Naief (deel 2)

Vervolg op NAIEF
van 20-04-2014

Zoals beloofd, bij een goede waardering zou ik mijn verhaal afmaken en een 8.3 (02-05-2014) is voor mij voldoende reden om de rest van mijn avontuur ook met jullie te delen. Hopelijk genieten jullie hier net zo van.

Na dat hij zijn vrienden had gebeld vroeg ie of ik mee wou werken, dan mocht ik vrij anders was hij gedwongen om me in het schandblok te laten zitten.
Als ik mee zou werken had ie een comfortabele kamer voor me met een sling en meerdere attributen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, enerzijds door de oncomfortabele houding en het vooruitzicht op een mogelijke ontsnapping, anderzijds vond ik het ook allemaal spannend en beloofde dus trouw aan mijn Meester.
Hij maakte het blok los en nam me mee naar een andere kamer, best chique, deed me denken aan een bordeel.
Midden in de kamer was een soort bed wat de sling bleek te zijn en er rond om heen stonden rekken met dildos, zwepen, flesjes en andere speelattributen.
Voor mij ging een wereld open en mijn drang om te ontsnappen was verdwenen door mijn nieuwsgierigheid.
Ga hier maar lekker in zitten zei mijn meester en al snel lag ik in de sling. Slim als hij was bond ie mijn armen en benen vast opdat ik niet weg kon lopen.
Hij begon me weer lekker op te geilen door met mijn pik te spelen, die al snel weer in volle oorlogssterkte stond.
Ja mijn meester was een meester in het pijpen, maar toen mijn pik stijf werd bond ie hem weer af en begon mijn sterretje te likken en op te rekken met zijn vingers.
Hij smeerde wat glijmiddel om mijn gaatje en pakte een in mijn ogen veel te grote dildo, die hij in een keer in mijn kontje ramde. Zo zei ie nou is je kutje goed gevuld en is het wachten op de andere.
Hij deed mee een blinddoek voor hetgeen alles nog spannender maakte en waardoor mijn pik nog harder werd.
NA een half uurtje hoorde ik stemmen en mijn meester zei kom maar kijken, het sletje ligt klaar voor gebruik.
Ik hoorde volgens mij 2 mannen fluiten en één voelde aan mijn pik en kutje en zei dat ziet er lekker uit hoor, is die 20 euro wel waard.
Dus ik had het snel door, mijn meester liet mij gebruiken voor geld.
Ik voelde opeens een pik tegen mijn lippen en mijn meester riep PIJPEN SLET en sloeg me tegen mijn ballen, waardoor ik mijn mond opende en de pik naar binnen gleed.
Na heel even in mijn mond werd de pik al stijf en de man haalde hem eruit en vroeg of ie mij ook mocht neuken. GEEN PROBLEEM zei mijn meester gebruik die slet maar, neuk hem maar vol.
Dus de dildo werd uit mijn kontje gehaald en de man ramde zijn pik in één keer naar binnen en begon me te neuken.
Moet zeggen als je zo in zon sling hangt een lekker gevoel die pik die in je kutje stoot waardoor je zelf lekker heen en weer slingert.
Terwijl die man mij aan het neuken was begon de ander zijn pik in mijn mond te stoppen en moest ik dus weer pijpen.
Op de achtergrond hoorde ik verschillende stemmen en mijn meester zei KOM MAAR KIJKEN, DE SLET LIGT KLAAR. Ik hoorde een man of acht, maar konden er ook meer zijn.
Der ene naar de andere pik werd in mijn mond geduwd en als ie stijf was en er was plaats in mijn kutje werd ik geneukt.
Na tien keer was ik de tel zon beetje kwijt en bleef ik maar gewoon liggen en onderging het allemaal.
Mijn kutje begon pijn te doen, het leek of er geen eind aan kwam, maar toen zei mijn meester, zo nu de laatste en dan ben je van mij.
Toen iedereen weg was deed mijn meester mijn blinddoek af en begon me te zoenen, hij kwam boven op me liggen en duwde zijn tong in mijn mond en we lagen al snel te tongzoenen.
Mijn pik was verslapt door de neuksessie, maar door het lieve strelen en voorzichtig aftrekken begon hij weer te groeien.
Ook mijn kutje werd zachtjes gestreeld door mijn meester en door het vele zaad er in voelde het allemaal zacht aan.
Toen stond mijn meester op en kwam bij mijn hoofd staan en duwde zijn stijve pik in mijn mond.
Na een minuut of drie haalde hij hem eruit en liep naar mijn kontje en zette zijn pik tegen mijn kutje en heel zachtjes duwde hij hem naar binnen en begon me te neuken en met mijn pik te spelen. Na een minuut of vijf kwam mijn meester klaar en trok zijn pik uit mijn kontje en duwde hem weer in mijn mond en zei maak hem maar lekker schoon slet.
Hij bleef maar neukbewegingen maken in mijn mond en naar een minuut of zes kwam ie klaar in mijn mondt en dwong me om alles door te slikken.
Toen maakt e hij het touw rond mijn pik en ballen los en begon me te pijpen. Hij smeerde een beetje glijmiddel over mijn pik en kwam boven op me zitten, waardoor ik hem moest neuken.
Niet lang, toen kwam ik al klaar.
Daarna maakte hij me los en vroeg of ik had genoten en dat kon ik niet ontkennen.
Weet je zei mijn meester, 15 mannen hebben je geneukt voor 25 euro per persoon. De helft is voor jou. Als je wilt kan ik vaker zon sessies organiseren, kun je makkelijk wat verdienen. Makkelijker dan met serveren op een terras.
Dit klonk wel interessant, maar ik wou er even over denken. Is goed zei hij, je weet waar ik woon, dus ik zie wel of je nog eens langs komt.
Kom dan gaan we naar de woonkamer en nemen we nog een afzakkertje en wie weet...............

Nou als de waardering weer net zo is als de vorige keer wil ik mijn avonturen nog wel verder delen.
lieve geile groetjes
John ( [email protected] )

5859 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 316)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.