Avontuur in Spanje 16

Schat ik ben weer geil durf je het aan om mijn hier in de bar te pijnen? Mag dat wel ik dacht dat doorvoor de darkroom was. Ja, eigenlijk wel maar mag ook hier kijk daar maar.
Hij wees een stuk je verdere waar een man en andere aan het pijpen was.
Ik doe voor jou alles schat. Alles? . Ja Alles. Dus je zou voor mijn ook een bank beroven? Zei hij lachend.
Nee, dat niet daar trek ik de grens. Maar als jij hier nu gepijpt wilt worden wil ik dat wel proberen.
Hij maakte zijn broek open en haalde zijn lul er uit en ik begon hem te pijpen we hadden al snel toeschouwers net als de andere hadden. Maar Gossé maakte aan de toeschouwers duidelijk alleen maar toe kijken en niet aan komen. Ik ging helemaal op in mijn werk en genoot er van wat Gossé ook deed. Ik was inmiddels zo ver dat ik zijn paal zonder veel moeite tot over de helft in mijn mond kon nemen Gossé hield een flesje poppers onder mijn neus en duwde zijn paal nog wat dieper tot ik begon te kokhalzen. Zo neukte hij mijn strot daar in de bar tot hij zijn zaad in mijn keel loosde. Toen ik weer omhoog kwam zag ik dat er verschillende mannen om ons heen stonden die zich stonden af te treken. Maar meteen weg liepen toen ik om hoog kwam. Show was over. Toen ik helemaal recht op stond, kuste Gossé me en we vreeën daar wat aan de bar. Om ongeveer 1 uur gingen we terug naar het hotel en bedreven nogmaals de seks toen we beide weer klaar waren gekomen Gossé in mijn hol en ik in zijn mond vielen we in slaap.

De volgende ochtend gewekt door Gossé toen met me begon te vrijen en al snel lag hij boven op me en had ik zijn paal weer diep in me toen we zo lekker bezig waren werden we gestoord door dat er op de deur werd gekopt.
Wie is daar? Roomservice. O ja heb ontbijt op bed besteld. Momentje kom er aan.
Gossé trok zich uit me en trok snel een bad jas aan. De man die het ontbijt bracht keek wel wat vreemd op toen hij daar zo de deur open deed. Waarop Gossé meteen zei.
Wat is er? Niets meneer.
Gossé zelf stond er niet bij stil dat de badjas ter hoogte van zijn kruis ver naar voren wees.
Zet daar maar neer.
Wat de man ook deed en ons een smakelijk eten wenste. Toen hij weg was hield ik het niet meer van het lachen.
Wat is er eerst die ober die zo vreemd keek en nu lig jij dubbel van het lachen.
Ik kon geen woord uitbrengen maar wees alleen op zijn kruis en hij wist meteen wat er aan de hand was want die tent was er nog steeds.
Wacht jij maar slet ik krijg je wel.
Trok de badjas uit draaide min op me buik en ramde zijn lul weer bij me naar binnen. En begon me genadeloos te neuken en echt genadeloos.
Dit krijg je en nu van als je mij uitlacht.
Zei hij het enige wat ik kon doen was hijgen van genot. Na dat hij mij 20 minuten zo had geneukt spoot hij me vol.
Zo nu ontbijten omdat je me uitlachte mag jij nu niet klaar komen. Misschien na het ontbijt.
Dus we gingen lekker ontbijten en na het ontbijt ging ik me wassen en vroeg.
Wat heb je voor vandaag op het programma staan voor ons schat. Behalve dat je me zeker nog wel een paar keer pakt. Als jij het leuk vindt kunnen we naar de zoo van Barcelona gaan en van avond uit in Sitges? Klinkt leuk maar wat is in en waar ligt Sitges? . Is dat ver van hier? . Dat ligt net buiten Barcelona is dus niet zo ver dus. Dat is een paradijs voor ons homo’s. Of met andere woorden zijn veel homozaken te vinden. En morgen als we weer wakker zijn gaan we weer naar dat naaktstrand waar we verleden week ook waren. Oké klinkt goed.

Nadat Gossé zich ook gewassen had gingen we op weg. Naar een paar uur in de zoo rond te hebben gekeken had ik het wel gezien.
Zullen we ergens in de stad wat gaan drinken. Vroeg ik. Zeker weer in die bar waar we gisteren waren. Nee, hoef niet lijkt mijn beter dat wij naar een gewone zaak gaan waar we geen seks kunnen hebben. Wil je me dan niet meer in je voelen sletje.
Op die vraag gaf ik geen antwoord ging alleen krom staan en stak mijn kont naar achteren.
Pas maar op dadelijk pak ik je hier midden in het dierenpark. Je doet het maar.
Hij kwam naar me toe en greep me vast en kuste me opmijn wang. Na die kus zei hij.
Jij bent net als ik onverzadigbaar en hebt nooit genoeg hè. Van jouw liefde niet maar ook jouw lul en zaad niet. Ik houd van je en ben zo intens gelukkig. Kan me niet schelen wat andere nu gaan denken.
Voor ik iets terug kon zegen kuste hij me daar midden in het park vol op mijn mond.

Weet je wat we ook kunnen gaan doen? Nee. Naar het hotel gaan en daar de liefde gaan bedrijven tot we uitgaan. MMMMMMMM klinkt heerlijk laten we dat gaan doen. Maar eerst onder weg wat drinken kopen voor op de kamer. Goed idee.
Dus we gingen terug naar het hotel naar niet v oor we onderweg wat te drinken hadden gekocht. Op de kamer aan gekomen en ons uit gekleed te hebben. Zei hij.
Je gaat je nu een seks feest beleven zo als je hem nog niet hebt gehad.
En inderdaad het was me een seksparty die we nog niet hadden gehad we vreeën en hij neukte me uren lang steeds net voor dat hij klaar kwam hield hij op met neuken en zo stelde hij het klaar komen uren uit. Hij heeft me die middag in elk denk bare positie geneukt. Na 3 uur hield hij het niet meer en spoot zijn zaad diep in mijn darmen. En zakte al vrijend op me. We waren zo nat dat het leek dat we net uit de douche kwamen. Na zo nog een poos hebben liggen vrijen met zijn lul nog in mijn hol. Zei hij in eens.
Sorry, schat maar ik kan het niet meer in houden.
Voor ik kon vragen wat hij bedoelde voelde ik zijn pis in me stromen.
Nu moet je heel hard je sluit spier dicht knijpen schat zo hard als je maar kan. Want anders loopt alles op het bed als ik me uit je trek.
Ik begon te knijpen en hij trok zich langzaam uit me met de woorden.
Harder knijpen, harder, harder ja zo is het goed.
Hij schoot uit me en ik hield alles binnen maar wist dat ik dit niet lang vol hield dus ging snel naar de wc waar ik weer ontspande en dus alles uit me liep. We hebben ons gewassen en zijn gaan naar Sitges aten daar wat.

3802 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 309)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.