Spartacus

OH WAT EEN ERVARING….

De namen in dit verhaal zijn veranderd wegens privé discretie. Deze week nam ik (Lino, Antilliaanse jongen) vrij van zijn werk i.v.m. zijn verjaardag op woensdag, 3 oktober 2012. Mijn planning was om in Rotterdam mijn verjaardag te vieren met “vrienden”. Maar zoals altijd lieten de jongens /mannen van Rotterdam zich weer kennen, alleen maar praatjes die geen gaatjes vullen.

In ieder geval woensdag was ik in Rotterdam, wilde het gaan vieren maar het weer liet het niet toe, dus lekker thuis gebleven, waar ik een jongen uitnodigde om samen met mij mijn verjaardag te vieren en lekker te keer gaan. Zo als altijd, waren zij onderweg, en die kwamen nooit opdagen.

In de avonduren dacht ik van: “Ik ga lekker de stad in, het gayleven verkennen”. Ik ben vaker in Rotterdam maar het “gaynightlife” kende ik niet, dus lekker verkennen. Onderweg naar de stad zat ik te whatsappen met een vriend, en hij stelde me voor om “Gaypalace” te gaan. Maar helaas daar was er geen actie, alleen drie mensen in die zaak.

Dus ik ging naar Spartacus (sauna), ook via een andere vriend kreeg ik de uitleg hoe ik daar kan komen met de metro. Die uitleg gevolgd en daar was ik. Ik betaalde mijn entree, en ging even een rondje lopen. Er waren van die lekkere donkere jongens tussen, mmmmm (Ik krijg nu al een stijve). Zoals altijd, die donkere jongens waren zo kieskeurig (ik ben ook een donkere jongen, ik heb mijn voorkeuren maar als je actie wil hebben moet je buiten je voorkeur gaan), maar ik ging gewoon in een hokje zitten.

Het leek alsof het een “blackparty” was, lekkere Antilliaanse jongens die rond liepen. Maar enig nadeel was als eentje bezig was, ging een ander de rest halen om te gluren. Niet netjes, maar ja… dat is sauna hé….

Ik ging plassen en toen kwam er een leuke jongen binnen, ik was te verlegen om te groeten. Later ging ik weer in een hokje zitten, en bewonderde ieder donkere jongen die langs mij liepen. Ik verveelde me, ging dan in het stoomhokje zitten, en voor ik naar binnen ging zag ik die donkere jongen op een ligbed liggen, aan het roken, we keken elkaar aan en ik was zo verlegen om wat te zeggen.

Hij ging in een hokje met een van de Antilliaanse jongen, ik had mijn kans gemist. Maar ik gaf het nog niet op. Na ongeveer dertig minuten later ging ik met hem praten, nadat hij klaar met die jongen was. We hadden kennis gemaakt, praten over elkaars hobby. En toen kwam de vraag van mijn kant: “Wil je me ajb neuken? , als jij dat wil natuurlijk!”. Hij (Cedric, toevallig ook een Antilliaanse jongen) keek me aan, glimlachte en zei: “Jou neem ik mee naar huis omdat je het zo vriendelijk hebt gevraagd. Daarnaast vind ik je ook leuk”.

Na dat hij zijn sigaret had gerookt vertelde hij me om klaar te maken om hier weg te gaan, naar zijn huis. Hij ging naar beneden, ik ook natuurlijk. Gingen we onze kleding aantrekken, en hij ging als eerste naar buiten, want hij had zijn fiets meegenomen. Tot onze verbazing was het aan het regenen. We liepen, ongeveer 5 minuten, samen naar zijn huis in het regen, tussendoor leerden we elkaar beter kennen.
Buiten bij het portiek zette hij zijn fiets op slot, maakte de deur open en nodigde me naar binnen. Het was trap op en toen we boven kwamen ging in netjes op een stoel zitten. Ik kreeg water aangeboden gekregen want dat wilde ik hebben. Zijn woning was prachtig, aangezien hij van muziek hield, was er een piano aanwezig, leuk.

Hij gaf zijn kat water, en daarna had hij tijd voor me. Hij nam me meer naar zijn kamer, wow. Netjes ingericht, de deur naar het balkon was open, de frisse lucht van buiten kwam naar binnen, heerlijk was dat. Hij zette muziek op, Adele.

Hij ging op het bed liggen en nodigde me uit om naast hem te liggen, en toen waren we begonnen. Ik begon aan zijn tepels te likken, zachtjes in bijten. Tussendoor ging zijn vinger naar mijn gaatje, mmmm (dit verhaal schrijven krijg ik weer een stijve, en die herinneringen komen naar boven).

Ik pijpte hem diep en lang, hij had ook een lekkere grote lul, mmm heerlijk was dat. Ik moest op mijn rug liggen en met mijn hoofd aan de rand van het bed, waar hij me diep en lang keel neukte. Terwijl hij dat deed, likte hij mijn tepels. Langzaam ging hij verder naar beneden en pijpte me, oooh. Toen moest ik me omdraaien zo dat hij mij lekker kan rimmen. Tijdens het rimmen beet hij mij gaatje. Ik moest aan de rand van het bed op mijn knieën zitten en hij ging door met rimmen en bijten. Ik werd gek, gaf me totaal over aan Cedric..

Terwijl hij me rimde, ging er een condoom om zijn lul. Hij stopte zijn stamper in, wow…. Ik schreeuwde het uit en hij neukte me op de beat van het nummer van Adele, Daydreamer. Heerlijk die beweging, op en neer, snelle en langzame tempo, wow. Ik moest mijn billen uit elkaar trekken zo dat hij dieper kan.

Na vijftien minuten moest ik van positie veranderen, op mijn rug en benen omhoog. Hij om me liggen en begon me te kussen, onze tongen elkaar, lang tongden we. Tijdens het tongen stopte hij zijn joekel in me, oooh… ik zuchte het uit. Langzaam en diep neukte hij me, terwijl we lekker tongen etc..

Nog geiler was toen hij omdraaide, dus ik lag met mijn benen in de lucht, draaide hij om, dus zijn benen waren ook nu samen met de mijne, zijn hoofd op het bed. Hij neukte me gek. Hij plaagde me met zijn lul, haalde hem helemaal eruit, hij dipte alleen de eikel in mmmmm en onverwacht stootte hij zijn hele lul in me. Mijn prostaat werd lekker gemasseerd, voelde dat ik moest plassen, maar zo’n geile moment laat ik me niet voorbij schieten om te gaan plassen.

Hij ging van me af en we gingen in de lepelpositie liggen, een been moest weer omhoog, wow… ik werd lekker door deze Antilliaanse jongen genomen. Ik ging op mijn rug liggen waar hij op kwam zitten, condoom ging eraf en begon zichzelf af te trekken. Hij schreeuwde het uit toen hij klaar kwam. Geil gezicht om te kijken hoe hij op mijn buik, borst en gezocht spoot.

Ik nam een douche en ging weer naast op het bed liggen waar ik lekker aan zijn ballen begon te likken, mmm geil. Ik moest weg, mijn metro halen om weer naar Noordereiland te gaan.

Tot en andere keer weer, Cedric. Voor herhaling vaatbaar. We hebben nog steeds contact.

8147 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 409)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.