Avontuur in Spanje 10

Ik keek mijn ogen uit: er lagen alleen maar mannen. Gossé zag dat ik zo keek: “Dit is een homostrand dus hier komen haast alleen mannen “.Wij liepen over het strand en hadden veel bekijks, zeker al omdat ik nog onder de striemen zat en dat ik dik en hij slank was. We zochten een lekker plekje dicht bij de vloedlijn en namen een duik. Na wat gezwommen en gestoeid te hebben, voelde ik dat Gossé zijn paal weer hard stond.
“Jij krijgt er ook nooit genoeg van hé”?
“Nee, schat dat klopt”. Ik trok me los en zwom weg toen ik op een afstandje was draaide ik me om en riep.”Als je me pakt, mag je me hebben “. En zwom weer door. Hij zette de achtervolging in en had mij zo te pakken en zei. “Wil je me echt nu hebben hier in de zee”.
“jij mag me overal nemen waar jij het wilt schat”. Terwijl ik dit zei gaf ik hem een kus en klemde mijn benen om zijn middel heen en voelde zijn paal tegen mijn ster drukken. Liet me iets zakken zo dat hij er in gleed. Ik ging met mijn boven lichaam iets van hem afhangen en toen gleed die er hele maal in. Ik hield me vast met mijn handen aan zijn schouders en zo stond hij mijn daar in de zee te neuken. Opeens kwam er iemand naar ons toe zwemmen wat ik ook vertelde aan Gossé.”Lekker laten komen kijken mag, aan komen niet”. Zei hij. Maar de man had dat niet gehoord en toen hij dichter bij was, greep hij Gossé tussen zijn benen door aan zijn ballen. Gossé zei het weer waarop de man antwoordde. “Waarom doet zo’n mooie vent het met zo’n vetzak”. Gossé trok zijn paal uit me en draaide naar de man en zei. “Wat zeg je daar”!
“Je hebt me wel gehoord”.
“ja, maar dacht dat ik het niet goed hoorde. Deze vetzak zo als jij hem noemt is wel mijn partner en geliefde dus hier”. Meteen gaf Gossé hem een klap, maar wat ik niet zag was dat hij ook de man onderwater bij de ballen greep en dit wel zo hard dat de man ineen dook en daarna afdroop en op een afstandje weer ging staan schelden. Waar we ons niet van aan trokken en weer wat gingen en stoeien want ja, door het incident was Gossé niet meer hard. Maar dat duurde niet langen we gingen weer verder waar we gebleven waren. Totdat ik weer al zijn zaad in me voelde stromen. Ik kuste hem en zei. “Hier zou ik nooit genoeg van krijgen, maar ook niet van ons spel in de kelder. Vind het jammer....”.
Voor ik mijn zin kon afmaken, nam hij het woord. “kom laten we op het strand verder praten zodat de zon ons kan opdrogen”. Dus zwommen we naar het stand en namen plaats op onze handdoeken. “Wat wilde je mij nu vertellen daarnet”?
“Dat ik het jammer vind dat ik straks weer naar Nederland moet. Zou het liefste meteen hier blijven bij jou de rest van mijn leven”.
”Dat zou ik ook liever hebben schat, maar jij moet toch je werk opzeggen en afscheid nemen van je familie”.
“Klopt wel ja, maar dat moet ik allemaal alleen doen zonder jou. Ik zou willen dat jij er bij was, zeker bij mijn familie zodat zij jou ook kennen en weten hoe jij er in het echt uit ziet. Maar ik weet dat je niet mee kan hoor”
.”Zeg dat niet te snel schat. Hoelang blijf je nu nog hier”?
“Welke datum is het nu schat”?
“Het is nu dinsdag 12 mei”.
“Ik ga maandag 1 juni terug naar Nederland”.
”Kan het nog niet beloven, maar als ik iets kan regelen zou je dan willen dat ik met je meega”?
“Ja, zeer graag, zodat ik je ook aan mijn ouders kan voor stellen”.
“Weten die dan wel dat je liever met mannen slaapt dan met vrouwen”?
“Ja dat weten ze”.
“dan ga ik het echt proberen te regelen dat ik 2 weken met jou mee kan. Denk je dat dit genoeg tijd is om alles te regelen”?
“Ja, schat en je zou me daar mee zeer gelukkig maken”. We waren inmiddels al weer opgedroogd door de zon en verlieten weer het stand en gingen naar huis. Daar aangekomen vroeg ik. ”Mag ik weer een heerlijk bad nemen schat”?
“Dit huis is nu ook jou thuis, schat dus je mag doen wat je wilt. Wil je wat te drinken mee naar het bad zeg maar wat je lust”.
“Ik lust veel maar weetje waar ik nu echt zin in heb is een cocktail”.
“Wat voor een wil je”?
“Maakt niet uit als hij maar lekker en zoet is”.
“Ga jij maar in bad en gebruik die groene fles badschuim daar zit ook crème”. Ik ging naar boven, zette het bad aan en kleedde me uit en ging er in. Na een tijdje kwam Gossé met mijn drankje. “Hier scha,t met liefde voor jou gemaakt”. En gaf mij het drankje. Hij zelf ging op de wc zitten en vroeg. “Schat wat wil je dadelijk gaan doen na de vakantie. Of heb je daar nog niet aan gedacht”?
“Jawel, daar heb ik al aan gedacht. Heb zelfs morgen al ergens een afspraak voor werk”.
“Waar en bij wie”.
”Dat zeg ik niet, dat hoor je morgen wel nadat ik er ben geweest. Ik hoop alleen dat ze me nemen zeker omdat ik pas na 15 juni zou kunnen aanvangen”.
“Maar je kunt toch ook nu al beginnen en ze vertelen dat je van 1 tot 15 juni er niet bent omdat je dingen moet gaan regelen in Nederland”.
“kan het proberen maar weet uit ervaring dat ze dat niet doen”.”Hoe laat heb je die afspraak morgen”? “Om 2 uur met de eigenaren van die zaak”.
“Dat is toevallig ik heb morgen om die tijd ook een afspraak”.
Ja, klopt, dat is met mij, dacht ik. Maar ik zei: “Ja, dat is zeker toevallig”. Wat wil je vanavond nog ondernemen we gaan dadelijk nog uit eten maar wat daarna”?
“Lekker lui op de bank voor de tv met jou”.
“Oké is ook wel eens lekker inderdaad”. Nadat ik mijn drankje op had, ging ik uit bad, droogde me af en Gossé ging zich snel wassen. Ik zag dat hij weer een stijve had en kroop op mijn knieën bij hem in de douche en begon hem te pijpen probeerde hem zo diep mogelijk te pijpen, wat aardig lukte; niet dat hij er helemaal in ging, maar ik was al aardig op weg en zo pijpte ik hem klaar en dronk zijn zaad heerlijk op. Wat later zaten we in een restaurant te eten en daarna lekker op de bank te relaxen. Om ongeveer 11 uur gingen we naar bed waar hij mij weer eens goed door paalde en vol spoot en hij mij weer klaar pijpte, waarna we in slaap vielen.

5341 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 355)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.