Avontuur in Spanje 13

Werner was nu helemaal uit mijn hol en ik werd losgemaakt en uit de sling geholpen. We gingen naar boven om wat te drinken en daar zagen we dat het nu net 10 uur was.”Gebruikt hij ook coke Gossé”?
“We hebben het verleden week ook samen gebruikt dus vraag hem het maar. O ja, hierboven mag hij ons gewoon aanspreken hoor”. Gossé ging wat drinken halen.
“Wil je zo 1 of 2 lijntjes Gerard”?
“Weet ik niet, Werner wat lijkt jou het beste”? “Dan doen we er allemaal 2 en wat op de spiegel blijf t,smeer ik in je hol”.
“Wat smeer je in zijn hol Werner “?
“De coke die dadelijk achter blijft op de spiegel”.
“Dat is goed, daar wordt hij vast nog hoeriger van.
Toen we zo wat zaten te drinken, ging de telefoon. Het was Rocky die langs wilde komen.
“Moet ik even in de groep gooien”. Zei Gossé dus hij vroeg het aan ons maar vertelde er ook bij dat Rocky meer van de zwepen was dan van het fisten.
“Ik Weet dat ik daar eigenlijk niets over heb te zeggen, maar ik heb hem er dan liever niet bij, maar Julie zijn de baas“. Zei ik.
“Ik ook niet maar jij bent hier de baas”. Zei Werner. Gossé nam zijn hand van de hoorn en zei. “Sorry, Rocky maar het is vanavond merendeels fisten, maar als wij terug zijn van Nederland kom jij een keer langs”. En hing op.
“Heb ik iets gemist als jullie terug uit Nederland komen”. Gossé nam het woord en vertelde Werner alles over wat we gingen doen en dat ik de nieuwe kok werd als we terug waren. Toen hij uit verteld was, gingen we weer naar beneden, nadat we allemaal 2 lijntje hadden gesnoven en de rest van de spiegel in mijn hol werd gesmeerd en dit zo diep mogelijk. Ik moest weer plaats nemen in de sling en werd dit keer alleen met mijn benen vast gemaakt. Werner zijn paal stond weer recht voor -uit en die van Gossé ook. Ze keken elkaar aan. En ik deed intussen het masker weer op.
“Wie wil je als eerste slaaf”.
“Waarom niet alle 2 tegelijk Meesters”.
“Dat kan maar dan daar op het matras en moet hij wel weer uit de sling komen”. Ik werd weer losgemaakt door Gossé. Werner was alvast op zijn rug op het matras gaan liggen. Ik pakte even de filter en snoof er goed aan en nam plaats op de lul van Werner. Ik moest naar voren gaan hangen zodat Gossé zijn paal er ook bij in kon schuiven en zo neukten ze elkaar weer naar een hoogtepunt en mij naar een anaal orgasme. Daarna moest ik weer in de sling plaatsnemen en kwamen ze beide tussen mijn benen staan en begonnen ze me samen te fisten. Gossé’s vuist was het eerste binnen. Hij haalde hem eruit zodat Werners vuist er in kon en zo gingen ze een poos door ik genoot met volle teugen ervan, wat ik ook liet horen zo gingen ze steeds dieper en dieper.” Draai de filter er even op, Slet en laat het weer zitten tot ik zeg dat hij eraf mag”.
”Wacht even, neem ik eerst wat te drinken Meesters “.
“Is goed slaaf geef ons ook wat “. Ik deed eerst het masker af en gaf toen mijn meesters te drinken die intussen gewoon doorgingen met fisten, en ik dronk zelf ook wat en deed het masker weer op en draaide de filter er ook op.
“Kunnen we weer slaaf”?
“Ja Meesters”. En op dat moment duwde ze beiden hun vuist bij mij naar binnen. Ik gilde het uit van genot. Ze lieten me even wennen door te draaien en door iets er in en eruit te gaan. Man, ik dacht dat ik stierf, zo geil was dat. Opeens voelde ik er nog wat vingers bij komen en Gossé probeerde zijn 2de hand er bij te steken. Wat hem lukte tot 4 vinger en toen riep ik stop want het deed zeer.
“Helemaal of alleen mijn vinger terug”?
“Zeker de vingers”. Wat hij ook deed, maar het voelde niet lekker meer dus haalde ik het masker af en vroeg “Willen jullie er beiden even uit gaan Meesters”. Wat ze ook meteen deden. Toen ze er uit waren, bleef Werner nog wat met mijn hol spelen en kwam Gossé met mij vrijen ik begon weer te kreunen, wat voor Werner het teken was zijn vuist weer naar binnen te laten schuiven. Ik brak me los van de kus en vroeg: ‘ kunnen we weer even pauze nemen meesters, maar dit keer wil ik niet leeg blijven”.
‘Oké, maar Werner, wacht nog even met er uitkomen, ik pak even wat om erin te stoppen”. Werner bleef door gaan en Gossé liep weg en kwam wat later terug met een opblaasdildo en een grote opblaas buttplug “Stop eerst deze er lekker diep in en daarna deze als stop”.Werner deed het en pompte de dildo en buttplug flink op.
“Zo ga je zeker niet dicht zitten slaaf “?
“Nee, meester Dank U meester”. Ik werd losgemaakt en we gingen weer wat rusten boven. Daar zag ik, toen ik het bier ging halen dat het nu pas 12 uur was, ik dacht dat het al veel later zou zijn, dus toen ik terugkwam, vroeg ik. “Mag ik nog een stukje trip nemen Gossé”. “Je weet waar ze liggen en breng ook coke mee”.
“coke hoeft niet, die heb ik hier genoeg en dat maken we zeker niet op vandaag”. Ik ging dus de trip halen en kwam terug in de kamer en ging tussen Gossé en Werner op de bank zitten en zei. “Ik geniet ontzettend deze avond”.
“Je zult nog meer genieten hoor; het is nog vroeg en ik ben pas 2 keer klaargekomen en je weet dat ik nog wel een paar keer kan”,
”Jij niet alleen Werner mijn man ook hoor”. En we schoten alle 3 in de lach. Opeens voelde ik 2 handen tussen mijn benen die ieder een blaasbal pakten en erin knepen. Ik zuchtte zeer diep. Nadat we 2 bier op hadden, moest ik weer voor ieder halen en toen ik terug kwam lagen er weer lijntjes klaar. “Alleen als jij ook weer verder kan en wil hoor”. Ik ging zonder iets te zegen op mijn knieën en snoof 2 lijntjes na dat ze beiden ook hadden gesnoven, lag er nog 1>
“Waar is die voor vroeg ik”.
“Ga beneden op handen en knieën zonder het masker op het matras zitten en je zult het zo merken”. Ik deed wat me opgedragen was en ging klaar zitten. Even later kwamen zij ook en haalden de plug en dildo uit mijn hol en smeerden vet in mijn hol. “Hierin is die andere lijn verwerkt slaaf, ga nu maar even in de bak zitten we moeten pissen en drink het weer”.
Ik nam er plaats en opende mijn mond en zij richtten hun straal in mijn mond en ik slikte zoveel mogelijk weg, wat natuurlijk niet echt lukte dus droop ik al snel van de pis. Ik moest weer het masker op en in de sling plaats nemen en daar ging Werner weer met mijn hol spelen. Na een poos zei hij“Ik wil zijn gezicht zien dus doe dat masker af Gossé”! Wat Gossé ook meteen deed en naar de kast liep maar ik zei.
“Hoef niet, ik kan toch aan het filter snuiven als ik het nodig heb Meester”.
“Klopt inderdaad, dan pak ik even weer wat tepelklemmen slaaf”.
“Oké meester”. En hij zette ze er meteen op toen hij bij mij was en begon eraan te trekken en te spelen. Ik werd hier zo geil van dat ik klaar dreigde te komen en zei dit. Gossé gaf meteen een harde tik op mijn ballen en het trok weer weg.
“Die moet je even goed afbinden Gossé anders komt onze slet nog klaar”! Hij liep naar de kast en pakte daar een lang koord uit en bond dat helemaal om mijn balzak zodat die helemaal uitrekte en zei.
“Zo Slet nu kan je niet meer klaarkomen,pas als wij het willen. Geniet je van dat hol Werner”?
”Ja, man het is lang geleden dat ik zo een geil en hoerig hol om mijn vuisten heb gevoeld”. Hij zat namelijk alweer met 2 vuisten in mij.”Kan je er geen fotos van maken man”?
“Ja, dat is een goed idee man. Zo kan die slet het ook nog eens terug zien. Even het toestelhalen”. En liep weg en kwam terug met de camera en maakte wat foto’s.
“wacht even, maak hier ook een wat foto”s van”? Hij haalde zijn vuisten eruit en er schoof zijn paal er helemaal in en Gossé maakte een foto”s hoe hij er langzaam weer uit kwam.
“Maak jij nog wat lijntjes klaar Gossé”.
“Oké”.
Intussen neukte Werner zich weer naar een hoogtepunt. “Wil jij weer even Gossé”?
“Zeker wel, ik wil ook weer met dat hol spelen en maak jij dan ook Foto’s”? Ze wisselden van plaats. “ En Werner nam foto’s.
“Weet je wat deze slet ook geil vind, Werner”?
“Nee, Wat dan”?
“Kijk dit”. Gossé zat nu met 1 vuist in me en stak zijn lul erbij en begon zich weer af te trekken tot hij weer spoot.
“Mag ik dat ook proberen”?”Ik heb een beter idee”.
“wat dan”?
“Kom er in en ik trek je af in zijn hol”. Wat dus ook gebeurde. Na nog een aantal uren en verschillende malen diep gefist te zijn en ladingen zaad gekregen te hebben hielden we op.

3743 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 290)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.