Avontuur in Spanje 12

De volgende dag was ik rond 3 uur klaar met alles en ging dus maar naar de bar en


Liep de keuken in naar Gossé die mij meteen vroeg.”Heb je al gesnoept”.
”Nee, als ik dat had moeten doen had ik het klaar moeten leggen net als verleden week ”.
”Had ik dat niet klaargelegd naast het laxeermiddel”?
Nee, dat had je niet”.
“Nee, inderdaad klopt, ik moet nog wat dingen doen hier. Ga jij maar op het terras zitten, daar kom ik je straks wel halen als Rocky er is”. Wat ik ook deed, nadat ik aan de bar een bier had gehaald. Het was rustig vandaag dus de barman kwam een praatje maken.
“Dus jij komt hier ook werken na je vakantie, maar voor hoe lang dan”?
“Ja, dat klopt “. En ik vertelde hem hoe het zo gekomen was. Even later kwam Gossé aanlopen en wenkte mij mee te komen wat ik ook meteen deed na me verontschuldigd te hebben aan de barman. In de keuken werd ik aan Rocky voor gesteld. Die meteen zei. “Dus jij bent de jongen die het hart van Gossé hebt gestolen”? Voor ik kon antwoorden zei Gossé.”Hij niet alleen mijn hart hoor, ik ook het zijne en heb ook zijn maagdelijkheid van hem gestolen”?
“Ja, zeg dat wel. Zeker heb je mijn maagdelijkheid gestolen -en hoe, maar naderhand ook mijn hart hoor schat”.
”Als je wilt kan ik ook deze week al wat meer werken hoor zo dat Jullie meer tijd samen kunnen zijn en jij hem wat meer van ons mooie Spanje kan laten zien.
”Meen je dat echt, en voor hetzelfde geld”?
“Ja, dat meen ik, maar ik wil wel een andere vergoeding daar voor”. En hij keek naar mij. “Dat kan niet zei ik houd ven Gossé”.

“Hij wil hetzelfde als Werner schat: jouw misbruiken in de kelder als slaaf en slet”.
”Daar beslis jij dan weer over, daar heb ik niets in te brengen”.
“Wow, wat is die al goed opgeleid; hoe lang is hij al slaaf”.En Gossé vertelde hem ook alles over hoe onze eerste ontmoeting ging en dat ik tot opdat moment nog nooit van S&M had gehoord.
“Wat, dat geloof ik niet, is dat echt zo Gerard”?
“Ja, is echt waar maar zoals Gossé mij al heeft verteld, zat het wel in mijn onderbewustzijn en wilde ik het wel”. Meteen brak Gossé weer in met de woorden “Is goed, maar dan wel pas nadat wij terug zijn uit Nederland en na het seizoen”.
”Oké, die staat. Maar tortelduifjes, ga nu maar naar huis en lekker seksen voor Werner komt”.”Doen we ook maar gaan niet seksen, hij gaat dadelijk zijn slavencontract tekenen”. En we liepen weg zonder op antwoord te wachten van Rocky. Toen we thuis waren liet Gossé mijn de kluis zien waar de drugs in lagen en ander waardevolle papieren. Hij gaf mij ook meteen de code. Ik nam dit keer meteen een halve trip en zei dat ik voor de zekerheid nog even naar de badkamer wilde.”Even wachten eerst hier tekenen”. En zo tekende ik mijn slavencontract. Daarna gingen we samen naar boven waar Gossé ging douchen en ik mijn hol naspoelde in het bad. Maar ik was schoon.”Ga de kelder in, doe je boeien en het parachuutje om, en het gasmasker op en doe ook een blinddoek om die liggen in een van de kasten en ga voor het andreaskruis op je handen knieën zitten met je gezicht naar de muur en wacht daar op mij”.
“Ja Meester”. En ik ging naar de kelder waar ik alles deed wat me opgedragen was en ging zitten wachten.
Na een poos kwam Gossé binnen maar ik dacht dat het iemand anders was, want al de andere keren was Gossé net als ik op blote voeten maar dit keer had hij kisten aan. Zonder dat er een woord werd gezegd werd ik vast gepakte en aan het kruis bevestigd. Mijn kut werd in gevet en kreeg er een buttplug in en deze had ik ook nog nooit gevoeld, wat al snel bleek want hij werd opgepompt. Daarna voelde ik de handen tussen mij en het kruis komen en kreeg ik tepelklemmen op gezet waar al meteen gewichten aanhingen aan mijn zak werd ook een gewicht bevestigd. Kreeg even poppers voor gehouden. En kreeg toen 50 slagen met het Spaanse rietje. Wat later bleek na die afstraffing - wat het ook was- werd ik losgemaakt en werd de blinddoek verwijderd. Op dat moment zag ik pas dat het echt Gossé was en ik dankte hem. “Dit was je straf omdat je iets voor mij verzwegen hebt. Laat het een les zijn volgende keer is het nog harder”.
“Ja Meester”.
“Ga nu onder de kettingen staan”! Ik deed wat me opgedragen werd en werd daar weer vastgemaakt en opgetakeld tot ik weer los van de grond hing. Hij pakte verschillende zwepen en dildo’s.
“Zo nu ga ik weer eens lekker genieten van jou, slaaf; of jij zult genieten weet ik nog niet hoor”! “Jawel, Meester ik vertrouw u helemaal en weet dat u zeker niet te ver zult gaan”. En hij pompte de plug nog wat meer op zodat ik weer flink gevuld was. Er werden ook meer gewichten aan mijn tepels gehangen en ook aan mijn ballen. “Werner komt om 8 uur. Wil je tot die tijd hier hangen dat ik hier met je speel of ook in de sling”?
“U beslist dat Meester”.
“Goed zo slaaf je weet je plaats hier echt goed. En hij begon me te slaan en ik te tellen na de 4de kreeg ik de filter er weer even op en moest ik goed snuiven. En hij begon meteen weer te slaan na 8 zwepen en 150 slagen liet hij mijn zakken en mocht ik naar de sling waar hij mijn weer vastmaakte en mij begon te fisten. Wat een genot weer net voordat hij binnen ging dringen in mijn hol met zijn hele vuist, draaide hij de filter er weer op en duwde zijn vuist naar binnen. Tegelijk drukte hij ook zijn paal er bij in en begon te pissen en daarna te neuken en pompte mij vol. Hij haalde zijn paal eruit en ging door met fisten tot hij weer tot zijn elleboog in me zat.
Op dat moment ging de voordeurbel dus we moesten stoppen. Voor hij naar boven liep, duwde hij er nog even een buttplug in en liet me zo liggen. Toen hij later weer beneden kwam, was hij niet alleen. Werner was erbij. En die was hetzelfde gekleed als Gossé “Kijk daar ligt onze slet, daar zullen we echt van gaan genieten”.
“Ja, inderdaad Werner, daar ligt hij geheel aan ons overgeleverd “.
“MMMMMM wat zie ik; er zit als iets in zijn kut “?
“Ja, moest hem vullen om voor jou open te komen doen, maar ga je gang hoor hij ligt ervoor”. Wat Werner zich geen 2 keer liet zeggen. Hij kwam naar me toe trok de plug er uit en ramde zijn lul bij me naar binnen. “Ben 3 dagen niet klaar gekomen, slet dus deze beurt duurt niet lang, maar je krijgt er wel veel in. Wat is hij nat van binnen Gossé”.
“Dat kan kloppen, in die kut zit al zaad pis en vet, heb hem al goed voor je geopend”. “AAAAAAAAA slet hier komt de eerste lading van mij, er zullen er nog heel wat volgen”.
“Dank U Werner”.
“Dat is een foutje, slaaf. Werner is nu ook je meester, maar dit wordt je vergeven”. Zei Gossé
.”Dank u meester mag ik iets drinken, Meester. Het masker werd afgedaan en ik kreeg wat te drinken. Werner zat nog steeds diep in me.
“Gossé je zei net dat er ook pis in zat; betekent dat wat ik denk”.
“Ja klopt”. Meteen voelde ik Werner in me pissen. “Gossé zoals deze slet is, zou je zeggen dat hij al jaren slaaf is”.
“Klopt Werner, dit is een geboren slaaf”. Werner trok zijn paal uit me, gevolgd door een groot deel van zijn pis en zaad. “Draai de filter er even op Gossé ik wil kijken of deze slaaf mijn vuist al kan hebben”. Gossé draai de het er op en ik raakte weer in een roes “Wel rustig aan doen Werner hij moet nog de hele nacht mee”. “Wees maar niet bang, je weet hoe ik kan fisten”.
“Ja, inderdaad laat hem maar gillen van genot”.
“Zal ik zeker doen man”. En hij begon mijn hol te fisten.
“Man wat staat die open, heb je soms coke in dat hol gesmeerd”?
“Nee, hoor hij is gewoon zo’n slet”. Na 10 min zat Werner er ook al tot zijn elleboog in mijn hol. “Haal de filter er maar eens af, kijken of hij dan nog blijft genieten”.Wat ook gedaan werd maar Werner bleef door fisten en ging steeds dieper en zat op een gegeven moment tot half weg zijn boven arm in me.
”Meesters mag ik een echte pauze hebben”?
Maar natuurlijk slaaf mag je dat “. Werner haalde zijn vuist uit mijn hol.
“Heb je een goede lange dildo Gossé die ik er voorin de laats kan stoppen”.
“Ja, die heb ik wel maar volgens mijn wil hij liever even leeg blijven of niet slaaf”. “Liever wel maar u bent de hoofd Meester dus u beslist”.
“ Dan laten we je even leeg”.

5350 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 351)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.