Avontuur in Spanje 11

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Gossé al weg maar er lag een briefje op het nachtkasje met de tekst: je lag om 4 uur nog zo lekker te slapen dat ik je heb laten liggen. Je weet waar de koffie staat kom maar ontbijten in de bar en XXX. Ging eerst koffie maken en keek op de klok en zag dat het net 8 uur was dus ik had tijd genoeg. Na de koffie ging ik naar de bar waar Gossé al op het terras zat. Ik gaf hem een kus.
“Goede morgen schat, dank je dat je me hebt laten slapen”.
“Heb me wel in moeten houden hoor je lag zo vredig op je buik te slapen”.
“En dan maar zeggen dat ik een geile slet ben”.
“Ik ben geen slet hoor maar gewoon een geile vent die verslaafd aan het raken is aan jouw hol. Wil je ontbijten nu”? “Ja, lekker doe maar”. Na het ontbijt ging ik nog wat zonnen en zwemen en zo tegen 12 uur riep Gossé me bij zich en zei. “Moet jij je niet klaar gaan maken thuis voor je sollicitatiegesprek”?
“Ja, wilde net gaan”. En gaf hem nog een kus en liep weg.”Veel succes daar “! Riep mijn nog na. “Dank je”. Riep ik terug maar dacht heb ik niet nodig hoor.
Om ongeveer kwart voor 2 kwam ik terug, want ik wist dat Gossé en Alberto dan op kantoor bezig zouden zijn. Dit had ik namelijk van tevoren met Alberto en zijn vrouw geregeld. Hellena zag me aan komen lopen en kwam me al aan het begin van het terras tegemoet en vroeg aan mij.
“Klopt het wat Gossé heeft verteld: wil je in Nederland alles achter laten voor hem”.
“Ja, klopt, daarom heb ik dit gesprek ook via Alberto geregeld en niet normaal. Anders had Gossé al geweten dat ik het was voor die baan als extra kok en dat wilde ik nog niet”.
“Oké, ga dan maar snel naar het kantoor daar zitten ze te wachten op de volgende en dat ben jij”. Dus liep ik door naar het kantoor. Toen ik daar binnen kwam zei Gossé meteen. “Moest jij niet op gesprek voor werk om 2 uur, of is het al geweest”?
“Nee, het gesprek is nog niet geweest hoor”.
“Maar wat doe je dan hier”?

“Hij heeft dat gesprek hier”. Zei Alberto.
“Kan je dan wel koken “? Vroeg Gossé weer aan mij.
“Ja” ”Ik werk in Nederland bij de Karpendonkse Hoeve als souschef en dat na mijn vakantie we zouden kijken of ik een vast contract zou krijgen”.
“Klopt inderdaad en ik heb gisteren al informatie ingewonnen over hem daar nadat ik hem zaterdag had verteld dat wij nog mensen zochten, en hij aangaf wel hier te willen komen werken. Daarom staat er ook op 2 uur zoals je ziet alleen maar een nummer en geen naam”. Nadat Gossé alles had laten bezinken zei hij. “Dan wil ik dat je vanavond kookt hier voor het restaurant want ik wil weten wat je kunt “.
“Akkoord”.Zei ik. “Maar nu heb ik en nog wel het probleem voor die 2 weken”!
“ Welke 2 weken “? Vroeg Alberto. En Gossé vertelde waar wij het de avond van tevoren over hadden gehad. “We kunnen papa vragen of Andes Rocky”,zei Alberto.
“Ik denk dat het voor papa te zwaar is voortaan, maar ja inderdaad Rocky is een idee laten we die nu maar eerst eens bellen en dan weer verder kijken”? Dus werd Rocky gebeld en gelukkig die wilde die 2 weken zeker nadat Gossé uit had gelegd waarom.
“Hoever is het met de voorbereidingen voor vanavond en wat staat er op het menu “? Vroeg ik in eens.
“Dat kan je op het bord in de keuken zien; er zijn nog maar een paar dingen die je moet voorbereiden. Ga maar vast, ik kom zo nadat ik er hier een flink op zijn donder heb gegeven”.
“Dan moet je mij ook op mijn donder geven, want ik heb hem gevraagd om niets tegen jou te zeggen”.
“Mooi, goed dat ik dat weet Alberto krijgt nu een preek, maar jij bent maandag aan de beurt”.
“maandag”?, vroeg Alberto.
“Ja, behalve dat wij geliefden zijn, is hij ook mijn slaaf hoor, Alberto”, was het antwoord van Gossé daarop. Ik stond op en liep weg en liet hun achter, toen ik uit het kantoor kwam vroeg Hellena meteen hoe het gegaan war en ik vertelde het haar en wat ik nu eerst moest doen. En liep naar de keuken waar ik keek wat er op het menu stond en wat er nog gedaan moest worden. Wilde net aan de verdere voorbereidingen beginnen tot Gossé de keuken binnen kwam.
“Weet je dat jij mij daar binnen net de gelukkigste man van de wereld hebt gemaakt. Maar waarom heb je mij niet gezegd dat jij kon koken”.
“Daar hebben we het toch nog nooit over gehad over wat ik in Nederland voor werk doe”.
“Klopt inderdaad, maar hoe wist jij dat wij mensen zochten”?
“Van Hellena die vertelde mij donderdag dat ze hoopte dat er vandaag wat goeds tussen zou zitten en ik aan haar vroeg wat ze bedoelde en zij mij het dus vertelde.
“Maar waarom heb je tot zaterdag gewacht om het er met Alberto over te hebben”?
“Dan hoefde ik maar 2 dagen iets voor jou geheim te houden Want wil voor jou geen geheimen hebben, daarvoor houd ik teveel van je”. En we kusten elkaar weer met een zeer innige kus.
“Hier moet wel gewerkt worden en niet gevreeën”!, Werd opeens uit de deuropening in koor geroepen door Alberto en Hellena.
“Ja, gaan we ook wel doen, maar ik weet nog toen jullie net samen waren hoe Jullie waren”, antwoordde Gossé er meteen bovenop. De avond liep vlot en voorspoedig en aan het eind van de avond kreeg ik te horen dat ik de baan had maar dan wel voor vast en niet allen maar voor het hoogseizoen. Nadat we alles hadden opgeruimd, zei Gossé. “Nu gaan we even nog wat drinken met Alberto en Hellena, als je te minste niet te moe bent”?
“Ben niet te moe maar het ligt eraan waar we gaan drinken “?
Hoezo dat”.
”Als we hier in keuken wat drinken is dat goed, maar zoals ik er nu uitzie ga ik niet in de bar zitten”. En ik liet zien hoe ik er uit zag; ik had namelijk gewerkt in de kleren die ik aan had voor het gesprek.
“Loop anders snel naar huis en doe iets anders aan en kom dan terug”. Want we willen inderdaad de bar in”.


Dus daarna dronken we wat en proostten op een fijne samenwerking en veel geluk. Rond 12 uur gingen we naar huis daar wasten we ons in de douche en ik werd daar meteen maar weer even gebruikt en kreeg de eerste lading zaad in me, want Gossé kon niet wachten tot we in bed lagen. Ik ook niet hoor, en in bed moest ik van Gossé op mijn buik gaan liggen want hij was nog steeds geil en hij kroop boven op me en neukte me weer en pompte me weer vol en ik spoot door de wrijving ook maar dan in de lakens. Zo vielen we in slaap Gossé boven op me en in me.

De rest van de week heb ik weer heerlijk vakantie gevierd en soms mee geholpen ik de keuken en iedere dag kreeg ik minimaal 4keer het zaad van Gossé te verwerken. Meestal in mijn hol, maar ook dronk ik het.
Op zondagavond onder de seks zei Gossé. “Je Weet wie er morgen komt en wat er morgen gebeurt hè”.
“Ja, dat weet ik”.
”Ik heb voor morgen ook Rocky geregeld in de keuken. Hij werkt morgen vanaf 4 uur zodat wij langer de tijd hebben morgen en overmorgen. Kom morgen maar net voor 4 uur naar de bar dan stel ik hem aan je voor dan weet je ook over wie we het hebben. Want die naam zul je wel vaker horen als je voortaan hier bent. Maar zorg wel dat je al schoon bent dan, zodat we naderhand meteen naar huis kunnen en de kelder”.
“Zal ik doen en ik zorg er voor. Maar maak me nu nog maar eens goed vol met jou geile sap schat of wil je dat allemaal tot morgen houden”.
”Nee hoor”. En hij begon weer heerlijk langzaam maar ook lekker hard te raggen, net zo lang tot hij zich weer leegspoot in me.

3567 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 145)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.