Even rustig op adem komen (2)

Ooh wat was dat heerlijk. Mijn lichaam tintelde helemaal van top tot teen. Een orgasme van dit formaat had ik nog nooit gehad. Dat ik mijn intiemste moment aan een man had overgegeven, dat had ik nooit durven denken. Ik lag daar met mijn ogen dicht heerlijk na te genieten. Naakt, kwetsbaar op de bank. Uit mijn pik voelde ik nog zaad komen. Een tong die het weglikte deed mij sidderen. Hmmm wat heb jij toch heerlijk zaad man, zei hij en drukte nog meer uit mijn halfslappe pik die toch weer begon te reageren. Jij weet echt niet van stoppen hè, zei hij, terwijl hij plagerig in mijn stijf wordende pik kneep.

Kom, ik maak een senseootje voor je, dat heb je wel verdiend na al die inspanningen. Hij liep naar de keuken en al snel hoorde ik het gebrom van het apparaat en het geluid van twee trillende kopjes tegen elkaar. Toen het apparaat was uitgesist, kwam hij al snel de kamer binnen. Voor het eerst kon ik hem eens bekijken. Wat een lekkere body had die vent zeg. Je kon zien dat hij sportief was. Een mooie torso, strak buikje, glad, een paar mooie armen en een heerlijke onbesneden pik, die vrolijk heen en weer danste terwijl hij naar me toe kwam lopen. Natuurlijk zag hij dat ik hem zat te bekijken. En, vroeg hij, kan ik er mee door? Natuurlijk wist hij het antwoord al. Dat verraadde die heerlijke glimlach van hem al weer. Euh ja, stotterde ik, verrast door zijn zelfverzekerdheid, bevangen door het mooie uitzicht. Hij ging bij me zitten en wreef heel plagerig over mijn been omhoog naar mijn ballen. Jij mag er ook best zijn hoor en wreef over mijn buik op zo\\\'n manier dat al mijn haartjes overeind gingen staan. Een kneepje in mijn tepel maakte het af. Nou kom overeind en drink je senseo op. Ik merkte dat ik hem meteen gehoorzaamde. Iets wat ik ook niet van mezelf gewend was. Stilzwijgend zaten we naast elkaar onze senseo op te drinken. Mijn hoofd was nog steeds vol van de heerlijke minuten van zonet. Hoe laat was het eigenlijk? Een klok aan de muur verraadde dat ik al twee uur hier was. Buiten begon de schemering al aardig in te vallen en ik moest nog terug. Hij merkte dat ik wat ontdaan was en vroeg wat er was. IK vertelde hem dat ik nog helemaal terug moest. Heb je morgenvroeg wat te doen, vroeg hij. Niet dat ik wist. Nou dan blijf je toch lekker slapen. Ruimte zat hier. En als je lief bent mag je bij mij slapen. Voordat ik naar hem keek wist ik al dat hij weer die heerlijke glimlach op zijn gezicht had, wat bevestigd werd toen ik naar hem keek.

Mijn senseo was op en ik zakte wat terug in de bank. Hij zat wat naar voren en was nog steeds aan het lurken aan zijn senseootje. Omdat ik wat naar achteren zat, kon ik zijn rug bekijken. Bij elke beweging zag ik een mooi spierenpakket bewegen. Hij was mooi. God wat was hij mooi. Heel rustig legde ik mijn hand op zijn rug. Hij sidderde even van de sensatie maar liet me mijn gang gaan. Ik wilde zijn spieren voelen en wreef over zijn rug naar zijn rechter schouder. Hmmmm wat voelde hij lekker. Natuurlijk had ik in de douche ook wel mannenlichamen gezien, maar deze extra dimensie erbij van het aanraken en eraan toegeven dat ik een mannenlichaam wilde aanraken was super. Hij had zijn senseo op en zetten zijn kopje op de tafel. Kom, we gaan verkassen, zei hij en pakte mijn hand en ik volgde hem naar zijn kamer. Een eenvoudige kamer met niet veel spullen erin, duidelijk nu een logeerkamer met wel een tweepersoons bed erin. Hij draaide zich naar mij om en kwam heel dicht bij mij staan. Mijn alweer half stijve pik kwam tegen zijn pik aan. Hij gaf mij een hele zachte zoen op mijn mond en toen nog één. Hij pakte mijn handen en legde die op zijn kont en drukte zich tegen mij aan. Mijn pik die nu echt schuin omhoog stond, pakte hij beet en dirigeerde hem omhoog. Ook zijn pik voelde ik tegen mijn buik omhoog staan. Zo stonden we even. Van elkaar en onze lichamen en onze geile geur te genieten.

Kom, zei hij, na wat wel een heerlijke eeuwigheid leek geduurd te hebben, we gaan er lekker bij liggen. Hij sloeg het dekbed terug en dirigeerde mij op het bed. Ik kon mijn ogen niet uit zijn ogen houden. God wat had hij ook mooie ogen. Ik was helemaal vervuld van hem. Hij kwam naast mij liggen en begon mij nu wat heftiger te zoenen, maar nu wilde ik het hem naar zijn zin maken en liet hem op zijn rug gaan liggen. Mijn uitzicht was mooi. Een mooie pik prijkte naar mij toe. Hij had echt een flinke paal en lag mooi recht en stijf op zijn buik. Zijn eikel bloot en het puntje kwam bij zijn navel in de buurt. Uit zijn pisspleetje sijpelde duidelijk voorvocht. Dat wil ik proeven, dacht ik en nam zijn eikel in mijn mond. Een lekkere ziltige smaak vulde mijn mond. Met mijn vinger drukte ik de rest van zijn voorvocht uit zijn pisbuis en likte het uit zijn pisgaatje. Met mijn tong ging ik over zijn mooie stijve paal en likte zijn mooie stevige ballen, die mooi glad geschoren waren, zo ook trouwens zijn pik. Ondertussen was mijn pik ook weer lekker stijf geworden. Mag ik je neuken, vroeg ik hem. Het kwam er haast smekend uit? Nou je weet wel van wanten kerel, zei hij. Hij deed zijn benen uit elkaar. Ik had mijn antwoord. Wel eerst even alles goed insoppen en hij gooide een tube glijmiddel naar me toe. Ik kneep wat uit op mijn vingers en ging er mee naar zijn kutje en wreef het wat uit erover. Heel zachtjes drukte ik mijn vinger ertegen en merkte dat hij zich snel kon ontspannen en mijn vinger glipte er zo in. Wat was het er warm daar. Heel rustig bewoog ik wat heen en weer en voelde het weefsel aan zijn binnenkant. Ik gang wat dieper en volgens mij beroerde ik zijn prostaat. In ieder geval liet hij merken dat hij wat voelde. Ga door zei hij. Steek er gerust nog een vinger bij. Met twee vingers in zijn mannenkutje maakte ik wat in en uitgaande bewegingen. Hij kon het duidelijk waarderen wat ik kon horen aan zijn kleine kreuntjes. Dit voelde lekker. Een guts voorvocht kwam uit zijn pisgaatje en ook uit mijn pik voelde ik wat komen.

Kom op me liggen, zei hij, en smeer je eigen pik ook lekker in, wat ik dan ook deed. Ik drukte mijn pik tegen zijn mannenkutje en heel langzaam voelde ik hem naar binnen glijden, terwijl hij mij steeds meer ruimte gaf. Dit voelde fantastisch. Echt anders dan met een meisje. Strakker. Zijn kontje was wat omhoog door een handdoek die hij onder zijn kontje had opgerold. Ik voelde dat mijn pik nu helemaal in hem zat. Het bloed voelde ik kloppen in mijn pik. Ik keek hem aan. Neuk me nu, zei hij. En weer als automatisch gehoorzaamde ik hem. Langzaam trok ik terug en merkte dat het best wel makkelijk ging. Een ervaren mannenkutje. Ik verbaasde mij erover dat ik toch weer een stijve had weten te kweken. Bij een meisje was dit echt niet gelukt wist ik uit de weinige ervaring die ik hiermee had. Terwijl ik rustige neukbewegingen begon te maken, zoende ik hem op zijn mond. Eigenlijk wilde ik hem niet meer loslaten. Ik voelde een geilheid van mij meester maken en merkte dat ik steeds wat sneller begon te neuken. Onze tongen vonden elkaar en leken elkaar voorgoed te willen verstrengelen. Hij werd wilder, ik werd wilder. Onze neuzen verplaatsten liters lucht terwijl we steeds sneller beginnen in en uit te ademen. Als ik al niet eerder was klaargekomen had ik nu al lang mijn lading in hem gespoten maar nu kon ik het goed volhouden. Hij zette zijn nagels in mijn rug, ik kreunde, hij kreunde. Ooh wat was dit lekker. Ik keek in zijn ogen hij in de mijne. Mijn mond weer op zijn mond, onze lippen nat van het vocht van genot. God wat kon die vent heerlijk zoenen. Ga door, kermde hij uit. En dan toch is het niet meer te houden. Je wilt doorgaan maar je zenuwen verplichten je anders. Ik ga komen, riep ik. Doe maar. Ik schreeuwde het uit. Hemels. Wat - is - dit - lekker, gierde het door mijn hoofd. Mijn hele lijf stond op hoogspanning. Bijna als een beest stootte ik mezelf helemaal leeg in zijn kutje. Mijn lippen op de zijne. Bij elke straal een kreun. Helemaal leeg en vol van verrukking en emotie bleef ik op hem liggen. Mijn pik in hem. Mijn hoofd naast zijn hoofd. Een bonzend hart en een ademhaling als op dubbele snelheid. Nog een kreun van genot als ik een siddering voel in mijn buik. Ooh.

Nou ben jij nog niet klaargekomen, zei ik toen ik weer een beetje terug was gekomen op aarde.

4346 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 279)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.