Avontuur in Spanje 18

“En vond je het lekker sletje van me”. “Ja, Meester vindt het heerlijk om geneukt te worden het liefste door u. Maar als ik u er blij mee maak laat ik me door iedereen die U goed keurt neuken Meester”.
“Mooi dat te horen slet ik neuk jou pas als laatste hier in de bar. Dus als je mijn in je voelt is dat is dat de laatste hier. Spuit je dan even snel vol en daarna weer in het hotel. Ben je het daar mee eens slaafje van me”? “Ja Meester”. “Kon gaan we weer naar boven”. “Mag ik daar dit keer eerst even een biertje drinken Meester voor ik weer gebruikt ga worden Meester”? “Maar natuurlijk mag dat”.
En we gingen naar boven toen Roberto ons aan zag komen zette hij weer 2 bier voor ons neer en zei. “Die andere waren al louw dus hier 2 nieuwen. En slet hoe was het”? “Lekker meneer”. “Je wilt zeker wel meer”.”Dat beslist mijn Meester Meneer. Maar mag nu eerst een biertje drinken van mijn Meester”.
En we dronken ons bier op en daarna stond Gossé op en liep weg en trok mijn aan de ketting mee.

We gingen naar beneden waar we het donkerste gedeelte ingingen we waren daar net in of ik voelde al weer iemand aan mijn hol zitten. Die man stak eerst 1 vinger in me en toen hij merkte dat het daar al gesmeerd was schoof hij zijn pik er in en begon te neuken en ik kreeg ook zijn zaad in me. In tussen moest ik een ander pijpen die man spoot ook in me en ik voelde dat er ook mannen op mijn spoten. Na een poos daar zo gebruikt te zijn door verschillende mannen waar door ik meerdere ladingen zaad over me en in me had gekregen trok Gossé aan de ketting en volgde weer we gingen weer naar boven. Daar kon je goed zie hoe ik onder het zaad zat.

“Hé, Roberto heb jij die kamera nog hier kan ik een foto maken zaad mijn zaad slet”? Vroeg Gossé “Ja hier is hij”.
En hij gaf hem aan Gossé die wat foto’s van me maakte.
“Wil je wat drinken slet”? “Ja Meester graag”.
En hij bestelde 2 bier ik zat net weer toen iemand aan Gossé vroeg.
“Voor wat en waar is die slet van jou te gebruiken”. “Het is een neuk en pijp slet en je kunt hem gebruiken in het hele pand er is maar een voorwaarde dat ik niet verder van hem weg ben dan deze ketting”. “Dus hij is hier ook te misbruiken voor dat”. “Ja”.”Mag ik hem dan gebruiken”.
”Geef hem maar een opdracht”.”Ga over je Kruk hangen met je hoofd in de schoot van je Meester”.
Ik deed meteen wat me opgedragen werd de man stak ook eerst een vinger in mijn hol en zei.
“Daar ga ik eens even flink van genieten”.
In tussen had hij zijn pik uit zijn broek bevrijd en schoof die er bij mij naar binnen en neukte me tot hij me vol spoot.
“Blijf liggen slet komt nog iemand aan”.“ Maar ik wil dat hij mijn nog schoon likt”.
Zei de man die mijn net volgespoten had.
”Kom dan iets verder op mijn schoot liggen zo dat je aan de andere kant kunt pijpen slet”. “Ja Meester”.
En ik nam de positie in die hij bedoelde. En likte de man schoon. Intussen had ik de volgende alweer in me zitten en kreeg ook een ander weer in mijn bek die ik moest pijpen en zo kreeg ik nog 8 palen en ladingen in mijn hol en 6 in mijn bek toen mocht ik weer een pauze nemen van mijn meester waar ik hem voor dankte en een kus gaf op zijn kruis waar zijn paal al die tijd hard stond.

”U vind het echt een geil gezicht hè Meester hoe ik door al die mannen hier word misbruikt”? “Ja, slet vind het inderdaad een geil gezicht en zeker hoe jij er van geniet”. “Klopt Meester ik geniet er echt van. Had het nooit verwacht dat het zo heerlijk kan zijn Meester. Ben nu blij dat u me een tijdje terug zo bruut hebt ingewijd in de mannenseks Meester”.”Zou je nu ook alleen naar beneden durven slet”?
“Nee Meester dat nog niet. Ik kan mezelf zo geven doordat ik weet dat U er bij bent Meester”. “Mooi te horen dat je me zo blindelings vertrouwt slet. Nu gaan we weer naar beneden want daar wachten een paar manen op ons die het al aan mijn vroegen toen jij hier zo werd misbruikt of we mee kwamen”. “Oké Meester”.

En we gingen naar beneden Gossé klopte daar op een deur die meteen werd open gemaakt en we werden binnen gelaten. In dit hok was een soort ophoging. De mannen in dit hok waren al naakt. Een van hem ging er zo op liggen dat hij met zijn voeten op de grond stond en ik moest op zijn paal gaan zitten en hij begon meteen met neuken de andere kwam achter me staan en zette zijn paal ook tegen mijn ster ik nam wat poppers en hij duwde ook zijn paal er in en ze neukte me beide tegelijk en kwamen tegelijk klaar in me. Ik likte hun palen schoon en we verlieten het hokje en gingen weer naar boven. Daar moest ik weer over de barkruk gaan hangen en hij maakte zijn broek los en neukte me en spoot me vol. Daarna haalde hij het koord om mijn balen er af en vroeg hij aan Roberto mijn kleren terug die hij ook gaf met de woorden.
“Jammer dat jullie al gaan had hem graag ook een keer gebruikt”. “Komen nog wel een keer terug als we terug zijn uit Nederland maar misschien ook eerder en dan kan jij hem ook misbruiken”. “Verheug me er al op tot dan”.
Ik kleedde me aan, we namen afscheid van Roberto en gingen maar ons hotel. Waar ik eerst me eerst waste en we toen naar bed gingen.

“Ik maak een echte gebruik en misbruik slet van je”.
En hij kuste me na wat gevreeën te hebben vroeg hij.
“Kan je nog wat hebben Schat”? “Jou kan ik altijd nog hebben lieverd”.
En sloeg mijn benen om zijn middel en zette met mijn hand zijn paal voor mijn hol en hij schoof hem er in. “MMMMMMMMMM Dat is een geil gevoel al dat zaad daar in je hol waar ik nu door neuk”.
En hij begon me te neuken en we vreeën tot dat hij weer klaar kwam. We vielen zo op en in elkaar in slaap. Het was inmiddels 5 uur.

We werden gewekt om 10 uur door dat er op de deur werd gebonkt.
“Dat zal het ontbijt weer zijn schat”.Zei Gossé, en klom uit bed en deed de bad jas aan en deed open. Het was de zelfde man als de dag er voor.
“Sorry van gisteren”. Zie Gossé meteen. “Maakt niets uit meneer, ik zie wel vaker gekke en vreemde dingen als ik ontbijt rond breng”, was zijn antwoord en zette het ontbijt weer neer en ging weer. Tijdens het ontbijten zei Gossé “Vandaag gaan we een paar uur weer naar dat strand waar we laats ook waren en daarna weer naar huis”. “Is goed wil wel weer lekker lui op het strand liggen en zeker samen met jou”.

3923 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 151)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.