Bart de pestkop

Een jaar of 5 terug was ik net gescheiden en weer terug verhuist naar het dorpje waar ik opgegroeid ben. Mijn ex was er vandoor gegaan met andere kerel nadat ze me al jaren met hem bedroog. Het was beetje verhaal die niet zou misstaan bij Jerry springer. Maar ik was terug in me oude dorp en liep het dorpscafé in. Daar kon ik er nog maar weinig. Wie ik wel gelijk herkende was Bart, een kleinere oudere kerel die altijd enorm grote bek had en vreselijk kon zuigen. Hij was stukje grijzer geworden maar zag er voor de rest hetzelfde uit. Kon me hem nog erg goed herinneren, ik was vaak de pineut van zijn treiterijen. Ik was geen vechter en dat wist hij. Meerdere keren had hij dingen als sigaretten jatten bier en hij had mijn toenmalige vriendinnetje verteld dat hij me vreemd had zien gaan. Zelfs toen deed ik hem niks, sterker nog, vaak bracht ik hem nog naar huis als hij dronken was. En zelfs dan zat hij onderweg nog uit te dagen en te zuigen. Hij wist dat ik niks durfde, dat zei hij ook altijd lachend. En als ik later thuis kwam kon ik het niet laten om over hem te fantaseren. Het wond me op dat hij me zo zat te treiteren en uit te dagen. Toen hij me zag moest hij grijnzen en blerde gelijk door de kroeg, zoo sukkel, heeft ze alweer wat beters gekregen??? Met een rooie kop van schaamte ging ik aan de bar zitten en bestelde een bier.

Bart kwam naar me toe en ik bestelde voor hem ook een bier in de hoop dat ie niet zo zou treiteren. Uiteraard hielp het niks en Bart begon te vertellen dat mijn ex nooit trouw was geweest en dat zelfs hij erop was geweest. zo nu in mijn eentje zonder iemand te kennen, behalve Bart dan, durfde ik al helemaal niks. en Bart begon me uit te lachen en uit te dagen. Wat een mietje dat je alles er maar op laat kruipen, ik durf te wedden dat ze je ook nog heeft laten kijken hoe ze geneukt werd, schaterde hij.je vind zeker geil, het sperma uit die kut te likken? hahaha kneus, geen wonder dat iedereen er op kon, jij durft er toch niks tegen te doen, of wel dan, daagde hij me uit. Nee Bart je heb gelijk, antwoordde ik rustig. Ik probeerde beetje cool over te komen maar voelde me al erg nederig naar hem. idd, zei Bart, want je bent een bangeschijter. Of niet soms? ja Bart, antwoordde ik weer. een slap spermakuttelikkertje. Ging hij verder. Durf te wedden dat je ook wel pik in je bek gehad hebt van een van der lovers, of niet soms? Vroeg hij spottend. Wil je er soms 1? Lachte hij. En hij wees naar zijn kruis. nou dat gaat niet gebeuren Bart, antwoordde ik gevat. Zou je denken? Siste hij. Denk je dat ik je niet kan dwingen soms? Daagde hij me uit. Denk je dat ik je niet aankan? Ging hij verder terwijl hij steeds dichterbij kwam staan, de andere gasten lachte alleen maar, er was niemand waarvan ik enige hulp kon verwachten. dus sussend zei ik, dat denk ik helemaal niet Bart, miss zou het je wel lukken. jaaa, lachte Bart, natuurlijk lukt het me. En hij pakte me om me nek.

Hee joh riep ik verrast, laat los. haha jij geloofd me toch niet, lachte Bart terwijl hij me achterover trok. Hier kijk ik nu al jaren naar uit, fluisterde hij in mijn oor. hij trok me verder en ik gleed van me kruk af en Bart ging verder met wurgen, terwijl we draaide zag ik allemaal lachende gezichten en paar meiden waren opgestaan om beter te zien. Ik zat onderhand op de grond met Bart nog steeds achter me. Plots liet hij me keel los en trok me achterover. Voor ik wat uit kon brengen zat hij lachend op zijn knieen boven me. En duwde mijn schouders plat. Lachend keek hij me aan terwijl hij ging zitten. Hij zat bovenop mijn buik drukkend op mijn schouders terwijl ik zijn polsen vastpakte. Denk je nu nog dat het me niet lukt? Vroeg hij spottend. nee Bart, je heb gewonnen, antwoordde ik beetje in trans. idd mannetje als je dat maar weet. En grijnzend begon hij naar voren te schuiven. Mij spottend aankijkend. Volgens mij geloof je het nog niet echt. En met een ruk trok hij zijn handen los en greep mijn polsen en drukte ze op de grond en ging erbovenop zitten met zijn knieen terwijl hij zijn kruis op mijn kin drukte. Net als ik vroeger altijd fantaseerde. Zo en zijn er nu nog die niet geloven, brulde hij trots. Tussen zijn dijen zag ik lachende gezichten van verbaasde meiden die nieuwsgierig keken hoe ik erbij lag. ik geloofde je toch al Bart, probeerde ik angstig, ik wilde liever niet dat hij zo met publiek zijn pik in mijn mond zou duwen. Ik was er allang van overtuigd dat hij dat wel kon. Voldaan keek hij op me neer en met mijn hoofd tussen zijn dijen kon ik niet wegkijken.

Zo jochie, en hij trok de gulp van zijn broek open. Ook zijn riem en knoop maakte hij los. kom op Bart, smeekte ik. oké dan omdat je zo aandringt, lachte hij en trok zijn broek naar beneden en liet zijn ballen en pik op mijn gezicht vallen onder bijna hysterisch gegil van de meiden. Toen pakte hij zijn pik en keek me aan en zei, pijp je meester, en goed ook anders knijp ik je ballen eraf, en hij greep me in mijn zak en duwde zijn pik in mijn mond. Hij pakte me aan mijn haar en trok me ruw over zijn stijve pik heen, met 2 handen pakte hij mijn hoofd en duwde zijn pik er diep in en sneller en sneller. goed zo jochie, haha we hebben hier een natuurtalend, schaterde hij. Dit heb jij zeker vaker gedaan, spotte hij hijgend terwijl hij kreunend klaar kwam en mijn gezicht volspoot. Lekker hé die sperma op je bek, lik schoon, beval hij terwijl hij zijn pik bij mijn mond hield. Gehoorzaam likte ik de restjes eraf en zoog op zijn eikel. Peter had gelijk, lachte hij spottend, je bent idd een goeie pijper. Geschrokken realiseerde ik me dat hij peter, degene waar mijn ex mee vandoor was nadat ze me enkele jaren als cuckold gebruikte kende. Ondertussen zat hij zijn bier te drinken terwijl hij zittend bovenop me aan het bijkomen was. Na een tijdje trok hij zich aan de bar omhoog en zette zijn lege glas neer en zei, opstaan we gaan. en braaf klom ik moeizaam overeind en liep achter hem aan naar buiten

7698 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 468)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.