Avontuur in Spanje 17

sorry lang geduurd maar hier het vervolg

En gingen op een soort kroegen tocht. bij een van de bars was een komische travestieshow en we lagen krom van het lachen.
” Nu gaan we naar een bar waar alleen binnen komt in jeans of leer. Hier zou ik in de toekomst graag ook eens met je naar toe gaan maar dat je dan mijn slaaf bent”. “Hoezo”? “Zie je zo wel als we binnen zijn. Maar vergeet niet je bent nu niet mijn slaaf maar mijn geliefde”. Snapte nog niet wat hij precies bedoelde maar kwam daar snel achter na dat we binnen waren. Hij werd binnen zeer vriendelijk begroet. Het leek daar binnen wel op de speelruimte als bij hem thuis. De barman vroeg hem.
“Is dat je slaaf Gossé”? “Nee, Roberto dit is mijn liefje”.”Je wat, sinds wanneer heb jij een liefje? Als er iemand hier binnen een echte Meester is ben jij dat wel man”.“We kennen elkaar sinds 4 mei “.
En Gossé vertelde hem alles hoe de ontmoeting was en wat we tot nu toe gedaan hadden. De barman luisterde met veel aandacht naar het verhaal en in tussen zette hij 2 bier voor ons op de bar. Toen Gossé uit verteld was zei de barman.
“Dus je hebt nu een geliefde en een slaaf in een is dat niet onhandig “? “Tot nu toe niet”. “Of vind jij het wel moeilijk Gerard”? “Nee hoor Gossé ik niet”. “Als je beneden wil kijken moet je het maar doen hoor”? “Ik ga niet zonder jou naar beneden Gossé”. “Ben je bang dat je verkracht word”? Zei Roberto.
“Nee, dat niet dat ben ik al een keer door Gossé en weet ook dat ik veel kan hebben maar we hebben afgesproken dat als we naar beneden gingen het samen zouden doen”. “Klopt, dat is nu de afspraak en misschien komen we in de toekomst wel eens op de andere manier hier”.
Zei Gossé er meteen achter aan. Na nog een bier gingen we weer verder.
“Komen straks wel weer even terug wil hem nog wat meer van het nacht leven hier laten zien nu het rustig is”. Zei Gossé tegen Roberto.

“Na nog een paar cafés zie ik tegen Gossé het is hier wel rustig overal”. “Klopt maar het is nog vroeg in de meeste zaken begint het pas later op de avond Schat”. “Oké”.
We stonden weer voor een bar toe Gossé tegen me zei.
“Wacht even hier “. “Waarom”? “Dit is een bar waar je alleen in het leer binnen mag maar zo als je net al merkte ken ik de meeste hier dus misschien mag ik jou hier de binnen kant vandaag ook in deze kleren laten zien”.
En hij liep naar binnen en kwam wat later terug en wenkte mijn hem te volgen naar binnen. Daar ging het zelfde als in de ander bar en weer dat ongeloof. Na liepen we nog wat rond en kwamen bij een seksshop.
“Weet je wat mijn nu leuk en geil lijkt?”. “Nee wat”. “Dat we een jockstrap hier kopen voor jou en jij die aan doet en dadelijk in die ene bar daar bij Roberto alleen dat draagt. Als je dat tenminste durft. Het is daar nu wel een heel stuk drukker “. “Maar wat doen we met mijn kleren dan en stel dat iemand aan me wil zitten”? “Dan laat je ze dat toch doen. Lijkt me wel geil om toe te kijken hoe je daar door andere word geneukt en dat jij andere pijpt”. “Dus je wilt eigenlijk dat ik nu weer voor de tijd dat we daar zijn dat ik jouw slaaf ben. Als je het zo bedoeld wil ik wel de belofte hebben dat ik niet alleen ergens zo maar heen hoef met iemand en ook niet alleen maar beneden met een andere dat jij steeds bij me bent. Als je me dat belooft, wil ik het wel proberen”. “Dat beloof ik je maar dat je daar helemaal zeker van kan zijn kopen we dadelijk daar nog iets anders er bij”.”Wat dan”? “Zul je zo wel zien”.
En we gingen de seksshop binnen .

“Kijk hier liggen de jockstraps welke wil je”? “Kiest U maar Meester”. “Mooi je zit al in je slaven rol. Dan word het deze”.
En hij pakte een donkerblauwe.
“En dit hebben we nodig en dit en dit en dat nog”.
Hij pakte er nog een lederen koortje een hals band en een ketting bij en liep daar mee naar de kassa. Voor dat hij afrekende vroeg hij daar.
“Is er hier ergens een plek waar hij die jockstrap aan kan doen”? “Als je het koopt kan hij hem achter in de zaak aan doen. Daar is een kleed hokje”. “Ja, ik wil dit allemaal kopen “.
Hij haalde de jockstrap uit de verpakking en gaf die aan mijn met de worden.
“Je heb gehoord waar je hem kan aantrekken Slaaf als je hem aan hebt laat je het eerst hier zien voor jij je weer aankleedt”. “Ja Meester”.
Liep naar achteren en kleden me om en kwam met mijn kleren onder mijn armen weer terug lopen. “Mooi slet doe je benen even uit elkaar en haal je zaakje er uit zo dat ik je de cockring om kan doen en je ballen afbinden zo dat je dadelijk zeker niet klaar komt”. “Ja Meester”.
En hij deed de cockring om en bond mijn ballen af met het koordje deed de jockstrap weer terug op zijn plaats.
“Kleed je weer aan voor ik me weer aan je vergrijp slet”. “Durft u niet”. Zei de man achter de kassa.
“Wat zeg je daar dat ik het niet durf hem hier midden in jou zaak te neuken”. “Ja, ik zei dat durft u niet”.
Voor dat de man was uitgesproken lag ik al voorover op de toonbank en maakte Gossé zijn broek open en spuugde in op mijn ster en ramde zijn paal in me. Winkel bediende schrok er eerst wat van maar maakte toen zijn broek open en begon zich af te rekken voor mijn gezicht.
“Je zou hem wel in zijn bek willen stopen hè”.”Ja, maar ook wel daar waar jij nu zit”. “Pech gehad dit is mijn slet en jij mag alleen toe kijken en zeker niet aan komen. Of wil jij die pik in je bek slet”? “U bent de baas Meester”.
En hij trok zijn paal weer uit me en zei.
“Kleed je aan we gaan weer”.
Ik kleedde me aan hij borg zijn pik ook weer op en we gingen.

Bij de bar waar Roberto achter de bar stond moest ik weer even buiten wachten. Toen hij terug kwam had een zak bij zich en zei:
“Kleed je hier uit en doe hier je kleren in”.”Ja Meester”.
Ik kleedde me uit en gaf hem mijn kleren kreeg nu ook die halsband om en hij deed de ketting er aan. En Zei.
“Zo ben je nooit verder van me af dan dat de ketting lang is slet. Is dat goed”? “Ja Meester”. “Hier heb je ook een flesje poppers voor als je die nodig mocht hebben”.”Dank U Meester”.
En we gingen naar binnen. Daar gaf hij de zak aan Roberto en kreeg meteen 2 bier van hem. We namen wat verder aan de bar plaats. We zaten net of er kwam iemand naar ons toe en vroeg aan Gossé
“Waar is hij allemaal voor te gebruiken”? “Het is een pijp en neuk slet niet meer en niet minder”.
Mag ik hem mee naar benden nemen om hem daar te gebruiken als neuk slet “. “Dan moet ik wel mee want de afspraak is dat hij niet verder van me vandaan is dan deze ketting”. “Oké”.
Toen we op stonde en maar benden ging zag ik dar Roberto iets aan Gossé gaf. Toen we de trap af liepen liep Gossé achter me en smeerde het in mijn hol en zei.
“Is glijmiddel”. “Dank U Meester”.
Benden gingen we een hokje in waar we makkelijk met zijn drieën in konden.
”Hou jij die slet vast zo dat hij niet kan ontsnappen”? “Doe ik. Zo goed “. “Ja fantastisch “.
Hij had in tussen zijn broek open gemaakt en drukte zijn paal tegen mijn sluitspier die makkelijk open ging zo dat hij snel in me zat en me begon te neuken tot hij mijn vol spoot.
“Schoon likken slet”.
Gossé liet me los ik draaide me om en likte hem schoon en hij deed zijn broek weer dicht en verliet het hokje. Ik wilde achter hem aan gaan maar Gossé trok me terug. En sloot het hokje weer.

3509 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 138)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.