Avontuur in Spanje 19

Na het ontbijt gingen we ons wassen en naar het strand. Zochten weer een lekker plekje op aan de vloedlijn en gingen meteen zwemmen. Na het zwemen lekker relaxen in de zon. Op een gegeven moment vroeg Gossé.
“Zou je mijn rug even in willen smeren”.
En gaf me de zonnebrandcrème en ik deed het dus en bestede er veel er veel aandacht aan. Toen ik klaar was gaf ik de crème terug met de woorden.
“Wil jij mijn nu ook in smeren”?
Wat hij ook deed.
“Je wordt al lekker bruin schat”. “Dank je maar moet nog even om net zo bruin te worden als jij”. “Ja, dat wel maar komt wel”.
Na zo weer samen een poos gelegen te hebben zei hij.
“Ik krijg honger en dorst; zullen we ergens wat gaan eten er drinken en dan naar huis gaan of wil je nog wat anders doen vandaag”? “Ja, laten we dat gaan doen heb ook wel best honger en dorst en daar na zien we wel weer”. “Wat we ook kunnen doen is langs Werner gaan op weg naar huis”.
“Nee, daar heb ik geen zin in wil de rest van mijn vakantie alleen met jou doorbrengen en geen seks meer met anderen hebben “.”Meen je dat echt”? “Ja, dat meen ik”.
En gaf hem een kus en hij kuste me terug.
“We moeten op houden met vrijen”.
Zei hij in eens.
“waarom dat”. “Krijg anders het zelfde probleem als ik gistermorgen had maar nu met niets er voor”.“Je weet hoe je van dat probleem af kan komen”. “Jij slet nee dat wil ik niet hier vandaag straks thuis en dan laat ik je echt alle hoeken van het terras zien. Dus kom op we gaan een restaurant of bar zoeken en daar na naar huis”.
Wat we ook deden.

Onderweg naar huis zei ik.
“Zullen we niet eerst langs een winkel gaan voor wat boodschappen voor de rest van de tijd”?
“Dat is een goed idee”.
Dus gingen we daar ook nog langs en toen naar huis. Daar aan gekomen ging hij met de reis tas naar boven om die boven uit te pakken en ik pakte alles beneden uit. Toen ik daar mee klaar was, werd er van boven geroepen.
“Kom eens hier schat”!
Wat ik ook deed en terwijl ik naar boven liep vroeg.
“Wat is er aan de hand”? “Niets bijzonders kom nu maar”.
Boven aan gekomen zag ik dat hij al helemaal naakt was maar voor dat ik iets kon zegen greep hij mij en rukte mijn kleren van mijn lijf en duwde mij op mijn buik op de grond en ramde zijn lul er bij mijn naar binnen en begon te neuken. Toen hij bijna klaar kwam, zei hij
“Ik spuit je nu vol want ben te geil om het in te houden heb die kut nog niet gehad vandaag”.”Doe maar schat ik wil je in me voelen en pomp me maar goed vol”.
En hij ramde verder tot hij spoot.
“Dat moest er eerst uit, straks meer”.
Zei hij nahijgend en bleef op me liggen tot hij weer normaal ademde.
“Hoe is het met jouw schat ben jij ook niet toe aan een ontlading. Want jij hebt al sinds woensdag niet meer gespoten”.” Ja, dat ben ik wel”. “Draai je dan op je rug, dan help ik je ervan af”.
Wat ik ook deed en hij mij begon te pijpen en ik al snel mijn lading in zijn mond spoot en hij het slikte.

”En wat gaan we nu doen “?
Vroeg ik toen ik weer op adem was.
“We gaan even wat drinken bij de zaak”.”Waarom daar kunnen dat toch ook hier”?
“Ja klopt. Maar dan kan ik ook meteen kijken of daar alles goed gaat en goed loopt. Jij mag wel hier blijven en vast op het dakterras gaan liggen hoor”. “Nee, ik ga met je mee”. “Ben je bang dat ik je te lang laat wachten anders”? “Nee dat helemaal niet. Maar wil gewoon bij jou zijn”. “Kom op dan kleden we ons aan en gaan daar even heen”.
We kleden ons aan en gingen er heen.

Het was er goed druk.
“Zijn jullie weer terug “?
Zei Roberto toen hij ons zag.
“Ja, en ik kwam even kijken of alles goed gaat hier. En of er nog dingen zijn die moeten gebeuren voor we naar Nederland gaan”. “Alles loopt hier op rolletjes en geniet jij nu maar van je vakantie en je liefje. Laat de zaak nu maar eens 3 weken uit je hoofd”. “Je hebt makkelijk praten man je weet hoe ik ben”.“Ja, daarom zeg ik het ook. Maar wat willen jullie drinken”. “Doe mijn maar een koffie. En wat wil jij schat”. “Doe ook maar een koffie”.”komen er aan”.
En hij liep weg om onze bestelling te halen. Die hij wat later ook bracht.

Toen we weer gingen, zei Roberto.
“We Willen je hier pas weer zien net voor dat Julie naar het vliegveld gaan en niet eerder begrepen”. “Zal het proberen broertje”. “Ik houd hem hier wel weg”. “Hoe denk jij dat te doen Gerard”?
“Dat weet ik nog niet maar verzin daar wel iets op”. “Ik Weet wel iets waar je hem mee kan straffen”.
“Wat dan”? “Je geeft hem gewoon geen seks meer als hij hier is geweest of heen wil”. “Dat zal me niet lukken want vind het zelf veel te lekker”.
We schoten alle 3 in de lach en Gossé en ik liepen weer naar huis. Daar aan gekomen zei Gossé.
“Voor we het terras op gaan ga ik jou en jij mijn eerst helemaal insmeren met zonnebrandolie”.
Wat we ook deden en naar boven gingen. Gingen daar samen op het grote bed liggen en begonnen te vrijen.Door de olie glibberden we lekker over elkaar op een gegeven moment deed ik mijn benen weer om zijn middel en zette zijn paal weer voor mijn ster. hij had geen verdere uitnodiging nodig en pakte mijn enkels beet en duwde zijn paal naar binnen en begon te neuken net als gistermiddag in het hotel. Steeds als hij dreigde te komen hield hij zich stil.

“Weet je wat je ook kan doen”? “Wat Schat Wat kan ik doen”. “Een koord om je ballen binden zo dat je ze afbindt, net als je bij mij doet als we spelen”.”Ja, dat is een idee”.
En we vreeën nog wat voor dat hij uit me ging en een koord om ging doen.
Toen hij weer boven kwam had hij ook 2 glazen wijn bij zich
“Dacht je zult wel dorst hebben”? “Ja lust wel een slokje”. Nam het glas aan en we proostten.
“Ja op ons”.
En we namen een slok. We zetten de glazen neer en begonnen weer te vrijen. En hij pakte me al snel weer bij mijn enkels en schoof zijn lul weer in me. Hij neukte me weer in vele standjes moest zelfs over de rand gaan hangen van het terras. Na zo zeker wel 3 uur bezig te zijn geweest maakte hij het koord los en neukte zich weer klaar in me. Hij bleef maar spuiten, het was zo veel dat het ook meteen uit kwam lopen. Terwijl hij nog in me zat en na neukte trok hij mij af tot ik ook weer spoot. En hij zakte op me neer en bleven zo een poos liggen. De rest van de dag hebben we het lekker rustig gedaan. En zijn vroeg gaan slapen.

3471 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 137)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.