Avontuur in Spanje 14

Werner ging naar de gastenkamer en Gossé en ik gingen lekker naar ons eigen bed en vielen in een diepe slaap, het was ook al 9 uur. Toen ik wakker werd lag Gossé nog te slapen ging ik kijken bij Werner die lag ook nog in een diepe slaap. Ik ging naar de keuken en zette een kop koffie en wilde beginnen met het ontbijt klaar te maken maar kwam tot de ontdekking dat er niets in huis was. Dus ging ik naar boven en kleedde ik me aan om naar de winkel te gaan Gossé werd er wakker van.

“Wat ben je aan het doen schat”?“ Ik ga even wat spullen halen om ontbijt te maken voor ons 3; er is namelijk niets in huis en slaap jij nog maar even door”.
“Pak maar geld uit mijn portemonnee”.”Nee, dit keer betaal ik eens wat.Tot nu toe heb jij alles betaald voor mij”. “Draai jij je nog maar even om kom je straks wel weer wekken om te komen eten”.
“oké tot straks”.
Hij draaide zich om en viel weer in slaap. Toen ik buiten was, dacht ik ineens dat ik helemaal niet wist waar de supermarkt was. Dan maar even langs de bar om het daar te vragen, dacht ik bij me zelf dus deed dit ook. Daar vroeg ik aan Hellena waar ik de winkel kon vinden.

“waarom moet je daar heen “. “Om spullen te halen voor te eten er is niets in huis”.
” Als je even wacht rijd ik je er naar toe is namelijk niet echt om de hoek “. Ze liep weg en even later kwam ze terug met de autosleutels en we gingen. “Wou Gossé niet mee”? “Die sliep nog”. “Weet hij wel dat je weg bent “? “Ja, hij werd even wakker toen ik me aankleedde “. Na ongeveer 10min waren we bij de wikkel en we gingen naar binnen.
“Wat wil je maken “? “Een soort brunch dus wat warme dingen en koude dingen. Maar het liefst vers en geen diep vries wat ik allen op hoef te warmen”. “Loop maar mee ik kan het hier op mijn duimpje”. Ik volgde haar en zo hadden we alles snel bij elkaar en rekende ik af. Toen ik weer thuis kwam, was alles nog rustig en stil in huis. ‘Mooi ze slapen nog’, en ik begon in de keuken alles klaar te maken en al snel was alles klaar en ging ik de heren wekken. Nam 2 koppen koffie mee. Eerst ging ik Werner wekken en gaf hem de koffie en zei.

“Kom je er uit het eten staat klaar beneden”. “Is Gossé ook al wakker “. “Die ga ik nu wakker maken”. “Dus er uit en naar beneden om te eten”. “Ja, baas ik kom er al aan”. Daarna liep ik onze slaapkamer binnen waar ik Gossé wekte met een zoen.“Morgen schat eten staat klaar kom er maar snel uit”. “Waarom krijg ik het niet hier schat”. “Omdat we nog een gast hebben”. “O ja Werner is blijven slapen.”Is die al wakker”?”Heb hem net koffie gebracht en gezegd dat hij er uit moest omdat het eten klaar stond”. “Wat was daarop zijn antwoord”. “ja baas”.Gossé begon te lachen en ik liep weer naar beneden even later kwamen de ander er ook aan.

“Heb je dit echt allemaal voor ons gemaakt”.”Ja, jullie hebben het verdien hebben zo hard gewerkt afgelopen nacht”. “Jij ook hoor Gerard”. Zei Werner. “Ja, inderdaad dat kopt Werner hij heeft zich goed gehouden of niet”? “Ja, inderdaad kan echt nog niet geloven dat hij zo kort pas slaaf is”.
“Kom op niet lullen maar eten heren ander heb ik alles voor niets klaargemaakt”.

En we gingen eten na het eten moest ik de leren kleding passen die Werner mee had gebracht.
“Dit is nog niet alles maar dit zul je wel het meeste dragen”. Zei Werner.
Ik paste het en het stond me allemaal goed en zat lekker.
“Man dat staat je goed “. Zei Gossé “Krijg er een spontaan een staander van”. Zei Werner. “Ik ook”. Zei Gossé “Die krijgen jullie volgens mij al als jullie mijn hol maar zien”? “Ik wel maar ik heb het voor deel dat ik dat hol altijd mag hebben hè schat”. “Ja, jij wel maar ik kan straks thuis de hand aan mezelf slaan”.”Ja, klopt Gossé jij mag mijn hol altijd hebben en inderdaad jammer voor jou, Werner”.
”Ik heb een idee Werner te minste als Gerard het ook wil”.”Wat is je idee Schat”? “Ja wat”?
“We gaan nog een paar uur naar beneden op de matras en in die tijd mag jij hem zo vaak als je kan volpompen en kan jij met mij hetzelfde bij mijn doen Schat. Maar allen als jij het ook wilt”? “Beneden ben ik jouw Eigendom en moet doen wat jij wilt Gossé”. “Klinkt als muziek in mijn oren Gossé”. “Meen je dat echt schat wat je daar net zei”?”Staat in het contract wat ik gisteravond heb getekend had het ook echt wel gelezen hoor schat”.”Klopt dat echt Gossé heb je dat in zijn slavencontract staan”?
“Ja, klopt dit was ook een test of hij hem wel gelezen had en dat heeft hij dus. Hoe wil je hem hebben Werner weer naakt of in deze kleren”? “Wil hem naakt heb liever dat jullie samen zijn nieuwe kleding inwijden”.”Dat is goed dus schat kleed je uit dan gaan we nog voor een paar uur neuken naar beneden en echt allen maar neuken hoor Werner. Als je ook maar 1 vinger aan je hol voelt schat zeg je stop Slaaf”. “Ja Meester”.

We kleedden ons dit keer allemaal helemaal uit en gingen weer naar beneden. Gossé ging op zijn rug op het matras liggen ik begon hem eerst te rimmen maar Werner vete mijn hol in en zijn paal en begon mij meteen te neuken. En spoot na 10 min zijn eerste lading in me. Nog voor dat ik mijn paal in Gossé had zitten.
“Mag ik ook nog pissen en jouw slaaf Gossé”? “Ja, dat mag je”.
En Werner begon meteen in mijn hol te pissen en bleef door stoten wat een zeer soppend en slurpend geluid gaf.
“Ik ga naar voren Meester zodat ik bij de andere Meester er in kan gaan”. “ Oké, maar doe het langzaam slaaf wand mijn paal mag niet uit je hol”. “Doe ik Meester. Daar komt hij Meester”.
En schoof mijn paal er bij Gossé in. Door het stoten van Werner hoefde ik niets te doen. Werner kwam in deze paar uur 4 keer klaar in mijn hol maar ik niet een keer in het hol van Gossé. Die inmiddels lag te smeken om mijn zaad maar het lukte mij niet.
“Tijd is om Werner, uit mijn slaaf en naar huis”.
Meteen toen Werner zijn paal uit met trok kwam zijn zaad en pis uit me lopen en ik spoot Gossé vol met mijn zaad dat zo veel was dat het al langs mijn paal uit zijn hol kwam lopen.

Wat later namen we afscheid van Werner die daarbij zei.
“Ik hoop dat ik nog eens die slaaf samen met jou mag gebruiken Gossé heb namelijk er zeer van genoten”. “Wie weet nodig ik je nog wel een keer uit. Maar wanneer is de rest van de spullen klaar”?
“Dar is volgende week klaar. Ik bel jullie wel als die klaar zijn dan kunnen Julie het op komen halen als Julie tijd hebben”. “Dat hebben we wel dan want niet alleen Gerard heeft nu nog vakantie maar ik ook Rocky werkt voor mijn tot dat we weer uit Nederland terug zijn”. “Wanneer gaan Jullie dan naar Nederland “?“ We vertrekken 1 juni dan zit zijn vakantie er op en komen op 15 juni weer terug”.
“Oké, als ik jullie niet meer zie van tevoren veel plezier daar maar zeker ook nog hier”. “Dank je dat zullen we zeker doen “.Zeiden Gossé en ik in koor.

Toen Werner weg was maakte we samen de kelder en spullen schoon. Toen we daar mee klaar waren vroeg hij aan mij.
” Wat wil je de rest van de dag doen “? “Niet veel ben best nog wel moe van alles”. “Dan gaan we lekker op het dakterras zonnen rusten en morgen gaan we samen de toerist uit hangen en laat ik jou Spanje zien”. “Is goed “.
Was mijn antwoord daarop en we gingen naar het terras waar we de rest van de dag van de zon genoten en ik ja hoe kan het anders met 2 geile mannen nog een paar keer zijn zaad kreeg te verwerken in mond en hol.

3345 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 230)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.