Avontuur in Spanje 15

De volgende dag gingen we al vroeg naar Barcelona maar niet voor dat hij wat telefoontjes had afgehandeld. Waar we de toeristische plekken bezochten. Op een gegeven moment zei hij.
Ik heb nog een verrassing voor je Schat maar dat straks pas.
We gingen nog wat verder rond kijken en na een aantal uren rond gelopen te hebben en op verschillende terrasjes wat gedronken te hebben. Gingen we een bar binnen dit bleek een homozaak te zijn.
Hierboven kan je wat drinken en beneden hebben ze een darkroom. Donkere kamer is toch om foto’s te ontwikkelen waarom hebben ze die hier beneden?
Gossé proestte het uit van het lachen en zei.
Sorry, maar ik vergeet steeds dat dit allemaal nieuw is voor jou. Je noemt het geen donkere kamer maar darkroom daar kan je seks hebben. Kom maar mee laat ik je hem even zien?
We gingen naar beneden en hij liet me alles zien er waren wat kleine ruimtes waar deuren voor zaten die je kon afsluiten maar er was ook een groot hok dat zo donker was dat je er haast geen hand voor ogen kon zien en helemaal achter in een ruimde waar een sling hing.
En wat vind je er van? Wel apart maar waar voor dienen die gaten in die wanden? Nou daar kan iemand zijn lul door steken en de man aan de andere kant kan die dan bv pijpen of in zijn hol doen. Maar dan weet je toch niet met wie je seks hebt? Dat is nu voor sommige mensen juist het geilste. Maar kom gaan we nog wat te drinken en gaan dan weer verder. Want als we hier blijven trek ik je zo een hokje in. Waarvoor dan. Plaagde ik hem.
Meteen trok hij mijn met hem een hokje in en deed de deur op slot.
Hier voor!
Hij draaide mij om, trok mijn broek naar beneden duwde me wat krom maakte zijn broek los en neukte mij. Met harde diepe stoten en spoot me vol toen hij klaar was zei hij.
Nu jij bij mij.
En ging klaarstaan. Het duurde hem te lang voor ik in hem kwam dus duwde hij zijn hol naar achteren waardoor mijn hol tegen zo een gat kwam en begon mijn paal te berijden. Doordat mijn hol voor dat gat zat kreeg ik ineens er een paal ingeschoven en ik meteen tegen hem zei.
Ga wat naar voren schat er zit iemand anders in mijn hol. Vind je het lekker? Ja dat wel.
Meteen duwde de hij mijn steviger tegen dat gat en riep.
Neuk dat hoerenhol maar flink door!
Wat de persoon aan de andere kant zich geen 2 keer liet zeggen en flink begon te neuken door zijn stoten neukte ik Gossé weer. Die man en ik kwamen tegelijk klaar hij in mijn en ik in Gossé. Nadat hij zich uit me had gehaald zei hij.
Zie jullie zo boven krijgen jullie wat te drinken van mijn. Oké komen er zo aan. Zei Gossé weer en vroeg aan mijn. Hoe vond je het schat eerlijk zeggen? Aan de ene kant voel ik me schuldig maar vond het ook weer geil. Hoezo schuldig? Heb een beetje het gevoel dat ik je bedrogen heb. Dat heb je zeker niet schat je vroeg toch meteen aan me toen je hem in je voelde komen of ik naar voren wilde gaan zodat die lul er uit kon maar ik duwde je verder naar achteren dus eigenlijk is het mijn schuld. Maar is dit voor jou voor herhaling vatbaar? Alleen als jij bij me bent schat.
En gaf hem een zoen.

Toen we weer boven kwamen bleek dat alleen de barman daar was die meteen zei.
Sorry, hoor maar was zo geil dat ik de deur op slot had gedaan en jullie gevolgd ben naar beneden en toen ik jullie bezig hoorde. Me aan de andere kant van het schot begon af te trekken maar toen een van jullie zijn hol tegen dat gat kwam nam ik mijn kans schoon en mijn lul er gewoon meteen instak voelde wel dat die gevuld was met zaad. En kon me helmaal niet meer in houden toen jij zei dat ik dat hoerenhol maar flink moest pakken. Maar wat willen jullie drinken.
Hebben jullie ook cocktails hier? Vroeg Gossé. Ja, die hebben we. Welke wil je?
En hij gaf een lijstje met verschilde cocktails aan Gossé. Welke wil jij schat? Kies jij maar.
Doe mijn de Bachelor maar omdat ik dat niet meer ben. Doe mijn die ook maar en om dezelfde reden.
En mij meteen een zoen gaf en er na zei.
Schat je verrast me steeds weer. Maar vooral door die opmerkingen je geeft. Daardoor laat je echt blijken dat je van me houd! Ik houd ziels veel van je.
Hoe lang zijn jullie al een stel en hoe en waar hebben jullie elkaar ontmoet?
Vroeg de barman toen hij de cocktails voor ons neer zette.
Vertel jij het of ik? Vroeg Gossé aan mijn. Doe jij het maar.
Dus Gossé vertelde maar vertelde natuurlijk niet alles want sommige dingen hoefde hij niet te weten. Na dat we de cocktails op hadden namen we afscheid van de barman en vervolgde onze weg. Na nog een paar uur rond gekeken te hebben.

Het was inmiddels al weer tegen de avond zei Gossé. Nu komt je verrassing we blijven hier in Barcelona slapen. Dat heb ik vanochtend nog even geregeld daarom was ik zo druk met bellen. Maar ik heb daar niets voor meegenomen en heb geen zin om meerdere dagen hetzelfde aan te hebben! Heb ik allemaal aan gedacht en is geregeld heb schoon goed in de auto in die tas die ik bij me had. Dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Kom gaan we nu naar de auto en dan naar het hotel even op frissen en omkleden en dan gaan we eten wat we daarna doen zien we wel.
Ja is goed.

En we gingen. Daar aan gekomen en ingecheckt te zijn gingen we naar de kamer. Waar ik eerste weer een beurt kreeg en zijn zaad en we ons daarna wasten. Tijdens het wassen pijpte ik Gossé nogmaals klaar en hij pijpte mij ook klaar. Daarna gingen we naar een restaurant om te eten waar hij op eens zei.
O ja schat jij zei straks in de darkroom dat je het wel vaker wilde. Maar dan wel met mijn samen. Maar stel nou dat we uit gaan en ik jou als mijn slaaf bij me heb en je de opdacht geef dat je daar heen moet gaan wat dan? Als slaaf moet ik jou bevelen op volgen. Maar ik zou toch alleen maar je slaaf zijn als we thuis in de kelder zijn? Klopt. Maar er zijn ook ooit party’s waar we misschien ooit eens heen kunnen gaan op dat gebied. Maar dan wel als jou dat ook wat lijkt. Dus eigenlijk net zo als toen we naar Werner gingen? Ja zo. Maar kan ook zijn dat je met iemand alleen mee moet dan. Dat durf ik nog niet! Ik bedoel niet nu meteen heb het over de toekomst Wie weet wat de toekomst brengt. Je bent een echte slet hè. Ja, dat ben ik maar jou wel slet schat.

Na het eten gingen we nog wat drinken in de bar waar we die middag ook waren geweest het was nu een stuk drukker. Ik keek mijn ogen weer uit.

3100 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 188)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.