Avontuur in Spanje 9

“Wat krijg ik er voor Werner”?
“Alles wat je maar wit Gossé”.
“Weet niet of hij jou kan hebben heb hem pas 2keer in mijn speelkamer gehad”. Maar hij wist wel beter; hij wist wat ik kon hebben. “oké, ik wil voor mijn slaaf een complete uitrusting en met kompleet bedoel ik ook kompleet”! Waarop Werner zei: “Dat is teveel dan wil ik hem ook een keer samen met jou in jouw speelruimte gebruiken”.
“Is goed, je mag hem nu hier in mijn bijzijn neuken en kom maandag naar mij en we spelen samen met hem. Uitkleden slaaf”. Dus ik kleedde me geheel uit en stond nu dus naakt midden in de kamer.
“Waar wil je hem neuken Werner”.
“Dat doe ik dadelijk, eerst hem helemaal op meten zodat ik volgende week al wat klaar kan hebben zodat hij het kan passen”. Hij liep weg en kwam wat later terug met een meet lint en een blocnote en nam mijn maten en liet Gossé ze op schrijven. Nadat hij dit gedaan had ging hij weer even weg en toen hij terugkwam, was hij helemaal naakt. Ik schrok wel; wat hij had daar een paal hangen van wel 28cm lang en 10cm omvang.
Hij zei:“Weet je wat mij geil lijkt, Gossé”.
Wat Werner”
Eerst ik dan jij en dat we elkaar afwisselen tot we hem vol pompen”.
“Dat doen we dan zondag. Nu is hij geheel voor jou. Heb je vet of glijmiddel bij je”?
‘Ja, staat hier, en hier zijn ook poppers die mag hij toch wel gebruiken”?
“Ja, dat mag hij en nu is hij voor jou”.
“Ga maar op je knieën zitten slaaf”, zei Werner. Wat ik ook meteen deed ging in het midden van da kamer op mijn knieën en stak mijn hol de lucht in. Hij gaf mij het flesje poppers en nam achter mij plaats en begon mijn kut te likken en zuigen zo dat het zaad van Gossé er uit kwam. Op een moment zei hij:
“Snuif nu maar eens goed aan die fles slet”.Wat ik ook deed. Intussen smeerde hij mijn ster en zijn paal in met glijmiddel, en zette zijn paal tegen mijn ster en drukte hem naar binnen toen hij net door de sluit spier was liet hij mijn even wenen en zei:
“Snuiven slet nu komt hij er helemaal in”. Wat ik ook deed en hij duwde meteen zijn hele paal naar binnen en begon meteen te neuken met lange halen, eerst rustig maar toen steeds sneller en harder zijn ademhaling werd zwaarder en onregelmatig en zijn paal zwelde nog meer op en hij spoot me voor de eerste keer vol.
“hoe vind je het slet”?
“ Heerlijk Werner”.
”Dat is mooi slaafmaar hij begint nu pas, nu komt het echte werk. Dus Werner begin maar met heien en laat hem smeken”.Zei Gossé. Maar dan wil ik wel dat hij op zijn rug ligt en me aankijkt”.
”Hij is van jou dus zeg het hem maar”.
“slet ik wil dat je op je rug gaat liggen maar mijn paal verlies je niet uit je kut”.
“Ja Werner”. Hij trok zijn paal er bijna uit en ik probeerde op mijn rug te komen, wat ook lukte en hij begon meteen met heien. Ramde hem diep in me en trok hem er ook weer bijna uit deze keer hield hij het zeker een uur vol voor hij weer zijn zaad in diep me spoot.
“Snuif nog maar wat poppers slaaf en draai je weer op je knieën en blijf jij erin zitten Werner”. Wat ik deed en snoof nog eens flink aan de poppers en Werner bleef op me liggen en Gossé duwde zijn paal naast die van Werner en begon ook weer te neuken, man wat geil. Werner werd ook weer hard en zei: “Zullen we wisselen Gossé, de mijne is langer”. Wat ze ook deden en mij zo samen door smeerde tot ik die middag voor de 5de keer zaad in me voelde stromen en ik ook spontaan klaar kwam. Nadat ze hun pikken weer uit me hadden gehaald stoomde hun zaad er ook uit en moest ik hun pikken schoon likken.
“Wat heeft die slet van jou een geile kut Gossé”.
“Ja, klopt en die is van mij en mij alleen Werner of niet slaaf”.
“Ja Meester”.
Toen mocht ik me aankleden en kregen we wat te drinken en spraken nog wat. Opeens zei Werner “Zo’n slet wil ik ook, weet je niet waar ik er ook een kan vinden Gossé”.
“Nee, Werner dat weet ik niet; ik heb het geluk gehad dat ik hem langs de weg zag lopen, je weet dat het vakantieseizoen weer begint wie weet vind jij er op deze manier ook wel een. Want deze slet is van mij zo als je weet en van hem hebt gehoord”.
“Maar eigenlijk vind ik het niet helemaal eerlijk; je weet dat ik dikkerdjes niet kan weer staan en zeker niet als er zaad uit hun kut komt lopen”.
“Ja, dat klopt ik weet dat daarom had ik hem ook opgedragen die broek te dragen waar bij zijn reet bloot was en hem hier in het begin van jouw oprijlaan nog even snel heb volgespoten”.
“Zeker om de spullen gratis te krijgen “?
“Nee, eigenlijk alleen voor een goede korting, maar dat het zo uit zou vallen had ik zelfs niet kunnen denken”.

“Hebben jullie haast of nog andere plannen vandaag Gossé”?
“Nee, dat hebben we niet, waarom”?
“Als jullie zin hebben kunnen we gaan zwemen buiten”.
“Zeg jij het maar slaaf”? Zei Gossé.
“Ik doe wat u wilt meester dat weet u toch”.
“Ja, dat klopt maar weet wel als we gaan zwemen heb je wel kans dat Werner je nog eens pakt en je hard verkracht en nu zonder poppers”.
”Maar meester, dat had u hem toch niet toegestaan”.
“Klopt maar als we gaan zwemen is dat naakt, en ik weet hoe potent hij is. Hij kan zo’n slet als jouw zeker nog wel 4 keer vol pompen voor het 7 uur is, en het is nu net 3 uur. Dus met andere woorden 1 keer per uur”.

“Ik blijf erbij dat u het moet zeggen Meester. Ik houd van jou en voor vandaag ook buiten de speel kamer UW slaaf meester”.
“Dat doet me goed dat te horen, schat, dan doen we het nu niet maar een andere keer als we weer hier zijn wel. Vind je hopelijk niet erg Werner”?
“Nee, je weet ik stook niet. Al had ik hem inderdaad nog graag een paar keer aan mijn paal gehad vandaag”.
“Dat kan je zondag in halen in de kelder bij mij thuis, dan is hij weer slaaf, maar vanaf nu is hij mijn liefje”. Hij stond op en kwam naar me toe en kuste me.
“kom schat, we gaan naar het strand en zwemmen”. “Maar Gossé wij hebben niets bij ons of licht er in je zaak ook zwem spullen van jou”?
“Nee, schat we gaan daar niet zwemen maar naar het naakt strand, we krijgen van Werner wel handdoeken mee “. Die hij inderdaad mee gaf en ik en Gossé gingen naar het naakt strand. Wat voor mij de eerste keer was. Onderweg daar naartoe vroeg ik uitleg over hoe het nu zat, want ik snapte het niet meer: hield hij nu van mijn of niet. Hij vertelde mijn dat houden van

4677 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 419)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.