dat broekje aftekende. Ik werd voor gesteld als slaaf Gerard en dat ik het was die het leer nodig had. Toen liepen we naar binnen. Werner liep inderdaad achter mij en ik liet wat zaad uit mijn hol lopen zoals me was op gedragen. Werner riep meteen. “Je slaaf lekt”.
“Weet ik, hij zit namelijk vol zaad”, zei Gossé.
”Lijkt er eerder op dat hij te vol zit”.
“ Nee hoor, ik was net onderweg weer geil en heb hem weer een beurt gegeven”.
“Hoe hebben jullie elkaar ontmoet slaaf”.
“Mag ik het vertellen Meester”.
“Ja maar wel de waarheid slaaf”.
“Maar Meester
.”Niets te maren doen”. En hij gaf een klap op mijn kont. Ik liet weer wat zaad er uit lopen zo als af gesproken. En begon te vertellen over onze eerste ontmoeting. Werner keek zeer ongelovig naar Gossé toen ik klaar was en die zei. “Klopt precies wat hij verteld”.
“Wat een verhaal en in welk hotel zit je nu”?
“IK slaap bij mijn Meester en dit zeker tot aan het einde van mijn vakantie”. “Gossé kan ik jouw even alleen spreken”.
“IK heb geen geheimen voor mijn slaaf, Werner dus je kunt me alles vragen. Dus zeg het maar”?
“ik wil jou slaaf neuken, Gossé”.
“Uit wonen zal je bedoelen met die paardenlul van jou, Werner. Gossé keek naar mij maar zei niets. Ik wist genoeg.

4426 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 371)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.