Even rustig op adem komen (3)

Ik wil zijn pik tegen die van mij. Hij stapt uit zijn broek en slip en we staan naakt tegen elkaar aan. Pik tegen pik.

Ik moet hem voelen en glij over zijn lekkere lichaam. Dat had ik toch niet kunnen denken, dat ik hier zo geil en naakt bij een vreemde jongen in de huiskamer zou staan. De regen is nu ver weg en de enige nattigheid die ik nu voel is de nattigheid uit mijn pik. Ook zijn voorvocht voel ik op mijn buik als zijn stijve pik tegen me aan wrijft.

Blijven we hier staan of maken we het ons wat gemakkelijker, vraagt hij. Even bekruipt me de twijfel of ik dit wel echt wil, maar de geilheid in mijn lichaam en de geilheid in zijn ogen doen deze gedachte snel als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wat stel je voor, vraag ik. Ik merk dat ik hem de keuze laat, hem de regie in handen geef. Kom maar mee en hij pakt mijn hand. Als een kleine jongen loop ik achter hem aan. Mijn stijve pik wiebelt zachtjes heen en weer als ik loop. God wat ben ik geil. Mijn vader zou me nu eens moeten zien. Weg met die gedachte!

We lopen naar een ruime slaapkamer met een groot tweepersoons bed. Het zou zijn kamer kunnen zijn, maar ook die van zijn ouders. Wat doet het ertoe. Ik wil hem helemaal. Ga eens op je rug liggen, zegt hij. Ik doe wat hij zegt. Zeg maar wat ik moet doen, ik doe het, giert het door mijn hoofd. Doe je ogen eens dicht en dicht houden he, niet spieken. Hij pakt een doek en bindt deze voor mijn ogen. Zo nu kun je echt niks zien. Hihi. Daar lig ik dan, oh wat ben ik geil. Wat gaat hij doen? Plotseling voel ik een natte tong op de wreef van mijn voet. Van de opwinding slaak ik een kreet van verrukking. Heel tergend langzaam gaat hij omhoog. Ooh wat is dit geil. Wanneer is hij bij mijn pik? Op mijn bovenbeen wijkt hij plotseling af naar mijn heup en baant zich daarna een weg naar mijn tepel. Heel zachtjes zuigt hij erop. Ooh wat is deze jongen goed! Ik ben in volledige extase en jongen als ik zo meteen klaarkom, dan spuit ik me toch er een lading uit. Mijn ballen staan op knappen.

Hij geeft me een vluchtige zoen op mijn open mond. Ik ben te laat om hem terug te zoenen. Hij legt zijn hand op mijn pik en ballen. Alle zenuwen gieren het uit. Ik ben volgens mij nog nooit zo geil geweest als nu. Wil je klaarkomen, vraagt hij. Jaaa, roep ik uit. Geile beer van me, zegt hij. Ik hoor hem iets open maken en voel dat hij een condoom om mijn pik schuift. Hij gaat boven op me zitten en ik voel dat hij mijn pik tegen zijn sterretje aandrukt. Eerst gaan we een ritje maken. Voor me zie ik hoe hij dit zegt, met die verrukkelijke kuiltjes in zijn wangen. Tot mijn grote verrassing glijdt mijn pik redelijk snel in zijn kutje. Ohh roep ik het uit als ik mijn ballen tegen zijn kontje voel. Hij blijft even zitten om mijn pik echt helemaal zich thuis te laten voelen in zijn kutje. Lekker, zegt hij. Heel langzaam begint hij op en neer te gaan. Hij is goed want hij doet het zo langzaam, dat ik niet meteen de drang heb om klaar te komen. Hij zet zijn handen op mijn borst en heel volleerd rijdt hij op mijn pik. Hij buigt voorover en geeft mij een lekkere zoen. Weer vinden onze tongen elkaar terwijl hij rustig doorrijdt op mijn stijve pikkie.

Af en toe knijpt hij zijn spier even aan en dat geeft een hemelse sensatie. Dat moet hij niet te vaak doen, want dan explodeer ik. Maar hij weet dat, hij weet precies wat hij aan het doen is. Goh wat voelt dat lekker. Mijn wereld begint nu heel klein te worden. Niet groter dan het bed, met hem en mij als enige bewoners. Ik voel zijn geweldige borstspieren en zijn heupen, zijn heerlijke buikspieren.

Wil je klaarkomen, vraagt hij. Ik kan het niet meer zeggen en kan alleen maar ja knikken. Zachtjes glijdt hij van mijn pik af. Maar dan wil ik je wel proeven, zegt hij. Hij trekt het condoom van mijn pik af. Een sensatie dat mij bijna doet klaarkomen. Hij neemt mijn pik in zijn handen en stopt hem in zijn mond. Hij begint te zuigen. Eerst langzaam, plagerig, maar heel langzaam voert hij het tempo wat op en ik voel mijn pik ook af en toe achter in zijn keel verdwijnen. Zijn tong speelt met mijn eikel. Mijn hoofd begint te tollen, mijn adem versnelt en versnelt, een heerlijke sensatie maakt zich nu van mijn meester, ik voel het nu in mijn lendenen kolken, mijn ballen doen gewoon pijn, mijn adem gaat over van snel, naar ingehouden, ik kom, ik schreeuw het uit als mijn sperma met volle kracht zijn mond in spuit, straal, na straal, na straal. Ooh god wat tintelt het over mijn lichaam, overal terwijl ik nog een keer spuit. Hij slikt het allemaal op, in. Hij houdt even in, daarna zuigt hij nog een keer en weer kom ik klaar. Ik schreeuw het uit. Alles draait en kolkt. Hij geeft mij een natte zoen. Een zoen met mijn sperma. Ik lik het van zijn tong af, uit zijn mond. Een deel loopt er langs en hij likt het weer terug.

Mijn hele lichaam trilt nog. Ik lig met open mond en hevig hijgend compleet na te genieten. Hij legt zijn hand op mijn heftig omhoog en naar beneden gaande buik.

Even rustig op adem komen.

6137 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 472)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.