Avontuur in Spanje 20

De volgende ochtend aan het ontbijt vroeg hij
“Wat wil je vandaag doen”? “We kunnen weer de toerist uit gaan hangen en hier de omgeving verkennen”. “Ja, dat kan inderdaad zijn er nog dingen die je wilt zien tijdens je vakantie”? “Ik niet. Maar zijn er nog mooie dingen te zien en te doen op jou en seks na”?
We schoten beide in onze lach.
“Ja, ik weet wel wat dingen behalve jou en seks”. “Wat dan “? “Laat je maar verrassen”. “Oké”.
Na het ontbijt en de ochtend seks gingen we weer op pad. Onderweg praten we over van alles en nog wat maar zeker ook over wat we tot nu toe allemaal beleefd hadden samen. Ik vroeg hem ook uitleg over dingen die ik gisteren in de bar had gezien waar van ik niet wist wat het waren en hoe het heette. Hij vertelde mij alles. Maar ook over hoe gelukkig we samen waren.

Op een gegeven moment viel het mijn op dat waar we reden we niemand tegen kwamen en legde mijn hand op zijn been en streelde hem langzaam steeds hoger tot ik in zijn kruis was aan gekomen. Daar voelde ik dat zijn paal weer hard was.
“Waarom denk je dat ik op deze rustige weg rijd”? “Je wilt dat ik je pijp”. “Daar mag je mee beginnen maar ik neuk je dadelijk ook”. “MMMMMMMMMMM “.
Ik maakte zijn broek open en begon hem te pijpen. Wat later stopte hij en zei.
“Pak de plaid en volg me”.
En we stapte uit een beetje van de auto vandaan spreidden we de plaid uit en kleedden ons uit en begonnen te seksen. Hij lag me net heerlijk te neuken toen we een motor aan hoorde komen.
“Wat wil je dat ik stop of gewoon door ga”. “Ga door, ga door, ga door”.,zei ik hijgend. En hij ging door. De motorrijder zag ons maar deed als of hij niets had gezien. En Gossé hield even stil in me en zei.
“Je bent niet alleen sletterig maar ook nog een exhibitionistisch man”. “He, exio watte”? “Dat het je niets uitmaakt dat anderen je naakt zien”. “Ze zien jou toch ook naakt”? “Klopt maar van mijn wist ik het dat ik het ben. Mij maakt het niet uit waar ik ben, ik durf overal naakt te zijn”. “Als ik zo met jou ben maakt het mijn ook niets uit maar weet niet of ik het in een drukke straat zo zou durven. Maar we zijn toch ook op het naaktstrand geweest”? “Dat klopt maar is toch weer anders dan hier daar is iedereen naakt. Maar hier alleen wij. Maar doet me echt deugd dat ik dit weet”.
En begon weer met neuken dit keer tot dat hij me weer vol spoot. We beleven nog een liggen vrijen. Totdat hij in eens zei.

“Die wil ook weer aandacht zo te zien”?
En keek naar mijn lul.
“Ja Klopt”. “Waar heeft hij zin in”? “Als hij mag kiezen heeft hij zin in het sappige hol van het vriendje van de eigenaar”. “En als het vriendje van de eigenaar daar nu geen zin in heeft”.
Zei plagend.
“Dan heeft hij pech gehad dan word het weer trekken of pijpen”. “Nee, hoor het vriendje van de eigenaar van die lul wil hem wel in zijn hol voelen”.
Hij haalde zijn lul uit me en nam plaats op mijn paal en begon zich zelf te neuken. En zei hijgend.
“Je hebt dit wel weer verdiend naar gisteravond”. “Ja, inderdaad schat en die is alleen voor jou “.
Hij ging stil op mijn paal zitten en vroeg.
“Hoe bedoel je dat schat alleen voor mijn”? “Zo als ik het zeg”. “Maar stel nu dat je slaaf bent en ik zeg dat je een andere moet neuken wat doe je dan”? “Dat weiger ik schat. Mijn hol en bek laat ik zo als gisteren misbruiken maar mijn lul en zaad is alleen voor jou”. “Dus met andere woorden kan ik die dan achter slot en grendel doen als ik jouw laat misbruiken. Zodat ik dan zeker weet dat er niemand aan komt”. “Als je dat wilt inderdaad. Maar daar zijn we nu niet mee bezig schat nu ben ik in jou en met jou alleen”.”Weer iets waar je me zeer gelukkig mee maakt schat”. ”Nu moet je mij gelukkig maken schat”. “En jij mij”?
Hij boog zich naar voren gaf me een kus en begon weer op mijn paal te rijden totdat ik mijn zaad weer in hem spoot. We kleedden ons weer aan en gingen verder.

”Help mij onthouden dat ik straks als we thuis zijn Werner bel”.“Waarom moet je hem dan bellen schat “? “Zodat hij nog een jockstrap kan maken. Maar dan nu een die ik als kuisheidsgordel kan gebruiken voor jou en een betere halsband, want die we hebben is niet veel”.”Is goed zal het onthouden”. “Maar we kunnen er straks ook langsgaan om het door te geven”? “Nee, Je weet wat ik gisteren heb gezegd. En ik denk dat als we daar zijn het hem lukt jou op een of andere manier over te halen”.“Denk je dat echt”? “Ja”. “Man wat heb jij een mensenkennis dat had ik pas na een halfjaar door. Dat hij mijn dingen kon laten doen die ik eerst eigenlijk niet wilde doen”.”Ja, dat hoor ik vaker”. Laten we hier maar even in die bar daar wat gaan drinken en daarna naar huis”. “Oké”.
We stapten uit en gingen op het terras zitten na het drinken gingen we weer naar huis. Daar aan gekomen hebben we Werner gebeld. En zijn samen gaan koken en hebben lekker gegeten en gedronken. Daarna zijn we op het dakterras gaan zitten en hebben heel lang met gepraat en nog wat gedronken. We hadden het over van alles maar zeker over hoe we het verder gingen aanpakken, ons samen zijn en niet alleen nu maar ook zeker dadelijk na mijn vakantie.

Hij stelde ook voor om mijn ook aan zijn ouders voor te stellen. Wat ik wel wilde. Dat doen we dan op de dag dat de zaak dicht is dan kunnen Hellena en Alberto ook mee. We maken er dan een echt familie-uitje van.
“Zal Alberto even bellen of ze dan niets gepland hebben”.
En liep weg om te bellen toen hij terug kwam zei hij.
“Is geregeld we gaan dan met zijn vijven naar mijn ouders. Om jou voor te stellen als de nieuwe medewerker maar zeker ook als mijn levens gezel”.”Hoezo met vijf “. Hellena en Alberto hebben een kind. Wat wil je nu nog doen”? “Het enige wat ik nog doe vandaag is naar bed gaan en slapen ben namelijk zeer moe”. “Maar help je mij nog wel van mijn zaad af”. “Nee, ben zelf daar te moe voor ik wil echt alleen maar slapen”.“Dan zal ik je in je slaap wel neuken”.“Je doet maar wat je niet laten kan. Maar ik ga nu naar bed. Kom je ook of blijf je nog even hier zitten”. “Ik kom meteen met je mee”.
We gingen naar beneden en naar bed waar ik meteen in slaap viel. Gossé heeft me wel geneukt in mijn slaap maar ik heb er niets ven gemerkt. Dit weet ik want hij heeft het mij verteld en de volgende ochtend zat er gedroogd zaad in mijn bilnaad. Ik was dus echt moe.

3656 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 219)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.