Even rustig op adem komen (2)

Daar stond ik nu, poedelnaakt tegenover een jongen die ik niet kende in een vreemd huis met een keiharde stijve.

Een rilling van pure geilheid ging er weer door mijn lichaam. Ik voel hem zijn hand op mijn linkerheup leggen en automatisch kom ik dichter naar hem toe. Zijn rechterhand legt hij op mijn linkerheup en hij knijpt zachtjes in mijn bil. Tergend langzaam gaat hij met zijn twee handen van boven mijn billen over mijn rug naar boven. Elk haartje op mijn lichaam lijkt wel te gaan staan. Ik kan het niet helpen maar mijn adem begint zwaarder te worden. Hij drukt me nu helemaal tegen hem aan. Ik voel dat hij ook een flinke paal heeft.

Hij pakt mijn hoofd met twee handen en geeft me een hele zwoele zoen op mijn mond. Ik voel mijn tepels prikken tegen zijn kleren aan. Ik moet kreunen. Lekker, vraagt hij, en gaat met zijn handen naar mijn keiharde paal en wrijft zachtjes hierover. Het antwoord is ja, zegt hij, glimlachend.

Ik wil hem, naakt. Alles in mij wil hem. Ik begin aan de knopen in zijn blouse, maar hij weert me af. Nee, je bent nu eerst van mij. Die kuiltjes in zijn wangen laten me compleet smelten. Met zijn twee handen gaat hij over mijn borst en speelt plagend met mijn tepels. Lekker hard, zegt hij. Met zijn tong speelt hij zachtjes met 1 van hen. Cirkelt eromheen. Zuigt erop, zachtjes bijt hij er in. Mijn hoofd draait dol. Oh wat is dit geil. Het geil in mijn ballen vraagt om verlossing, maar hij is goed.

Met zijn rechterhand gaat hij over mijn strakke buikje, achter mijn rechtopstaande pik en wrijft heel zachtjes over mijn buik en tegen mijn pik. Mijn adem lijkt wel een stoomlocomotief. Hij geniet van mijn genieten. Met zijn wijsvinger speelt hij met mijn navel, met zijn andere hand pakt hij mijn kont en draait me langzaam om. Hmmm lekker kontje, hoor ik hem zeggen en voel zijn tong aan het topje van mijn bilspleet. Oe dat is gevoelig. Met zijn linkerhand pakt hij mijn pik en ik voel hem verder zakken in mijn bilnaad terwijl hij plagerig met mijn pik en ballen speelt. Zachtjes duwt hij mijn benen wat uit elkaar en gaat met zijn andere hand tussen mijn benen en pakt van achter mijn ballen. Met zijn duim speelt hij plagerig met mijn jongenskutje. Hmm erg strak. Moeten we wat aan gaan doen. Hij duwt mij met zijn hand naar voren zodat ik gebukt met mijn handen op de bank met mijn kontje naar hem toe nu voor hem sta. Hij duwt mijn billen opzij en gaat met zijn tong nu naar beneden en beroert mijn sterretje. Zachtjes drukt hij tegen mijn sterretje en ik doe automatisch mijn benen nog wat verder uit elkaar zodat hij er goed bij kan. Goed zo jongen, geef me maar flink de ruimte. Hij likt heerlijk tegen de achterkant van mijn ballen en de sensatie is hemels.

Weer voel ik een guts geil opkomen terwijl hij zachtjes achter mijn ballen wrijft. Ik kreun. Hij dirigeert me weer omhoog en draait me om. De blik op mijn natte eikel is voor hem het teken om er aan te gaan likken. Hij zuigt het geil van mijn pisgaatje en sluit daarna mijn eikel volledig in met zijn mond. Het tolt in mijn hoofd van geilheid. Ik hoor hem zuigende geluiden maken en het geluid gaat gepaard met een supersensatie aan mijn pik. Denk erom. Niet klaarkomen, zegt hij. Ik hijg, dat dat heel moeilijk is. Hij steekt nu mijn pik helemaal in zijn mond en ik zit achter in zijn strot. Dit heeft hij vaker gedaan. Veel vaker. Hij stuitert met zijn hoofd zachtjes op en neer over mijn pik een heerlijke sensatie achterlatend op mijn pik. Het is gewoon haast niet meer te houden.

Ik sta zwaar hijgend op het punt om klaar te komen als hij plotsklaps ophoudt. Ik zei toch niet klaarkomen, zegt hij. Weer met die vreselijk mooie glimlach. Mijn ballen kolken en ik voel het bloed niet alleen in mijn pik maar ook in mijn hoofd rond suizen. Hij pakt mijn hand en legt hem op zijn keiharde paal in zijn broek en wrijft langzaam met mijn hand over zijn paal. Ik voel hoe hard en hoe groot hij is. Lekker? Ja, zeg ik. Dacht ik wel en hij stuurt mijn hand naar de onderkant van zijn ballen. Vind ik ook, zegt hij. Ik vind jou een lekker geil ventje. Ik knijp hem zachtjes in zijn ballen en hij laat het toe. Ik neem het van hem over en pak hem bij zijn middel en trek zijn blouse uit zijn broek. Ik maak zijn knoopjes los. Met zijn blouse los krijg ik zicht op een mooie borstpartij en heerlijk strak gespierd buikje. Ik wil hem naakt, giert het door mijn hoofd. Oh wat wil ik hem naakt tegen me aan hebben, in me hebben.

Ik doe zijn blouse uit en krijg nu volledig zicht op zijn bovenlichaam. Mooie sterke schouders, gespierde armen en een mooie borstpartij. Lekker strak buikje. Ik neem nu volledig het initiatief en geef hem een zoen die overgaat in een heftige tongzoen. Onze blote bovenlichamen staan tegen elkaar. Onze palen drukken tegen elkaar, slechts nog gescheiden door stof. De tongzoen duurt een eeuwigheid. Onze lippen wrijven tegen elkaar, mijn tong maakt de wildste dans die hij ooit heeft gemaakt. Hij heeft nu weer mijn hoofd gepakt en danst gulzig verder met mijn tong, ik heb mijn handen links en rechts tegen de zij van zijn ribbenkast en voel zijn borstspieren. Ik ga naar beneden met mijn handen en maak zijn riem los. Als haast vanzelf gaat zijn broek open en valt op de grond. Ik ga met mijn handen links en rechts in zijn slip en trek deze naar beneden. Ik wil zijn pik tegen die van mij. Hij stapt uit zijn broek en slip en we staan naakt tegen elkaar aan. Pik tegen pik.

7518 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 567)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.