Camping in Frankrijk

Dit verhaal is gedeeltelijk waar gebeurd en gedeeltelijk een fantasie die nog uit gaat komen.
Al enige jaren komen we (Ik met mijn vrouw en twee kinderen) op een camping in de Ardeche in Frankrijk. Nu ben niet ongelukkig in mijn huwelijk, maar af en toe moet ik een pik voelen, dat is sinds mijn eerste ervaring enkele jaren geleden op de camping... Het eerste jaar dat we daar kwamen was het wat verkennen in de omgeving. Na wat rondrijden kwamen we bij een kunstmatig aangelegd strandje waar we zijn gaan liggen en gaan zwemmen. Iedereen had de zwemkleding al aan behalve ik. Ik hou niet zo van die strakke broekjes onder mijn short. Meestal heb ik er ook niets onderaan. Ook die dag niet. Ik heb daar de zwembroek maar aangetrokken. Nu kan ik wel allemaal moeilijk gaan doen met een handdoek, maar hier kent toch niemand me dacht ik. Korte broek uit en de zwembroek uit de tas pakken en aantrekken.

Toen ik weer recht stond keek ik even om me heen of iemand me gezien had. Zag niemand kijken, behalve enkele plekken verder. Daar lagen twee mannen van een wat oudere leeftijd dan mezelf, ik schatte ze op een jaar of 55-60. Ze keken beide mijn kant op en waren tegen elkaar aan het praten. Vriendelijk glimlachte ik terug en gaf er verder geen aandacht aan. Ik liep vervolgend richting het water om daar wat met mijn kinderen te gaan zwemmen. Na een minuut of 10 kwam een van beide mannen ook het water in. Toen ik hem aan zag komen lopen zag ik eigenlijk pas dat de man best een goed lichaam had. Niet te gespierd, niet te dik, gewoon goed. Ook was er geen enkel haartje te zien. Ik kon het niet laten om ook de inhoud van de zwembroek te bekijken en ook dat was naar mijn idee best goed gevormd. Toen de man dichterbij kwam knikte en glimlachte hij net iets meer dan alleen maar vriendelijk. Ik glimlachte terug en ging weer verder met mijn kinderen. Toen ik weer omkeek was de man alweer teruggelopen naar zijn plek.

Na een half uur ging ook ik weer terug naar de handdoeken en keek de richting op van de plek waar de mannen lagen. Helaas waren ze vertrokken. Jammer dacht ik net iets te hardop. Wat is jammer, vroeg mijn vrouw en keek ook de richting in waar ik naar keek. Oh dat het water nog wat fris is reageerde ik. Na een paar uurtjes reden we terug naar de camping, er moest tenslotte voor het eten gezorgd worden. Na het eten ben ik de pannen af gaan wassen in het sanitairgebouw. En toen ik druk doende was met de pan hoorde ik plots naast me: zo, jij ook hier op de camping? Ik dacht, die stem ken ik niet. Ik keek naar rechts en daar stond de andere man van de twee die naar me aan het kijken waren bij het strand. Eh..., Ja, stamelde ik een beetje ongemakkelijk. Samen met mijn vrouw en kinderen zei ik onnozel daar achteraan. Dat had hij natuurlijk allang gezien bij het strand. Ik voelde me wat ongemakkelijk, maar tegelijkertijd vond ik het heel leuk. Ken ik u ergens van?

Vroeg ik maar. Nou dat denk ik niet, zei hij, We zagen je bij het strandje, en wat we zagen vonden we wel leuk om te zien. Vooral toen je je bukte. Ik voelde hoe ik begon te blozen en bedankte hem. Ik begon maar weer verder de pannen af te wassen en af te drogen. Ik ben hier samen met mijn vriend zei hij. Leuk, ik ben hier voor de eerste keer. Na wat gesproken te hebben over wat er zoal te doen was in de omgeving raakte ik wat meer op mijn gemak en dacht niet meer aan de eerdere opmerking. Als je wat meer wilt weten over de omgeving kom dan maar gerust eens langs. Hij vertelde waar ze met hun caravan stonden en liep aan. Maar hij draaide zich om en zei: Jan, en mijn vriend heet Kees, stak zijn hand uit en zei: dat is wel zo makkelijk als we elkaar wat beter willen leren kennen. Ik schudde zijn hand en Vertelde hem mijn naam. Hij draaide zich om en liep aan. Hem nakijkend bedacht ik me plotseling wat hij me zei, elkaar wat beter leren kennen.....?
Terug gekomen bij de caravan vertelde ik mijn vrouw dat ik een man had gesproken die me wat tips heeft gegeven over de omgeving en als we wat meer wilde weten we maar eens bij hen langs moesten komen.

Dat leek haar wel leuk. De volgende dag nadat de kinderen in bed lagen zijn we samen naar Jan en Kees gegaan. Ze zaten buiten voor hun caravan en Kees zag ons al aan komen lopen en wuifde vriendelijk naar ons. Na het voorstellen namen we plaats. De uurtjes verstreken en na de nodige wijntjes zei mijn vrouw dat ze naar bed wilde. Ze had haar glas leeg en zag dat ik nog een vol glas had. Als je het niet erg vindt ga ik alvast, drink jij nog maar rustig je glas leeg. Ze stond op, gaf Jan en Kees een hand en vertrok. Ik nam nog een slok van mijn wijn en zei nog tot straks. Jan Stond op en zei dat hij wat gemakkelijkers aan ging trekken. Kees schonk, ondanks dat mijn glas nog half vol was, nog eens flink wat bij. Zo, dat lust je vast wel en ben je ook niet meteen weg. Haha, nee dat klopt, Kees. Zo moet ik inderdaad nog wel even blijven. Jan kwam weer terug en ik dacht dat ik hem zag knipogen naar Kees. Hij had een heel losse witte broek aangetrokken die nogal doorscheen. Ik kon ook zien dat hij geen slip aan had want ik zag zijn pik op en neer gaan bij het lopen. Of het door de wijn kwam weet ik niet, maar ik bleef net wat te lang kijken naar zijn kruis. Je bent er wel nieuwsgierig naar, zei Jan. En ik voelde me een beetje betrapt. Ik begon maar snel over een ander onderwerp en vroeg hoe lang ze nog bleven. Morgenochtend gaan we door naar Spanje. Nog een weekje en dan gaan we weer naar huis. Dan zit onze vakantie er weer op. Oh wat jammer, zei ik. Waarom, vroeg Kees. Nou ik vind jullie wel gezellig. Jan stond op en ging een nieuwe fles wijn pakken. Wij jou ook wel, zei Kees, heel gezellig. Ik weet niet of het door de wijn kwam of door de wiebelende pik van jan die met de wijn terugkwam, maar ik voelde mijn pik groeien in mijn broek.

Ik ging automatisch wat verzitten om mijn pik wat meer ruimte te geven. Jan vroeg of ik nog wat wijn wilde, maar ik bedankte hem. Ik wist niet wat ik allemaal voelde maar het was allemaal erg verwarrend. Ik werd geil van die twee mannen. Geil van Jan en Kees. Ik stond op en zei dat ik moest gaan. Jan en Kees keken een beetje verbaasd en stonden ook op. Ik gaf Jan een hand en wilde naar Kees draaien om hem ook een hand te geven, maar Jan hield mijn hand vast en trok me terug naar hem. En voordat ik het wist kuste hij me vol om mijn mond. Pas toen liet hij me los. Ik was een beetje verbaasd, maar was niet geschokt en alsof er niets was gebeurd strekte ik mijn hand uit naar Kees en gaf hem een hand, maar als vanzelf kuste ik hun ook vol op de mond. Ik voelde hoe Jan achter me kwam staan. Ik stond nu vast tussen hen in. Ik voelde de pik van Jan tegen mijn billen en dacht dat ie wel erg groot aanvoelde nu. Vind je dit lekker? Zei Keest zachtjes in mijn oor. Ik weet het niet zei ik, ik ben niet homosexueel, ik denk dat de wijn dit met me doet. Ik denk niet dat het alleen de wijn is fluisterde Jan, ik denk dat je dit al heel lang wilt. Ik zag je vanmiddag op het strandje wel naar ons kijken. Meer dan een hetero doet Ik gaf een diepe zucht als antwoord, maar ook omdat ik het allemaal erg verwarrend vond. Ik moet nu echt gaan, zei ik. Geeft niet zei Kees, we begrijpen het wel. Ga maar Ik kreeg nog een kus van de beide heren en liep aan. Tot volgend jaar, zei Jan nog. Ik liep door en stopte halverwege draaide me om en zei: Wanneer?? Ze riepen de weeknummers door, ik zwaaide en liep naar de caravan. Ik liep de caravan in, kleedde me uit en stapte in bed. Was het nog gezellig, zei mijn vrouw half slapend. Ja hoor, morgen gaan ze naar huis. Jammer zei ze nog en viel weer in slaap.
Ja inderdaad, heel jammer: , dacht ik nog...

Vervolg komt in deel 2

6943 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 208)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.