Anaal spelen met maatje

Al enige jaren geniet ik samen met mijn fistmaatje van onze anale uitspattingen. De laatste keer kwam ik bij hem en we gingen, zoals altijd eigenlijk, snel naar de slaapkamer. Daar aangekomen, deed hij zijn badjes uit. Daaronder had hij zich als sletje gekleed, mét kousen, jarretels en behaatje. In zijn slipje zal een knoert van een erectie. Hij zag er hitsig uit! En ik was het al .... :)

Ik ging op het bed zitten en hij kwam naar mij toe gelopen. Ik streelde zijn slipje en kneep plagend in zijn dikke, stijve pik. Hij kreunde van geilheid! Daarna kneep ik in zijn billen en trok langzaam zijn slipje naar beneden. Zijn pik plopte er uit en stond fier overeind. Ik opende langzaam mijn mond en zoog zijn pik in mijn pijpmondje. Toen hij zijn hele lul er in had zitten, begon ik hem stevig af te zuigen. Hij bewoog zijn heupen met het ritme mee. Daarbij kneep hij hard in mijn tepels. Ik kreunde van geilheid. Steeds harder en dieper pompte hij zijn zware lul in mijn mondje. Op een gegeven moment zat zijn lul er helemaal in en likte ik met mijn tong zijn volle ballen. Hij sidderde van genot.

Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en draaide mij op mijn buik op het bed. Hij kwam over mij heen en likte aan mijn sterretje. Plagerig duwde hij zijn tong in mijn holletje. Dat kan hij zo lekker. Ik genoot zichtbaar en enkele druppels voorvocht kwamen als bewijs op het laken terecht. Naast het bed op het nachtkastje stond een fles glijmiddel. Hij pakte die en zette die op mijn anus. Hij kneep stevig in de fles en het glijmiddel ging via de anus mijn endeldarm in. Hij spoot er veel in, want ik wist wat er ging gebeuren en daarvoor moet mijn \\\'kutje\\\' wel voldoende ingesmeerd zijn. Toen er volgens hem voldoende in zat, smeerde hij mijn anus ook goed in en stak er voorzichtig enkele vingers in. Mijn kutje ontspande zich, en steeds kwam er een vinger bij. Dat deed hij zo een paar minuten achterelkaar. Ik snoof ondertussen aan wat poppers en voelde mij totaal ontspannen, ook daaronder. Op een gegeven moment maakt hij zijn hand zo smal mogelijk en plantte zijn vingers voor mijn holletje. Langzaam aan duwde hij zijn vingers in mijn kutje. Tot hij bij de knokkels kwam. Daar pauzeerde hij even, ik snoof ondertussen aan mijn poppers en concentreerde mij op mijn holletje. Het voelde ontspannen aan...... daar ging mij maatje, langzaam, heel langzaam gingen zijn vingers verder en kwam zijn hand erbij. Even voelde ik wat tegenstand, maar ik was geil en zei dat hij door moest gaan. Dat deed hij ook en langzaam gleed zijn hele hand er in. Wat was dat lekker als zijn hand er in glijdt, de sluitspier ontspant zich en mijn tepels verstijfden. Een heerlijk gevoel!!! Wil je meer lezen/weten.... laat dan een bericht achter. Het vervolg is minstens zo opwindend! :)

4862 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 169)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.